Γκέι Μύκονος

Γκέι παραλίες γυμνιστών κοντά στη Μύκονο

Η Μύκονος είναι αναμφίβολα το κέντρο του ελληνικού γκέι σύμπαντος. Αλλά υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες που τους αρέσει να συνδυάζουν το νησί των πάρτι με κάτι πιο ήσυχο και, ας είμαστε ειλικρινείς, λιγότερο ακριβοί.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε λίγο γυμνό παραλιακό νησί; Δείτε αυτά τα νησιά κοντά στη Μύκονο που έχουν γκέι γυμνιστές παραλίες.

Παραλία Λαγγέρι - Πάρος

Πάρος απέχει 35 λεπτά από τη Μύκονο με καταμαράν και είναι ένα νησί που προτιμάται από νεότερους Έλληνες.

Αντί για την πρωτεύουσα της Παροικιάς, κατευθυνθείτε προς την παραθεριστική πόλη της Νάουσας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Langeri, η κορυφαία παραλία γυμνιστών του νησιού. Αυτή μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα: χρυσή άμμο, καταγάλανα γαλαζοπράσινα νερά και πολλοί γυμνοί κολυμβητές. Οι αμμόλοφοι στο νότιο άκρο της παραλίας προσελκύουν πολλούς άντρες. Είναι δυνατή η διακριτική δράση.

Παραλία Πλάκας - Νάξος

Βρίσκοντας το δρόμο σας στη ΝάξοΜόνο 45 λεπτά με καταμαράν από τη Μύκονο είναι Νάξος, ένα νησί που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Η ακτή κάτω από το λιμάνι είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία χωρισμένη σε τμήματα από βραχώδη ακρωτήρια.

Προχωρήστε στην παραλία της Πλάκας (ακριβώς πέρα ​​από την ταβέρνα Three Brothers) με το ψευδώνυμο Χαβάη λόγω του τοπίου και του βαθύ μπλε του νερού. Αυτή η έκταση της παραλίας είναι μεγάλη και τα γυμνά και γκέι-γυμνά τμήματα αλλάζουν χρόνο με το χρόνο. Ευτυχώς, έχει επισημανθεί.

Παραλία Αρμέως - Σύρος

Μόλις πάνω από μία ώρα από τη Μύκονο είναι Σύρος, το διοικητικό κέντρο των Κυκλάδων με μια εντυπωσιακή ιταλική πρωτεύουσα. Η επίσημη παραλία γυμνιστών, ο Αρμεός βρίσκεται δίπλα στο θέρετρο της Γαλάσσας. Επειδή είναι επίσημη, η μικρή παραλία με βότσαλα του Αρμεού είναι εκπληκτικά απασχολημένη.

Η Σύρος είναι ένα από τα λίγα νησιά με μεγάλο μόνιμο πληθυσμό όλο το χρόνο. Δεν είναι στις γκέι τουριστικές διαδρομές, οπότε θα βρείτε τους ντόπιους γκέι άντρες στο Armeos που επιθυμούν να επικοινωνήσουν.

Παραλία Καμπή - Αμοργός

Δύο ώρες με πλοίο από τη Μύκονο είναι Αμοργός, ένα νησί που έγινε διάσημο από τον σκηνοθέτη Luc Besson, ο οποίος γύρισε εκεί το "The Big Blue". Από τη Χώρα, την πρωτεύουσα, κατευθυνθείτε προς την Αγία Άννα, την πλησιέστερη παραλία, η οποία έχει καλή σήμανση. Αντί να κατευθυνθείτε στην παραλία κάτω από τη μικρή εκκλησία, περπατήστε πάνω από ένα βραχώδες μονοπάτι προς τον επόμενο κόλπο νότια, που ονομάζεται Καμπί. Θα βρείτε πολλούς γυμνιστές και γκέι κολυμβητές. Αυτό που δεν διαθέτει η παραλία διαθέτει κρυστάλλινα νερά.

Παραλία Δελαβόγιας - Άνδρος

Δυόμισι ώρες με το φέρι για τον Πειραιά βρίσκεται Άνδρος, ένα σχετικά καταπράσινο νησί με πολλές κορυφαίες παραλίες. Κοντά στο κεντρικό θέρετρο του Μπατσί βρίσκεται η αμμώδης παραλία του Δελβάβουια, σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο Anerousa. Ο γυμνισμός ασκείται εκτενώς σε αυτήν την παραλία. Δημοφιλές σε Σκανδιναβούς και Βρετανούς.

Παραλία Κολούμπου - Σαντορίνη

Τρεις ώρες από τη Μύκονο με γρήγορο πλοίο είναι το εκπληκτικά όμορφο νησί της Σαντορίνη. Χρειάζεστε αυτοκίνητο για να φτάσετε στην παραλία Κολύμβος, 8.5 χλμ. Από την πρωτεύουσα, τα Φηρά. Ακολουθήστε την πινακίδα προς Μπαξέδες και συνεχίστε νότια προς ταβέρνα Σούλης. Όταν φτάσετε στην παραλία, περπατήστε 100 μέτρα πιο αριστερά για να φτάσετε στο δημοφιλές τμήμα των ομοφυλόφιλων. Διαβάστε περισσότερα: Οδηγός για τη Σαντορίνη.

Μια ευκολότερη παραλία γυμνιστών είναι η Βλυχάδα. Αυτό είναι προσβάσιμο είτε από το θέρετρο του Περίβολου με τα πόδια είτε με λεωφορείο. Επειδή είναι εύκολη η πρόσβαση, είναι πιο ευθεία. Ωστόσο, οι «ελβετικοί γκρεμοί τυριών» πίσω κάνουν την εμπειρία αξιόλογη.

Αξίζει οπωσδήποτε να σκεφτείτε να μείνετε μερικές νύχτες στο νησί - ειδικά αν είστε με τον άλλον σας, καθώς είναι μια εκπληκτικά ρομαντική τοποθεσία.

Διαβάστε περισσότερα: Συγκέντρωση ελληνικών γκέι γυμνιστών.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Μύκονο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μύκονο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μύκονος για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας