Unseen Philippines - Κορυφαίοι πέντε προορισμοί

Unseen Philippines - Κορυφαίοι πέντε προορισμοί

Αναφέρετε τις Φιλιππίνες και οι περισσότεροι άνθρωποι θα σκεφτούν τις υπέροχες παραλίες και τις διακοπές που γεμίζουν με κολύμπι, χαλάρωση, θαλάσσια σπορ και θα βιώσουν τους τοπικούς πολιτισμούς.

Οι περισσότεροι γκέι επισκέπτες τείνουν να διατηρούν τα συνηθισμένα τουριστικά μέρη όπως Μπορακάι ή Puerto Galera νησιωτικά θέρετρα, Banaue και Sagada για πεζοπορία και Palawan για περιπέτειες. Οι περισσότεροι απο Philippines, ωστόσο, παραμένουν ανεκάλυπτοι από τον γενικό και τον ομοφυλόφιλο τουρισμό, και τα 7,000 παράξενα νησιά της χώρας προσφέρουν μια πλούσια ποικιλία εμπειριών για τους ατρόμητους εξερευνητές.

Εάν προχωράτε σε ένα απομακρυσμένο μέρος χωρίς γκέι σκηνή, χωρίς internet, χωρίς τηλεφωνική σύνδεση και χωρίς αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο, εδώ είναι μια λίστα με τους προορισμούς "εκτός δρόμου" στις Φιλιππίνες για να εξερευνήσετε. 

 

Νησί Camiguin 

 

Ένα ήσυχο νησί με εκπληκτικά τοπία, το νησί Camiguin βρίσκεται έξω από την ακτή του Mindanao. Το νησί έχει περισσότερα ηφαίστεια από τις πόλεις και έχει πολύ ωραίες και όμορφες παραλίες, καθώς και ευκαιρίες πεζοπορίας και ποδηλασίας. Το μεγαλύτερο ηφαίστειο του νησιού, το όρος Hibok-hibok, υψώνεται από το κέντρο του Camiguin και οι πεζοπόροι συχνά περπατούν στις καταπράσινες πλαγιές του.

Αν σας αρέσει η κολύμβηση με αναπνευστήρα, δείτε το Sunken Cemetery του Camiguin. Είναι ένα παλιό δημόσιο νεκροταφείο που βυθίστηκε στη θάλασσα όταν ξέσπασε ένα από τα ηφαίστεια. Σήμερα, το νεκροταφείο βρίσκεται από τον μεγάλο σταυρό που υψώνεται από τα κύματα.

Πώς να πάτε εκεί:

Το Camiguin είναι προσβάσιμο μέσω της πόλης Cagayan de Oro, όπου υπάρχουν πτήσεις από τη Μανίλα. Κάντε μια βόλτα με λεωφορείο ή ταξί για την προβλήτα Balingoan στο Misamis Oriental, όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε με φέρι για το Camiguin. 

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία στο Camiguin]

 

Νησί Siquijor

 

 

Νησί Siquijor

 

Το Siquijor Island είναι γνωστό ως το νησί των μάγων από τους ντόπιους. Το νησί Siquijor βρίσκεται στα παράλια της πόλης Dumaguete. Φοβούνται πολλοί Φιλιππινέζοι καθώς πιστεύεται ότι οι κάτοικοί του ασχολούνται με τη μαγεία.

Πέρα από τις δεισιδαιμονίες, τα περισσότερα μέρη του Siquijor εξακολουθούν να είναι «ανεξερεύνητα» από τα πλήθη και μπορείτε να περιμένετε να βρείτε πολλές παραλίες με λευκή άμμο, σημεία για καταδύσεις, καταρράκτες, σπηλιές και ορεινά μονοπάτια.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα του Siquijor και αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε το αγρόκτημα πεταλούδας στην πόλη Bandilaan.

Πώς να πάτε εκεί:

Κάντε κράτηση πτήσης από Μανίλα προς Dumaguete City και κάντε μια σύντομη διαδρομή με το φέρι για το Siquijor. 

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία στο νησί Siquijor]

 

Romblon Province

 

Αν και βρίσκεται πολύ κοντά στη Μανίλα, η επαρχία Romblon σπάνια επισκέπτεται ξένοι. Υπάρχουν πολλά νησιά στην επαρχία για να εξερευνήσετε. Για παράδειγμα, στο νησί Carabao, μπορείτε να απολαύσετε σχεδόν μόνοι σας την παραλία με λευκή άμμο του Inobahan ή να πιείτε ένα κοκτέιλ ενώ παρακολουθείτε το ηλιοβασίλεμα στην έρημη παραλία Lanas. Δείτε επίσης το γραφικό νησί Romblon.

Πώς να πάτε εκεί:

Κάντε κράτηση πτήσης από Μανίλα προς Romblon Province. 

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία στην επαρχία Romblon]

 

Zamboanga

 

Ζαμποάνγκα

Βρίσκεται στο νησί Μιντανάο, η Ζαμποάνγκα ήταν ένα από τα λίγα ερείσματα που είχαν οι Ισπανοί αποικιστές στο νησί. Επισκεφθείτε το Fort Pilar - ένα παλιό ισπανικό φρούριο που χρησιμοποιείται για τη φύλαξη της πόλης από εισβολείς. Σήμερα, το Fort Pilar στεγάζει ένα μουσείο και ένα καθολικό ιερό.

Κάντε μια βόλτα με βάρκα 15 λεπτών στο νησί Great Santa Cruz για να ζήσετε την όμορφη ροζ κοραλλιογενή άμμο - το αποτέλεσμα του κονιοποιημένου κόκκινου οργάνου κοραλλιού από αιώνες διάβρωσης σερφ που αναμειγνύεται με τη λευκή άμμο.

Πώς να πάτε εκεί:

Καθημερινά διατίθενται απευθείας πτήσεις από Μανίλα προς Zamboanga City. 

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία στην πόλη Zamboanga]

 

Barangay Pundaquit

 

Επισκεφθείτε το χωριό Pundaquit της πόλης του Σαν Αντόνιο, ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε παραλίες με λευκή άμμο, διάφορα είδη θαλάσσιων σπορ και ψάρεμα. Το Pundaquit είναι επίσης το καλύτερο σημείο εκκίνησης αν θέλετε να επισκεφθείτε το νησί Capones και τον όρμο Anawangin, καθώς είναι οι πιο κοντινές ακτές σε αυτούς τους προορισμούς.

Στο νησί Capones, μπορείτε να βρείτε έναν παλιό ισπανικό φάρο με το όνομα Faro de Punta Capones. Αυτός ο ρομαντικός φάρος Capones προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πεζοπορίας με εκπληκτική θέα σε άλλα γειτονικά νησιά.

Στο Anawangin Cove, υπάρχει μια απομακρυσμένη παραλία με λευκή άμμο, επενδεδυμένη με δέντρα που μοιάζουν με πεύκα. Το Cove είναι το αγαπημένο των ορειβατικών ομάδων για κάμπινγκ και πεζοπορία.

Πώς να πάτε εκεί:

Πάρτε 4 ώρες με το λεωφορείο από τη Μανίλα, κατεβείτε στην πόλη του Σαν Αντόνιο και στη συνέχεια νοικιάστε ένα τρίκυκλο για να σας μεταφέρει στο Pundaquit. Για να φτάσετε στο νησί Capones και / ή στο Anawangin Cove, κάντε μια βόλτα με βάρκα από την παραλία Pundaquit.

Αναγνώριση εικόνων

Ενημερώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2016.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Μανίλα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μανίλα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μανίλα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας