Berlin

Gay Cruising στο Βερολίνο

Νιώθετε τολμηροί; Αυτός είναι ο οδηγός μας για τη γκέι κρουαζιέρα του Βερολίνου.

Αν θέλετε να παίξετε πιο σκληρά, τότε το Βερολίνο είναι η πόλη για εσάς. Είναι μια ηδονιστική πόλη με θρυλική νυχτερινή ζωή. Το Λονδίνο μπορεί να έχει περισσότερους ομοφυλόφιλους κατοίκους και η Νέα Υόρκη μπορεί να έχει πιο μοντέρνα κλαμπ, αλλά το Βερολίνο είναι η πιο περίεργη πόλη. Θα βρείτε το καλύτερο και πιο εξωφρενικό gay κρουαζιέρες κλαμπ στο Βερολίνο - καμία άλλη πόλη δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί.

Το Βερολίνο προώθησε την πρώτη ορατή σκηνή των ομοφυλόφιλων και το κίνημα των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στην περίοδο της Βαϊμάρης (μεταξύ των πολέμων). Υπήρχαν πάνω από εκατό γκέι μπαρ στο Weimar Berlin και ένα ανερχόμενο gay media. Αναπόφευκτα, όλα αυτά βγήκαν έξω από το παράθυρο όταν ξέρετε-ποιος ήρθε στην εξουσία. Μετά τον πόλεμο, ήταν σαν να είχε ξεκινήσει το Βερολίνο. Όταν η γκέι σκηνή απογειώθηκε ξανά, το έκανε με μεγάλο τρόπο.

Αυτός είναι ο οδηγός μας για τα καλύτερα κλαμπ κρουαζιέρας gay, γκέι σάουνες και γκέι μπαρ στο Βερολίνο. Θυμηθείτε να παίξετε με ασφάλεια. Ω, και μην ξεχνάτε το λουρί σας.

Οι περισσότεροι από τους χώρους που αναφέραμε εδώ είναι μόνο για άνδρες.

Berlin

 

KitKatClub

 

Καλώς ήλθατε στο KitKatClub, Mein Herr. Όλα τα κλαμπ θα πρέπει να έχουν μια πισίνα με μια κούνια σεξ σκαρφαλωμένη δίπλα της. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά θαύματα του KitKatClub, ενός σπάνιου ναού περίσσειας. Δεν είναι γκέι κλαμπ, αλλά φιλοξενεί κάθε είδους ψυχαγωγία ενηλίκων που μπορείτε να σκεφτείτε.

Το KitKatClub φιλοξενεί μερικές γκέι βραδιές, κυρίως το Περίστροφο πάρτι. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους πριν πάτε. Το KitKatClub φιλοξενεί διάφορες θεματικές βραδιές. Εάν υπάρχει ένας ενδυματολογικός κώδικας θα πρέπει να συμμορφωθείτε με αυτόν. Έτσι, αν είναι δερμάτινη νύχτα θα πρέπει να εμφανιστεί με δέρμα. Ακόμα και σε μια νύχτα χωρίς θέμα, θα πρέπει να κάνετε κάποιο είδος προσπάθειας. Δεν θα φορέσετε τζιν και μπλουζάκι. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, hun.

Θα βρείτε μερικούς από τους πιο ντυμένους φετίχ ανθρώπους στο KitKatClub. Μπορεί επίσης να δείτε έναν ανεξήγητο μεσήλικας άντρα που φοράει πάνα. Όλα πάνε. Το KitKatClub μπορεί να μην είναι για τους αμυδρούς, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά ήσυχο σε σύγκριση με μερικά από τα άλλα πυκνά ατυχήματα του Βερολίνου.

 

Το Berghain

 

Το πιο εμβληματικό κλαμπ του Βερολίνου είναι ένας τόπος προορισμού. Ξεκίνησε ως ένα κλαμπ φετίχ αποκλειστικά για άνδρες και εξελίχθηκε σε ένα μικτό αλλά ακόμα πολύ queer κλαμπ. Θα δείτε μερικά αξιοθέατα στο Berghain. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα συστήματα ήχου στην Ευρώπη και απασχολεί μερικούς DJs παγκόσμιας κλάσης. Μπορείτε να χορέψετε όλη τη νύχτα στο Berghain και να αποφύγετε την κρουαζιέρα των πραγμάτων. Τούτου λεχθέντος, αν η διάθεση σας οδηγήσει σε κρουαζιέρα μέχρι να χαρεί η καρδιά σας. Αυτό μπορεί να είναι στο σκοτεινό θάλαμο ή στην τουαλέτα - πόσο παλιό σχολείο!

Η γκέι σκηνή στο Βερολίνο είναι θετική σεξ. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπεται ακατάλληλη συμπεριφορά. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας ενοχλεί περισσότερο σε κρουαζιερόπλοιο από ό, τι σε μια καφετέρια. ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ. Αλλά αν η απάντηση που ψάχνετε είναι ναι, πολλές πόρτες μπορούν και θα ανοίξουν. Δείτε πώς σας κάνει η διάθεση και μην κάνετε τίποτα με το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Berghain έχει μια αυστηρή πολιτική για τις πόρτες. Αναρωτιέστε πώς να μπείτε στο Berghain; Έχουμε γράψει έναν εύχρηστο οδηγό για εσάς. Διαβάστε περισσότερα: Berghain: Πώς να μπείτε στο Legendary Nightclub του Βερολίνου.

 

Εργαστήριο

 

Θα βρείτε το εργαστήριο ρητορικής ακριβώς δίπλα στο Berghain. Αυτό είναι το gay κρουαζιερόπλοιο που τερματίζει όλα τα gay κρουαζιερόπλοια. Βάζει πραγματικά τα υπόλοιπα σε ντροπή. Είναι, μακράν, ο μεγαλύτερος και κακός κόσμος στον κόσμο για κρουαζιέρες gay. Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια νύχτα, μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε το Berghain με το εργαστήριο ρητορικής, δημιουργώντας την πιο εξωφρενική γκέι νύχτα που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο του Lab-oratory για να δείτε ποιο είναι το θέμα της βραδιάς. Μερικά από τα θέματα είναι πολύ εξειδικευμένα, για να το θέσω ήπια. Κάποια μπορεί να τα διαβάσετε και να επιλέξετε να μην τα πιστέψετε. Υπάρχουν μη θεματικές βραδιές. Θα χρειαστεί να αφήσετε τα περισσότερα ρούχα σας στην πόρτα. Φέρτε ένα λουρί και ένα τσιμπημένο παντελόνι για να φορέσετε - ή κάτι ανάλογο. Θα χρειαστεί επίσης να αφήσετε το τηλέφωνό σας στην πόρτα για προφανείς λόγους!

Πιείτε ένα ποτό στο μπαρ και συνομιλήστε με μερικούς ντόπιους. Όταν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε, κάντε το με ανοιχτό μυαλό και περάστε ευχάριστα.

 

Λέβητας Der

 

Αυτή είναι η κύρια gay σάουνα στο Βερολίνο. Είναι ανοιχτό από τις 12:00 έως τις 06:00 τις καθημερινές και είναι ανοιχτό 24 ώρες τα Σαββατοκύριακα. Απλωμένο σε τρεις ορόφους, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε αν ψάχνετε για κάποια δράση. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων μέσα. Αυτό είναι το Βερολίνο, ώστε να είναι ταραχώδης στη σάουνα - είναι μια μεγάλη πόλη με πολλούς ανοιχτόμυαλους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια του Pride ή άλλων μεγάλων γκέι εκδηλώσεων, μπορεί να γεμίσει. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ουρά σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

Πρίντζκνεχτ

 

Ένα πιο χαλαρό γκέι κλαμπ κρουαζιέρας - σε σύγκριση με το Lab και το Berghain, τουλάχιστον. Το Prinzknecht προσελκύει ένα μικτό και συχνά μεγαλύτερο πλήθος και μπορεί να είναι πιο θετικό στο σώμα. Το Prinzknecht έχει επίσης τη μορφή γκέι μπαρ. Μπορείτε να πιείτε ένα ποτό στη βεράντα. Το βράδυ γίνεται πολύ πιο κρουαζιερόπλοιο. Πηγαίνετε στο σκοτεινό θάλαμο και δείτε τι θα βρείτε.

 

Το μπαρ TOM

 

Ένα καθιερωμένο κλαμπ κρουαζιέρας στο Βερολίνο. Το TOM'S Bar είναι ανοιχτό από τις 22:00 έως τις 06:00 κάθε μέρα της εβδομάδας. Αυτό είναι ένα μπαρ που πρέπει να δοκιμάσετε πολύ αργότερα το βράδυ. Είναι όπου οι τύποι έρχονται να παίξουν αφού κλείσουν τα άλλα γκέι μπαρ.

Όπως και με πολλούς γκέι κρουαζιέρες του Βερολίνου, οι bouncers μπορεί να είναι αγενείς. Ω, νομίζατε ότι οι παρισινοί σερβιτόροι ήταν αγενείς. Δεν πειράζει να περιμένεις πολύ καιρό για να φτάσει ο ταρτάρ σου. Φανταστείτε να απομακρύνεστε από ένα άσχημο φραγμό από τον ψευτοπαλλικαρά και να του δίνετε απολύτως κανένα λόγο. Είναι ένα χαρακτηριστικό του γκέι κλαμπ του Βερολίνου και της κρουαζιέρας. Δεν θα βρείτε αυτό το είδος στάσης στα γκέι μπαρ και τα κρουαζιερόπλοια. Αλλά όταν η ατμόσφαιρα είναι κρουαζιέρα μπορεί να υπάρχει συμπεριφορά. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να είμαστε ανοιχτοί. Είναι πάντα μια περιπέτεια για να εξερευνήσετε τη γκέι κρουαζιέρα του Βερολίνου. Καμία άλλη πόλη δεν μπορεί να συγκρίνει όταν πρόκειται για τον ηδονισμό.

Τι να περιμένετε σε μια λέσχη γκέι κρουαζιέρας στο Βερολίνο

Αν είναι η πρώτη φορά που κάνετε γκέι κρουαζιέρα στο Βερολίνο, δείτε μια γεύση από την εμπειρία της εξερεύνησης των σημείων γκέι κρουαζιέρας της πόλης:

Διαφορετικοί χώροι. Τα γκέι κλαμπ κρουαζιέρας του Βερολίνου διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ, όπως φαίνεται από τα αγαπημένα μας παραπάνω. Κάθε κλαμπ έχει συχνά το δικό του θέμα ή εξειδικευμένο, από οικείους και φιλόξενους χώρους έως μεγαλύτερους, πιο περίτεχνους χώρους. 

Θέματα και ειδικές βραδιές. Πολλά κλαμπ κρουαζιέρας στο Βερολίνο έχουν θεματικές βραδιές ή ειδικές εκδηλώσεις. Είτε πρόκειται για δέρμα και φετίχ, techno και ηλεκτρονική μουσική, είτε συγκεκριμένα πολιτιστικά θέματα, υπάρχει ένα κλαμπ για όλους.

Μουσική και Ψυχαγωγία. Εκτός από ανέσεις όπως σκοτεινά δωμάτια και χώρους παιχνιδιού, πολλά από τα γκέι κλαμπ κρουαζιέρας του Βερολίνου παρουσιάζουν συχνά έναν εκλεκτικό συνδυασμό μουσικής, από ηλεκτρονικά beats μέχρι ποπ επιτυχίες, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία για εσάς.

Όταν εξερευνάτε τη σκηνή του γκέι κρουαζιέρας του Βερολίνου, μπορείτε να περιμένετε μια πλούσια γκάμα εμπειριών που γιορτάζουν την ελευθερία, την έκφραση και τη διαφορετικότητα που καθορίζει την LGBTQ+ κοινότητα της πόλης.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Βερολίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Βερολίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Berlin για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας