Γιατί το Παρίσι έχει το καλύτερο ομοφυλοφιλικό χωριό στην Ευρώπη

Γιατί το Παρίσι έχει το καλύτερο ομοφυλοφιλικό χωριό στην Ευρώπη

Άνετα καφέ, πολυσύχναστα μπαρ και υπέροχες πίστα. ο συντάκτης μας Kieran Watkins θεωρεί ότι η γκέι σκηνή του Παρισιού έχει κάτι για όλους.

Δεν είναι συχνά ερωτευμένος με κάτι (ή κάποιον) σε λίγα λεπτά, αλλά σε Παρίσι Το έκανα ακριβώς αυτό. Η αρχιτεκτονική, η ιστορία, οι όμορφες καφετέριες και τα αναδυόμενα καταστήματα επίπλων, οι κρέπες, οι άντρες. Τα αγάπησα όλα.

Ήμουν μεθυσμένος και η αγάπη μου προήλθε από το φανταστικό γκέι χωριό του Παρισιού, όπου έμεινα πρόσφατα για μερικές μέρες.

Η γκέι σκηνή στο Παρίσι - η συνοικία Le Marais (το έλος στα αγγλικά) - βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και κοντά σε μερικά από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, όπως η Η Παναγία των Παρισίων, Μουσείο τέχνης του Λούβρου και την Ποταμός Σηκουάνα.

Είναι επίσης το σπίτι σε μερικά από τα καλύτερα gay μπαρ και χώρους εκδηλώσεων στην Ευρώπη. Ακολουθούν οι συμβουλές μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το "gay paree":

Να κοιμάστε καλάΠαρίσι Νοτρ Νταμ

Για τους λάτρεις του ύπνου: Τα ξενοδοχεία είναι σε λογικές τιμές, με μερικές εξαιρετικές προσφορές διαθέσιμες εάν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Μείναμε στο ευρύχωρο, ήσυχο ξενοδοχείο Citadines Les Halles Παρίσι, όπου έχετε το πρόσθετο μπόνους μιας κουζίνας εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να φάτε.

Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες επιλογές ξενοδοχείων - ελέγξτε την πλήρη λίστα με τα ξενοδοχεία στο Παρίσι εδώ.

Για τους λάτρεις των τροφίμων: Τα φιλικά προς τα γκέι καφέ και εστιατόρια του Le Marais σίγουρα θα πειράξουν τα γούστα σας. Καθίστε απέναντι από το μαγευτικό κέντρο Πομπιντού στο Café Beaubourg και απολαύστε το νόστιμο μενού brunch, ή χαλαρώστε στη σύγχρονη ατμόσφαιρα του Le Who είναι.

Ψωνίστε μέχρι την καρδιά σαςΦαγητό στο γκέι Παρίσι

Για φανατικούς αγορών: Ενώ οι δρόμοι είναι γεμάτοι με όλες τις κορυφαίες αλυσίδες λιανικής, το γκέι χωριό του Παρισιού φιλοξενεί επίσης μερικά υπέροχα καταστήματα γκέι. Δημοφιλές ανδρικό πολυκατάστημα BHV Χομ είναι απαραίτητο, ενώ οι θαυμαστές δέρματος και φετίχ πρέπει να επισκεφθούν Κύριε Β και RoB Παρίσι.

Για ήρωες happy hour: Σας αρέσουν τα φτηνά ποτά; Υπάρχουν πολλές υπέροχες προσφορές happy hour στη γκέι σκηνή. Καθίστε στην υπέροχη βεράντα του Ανοίξτε το καφέ και κάτω φτηνή μπύρα, ή πιείτε δίψα, σβήσιμο, φθηνά κοκτέιλ Πηδαλιούχος λέμβου.

DΓκέι σκηνή τη νύχτα στο Παρίσιτο βράδυ

Για ντίβα πίστα χορού: Σταγόνα σαν να είναι ζεστό στο κλαμπ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΟΥ, αγαπημένο με τη νεαρή γκέι σκηνή. Εναλλακτικά, μετακινήστε τους γοφούς σας στη μουσική στο freedj, όπου το μικρό υπόγειο χορό τους είναι η τέλεια ευκαιρία να γνωρίσουν τους καυτούς Παριζιάνους.

Και για το μεγάλο φινάλε: Απλά πρέπει να τελειώσεις τη νύχτα σου RAIDD, όπου οι παγκοσμίου φήμης εκπομπές go-go χορευτών είναι συγκλονιστικές και διασκεδαστικές. Προσέξτε να μην βραχεί πολύ!

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας γκέι χώροι στο Παρίσι; Γράψτε μας τη γνώμη σας στο Twitter @travelgayΕυρώπη

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Παρίσι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Παρίσι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Παρίσι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας