Βοστώνη

Δραστηριότητες στη Βοστώνη

Ανακαλύψτε τα καλύτερα της Νέας Αγγλίας

Η Βοστώνη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Μασαχουσέτης. Είναι μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Αμερικής. Ο JFK είχε μεγάλη αγάπη για τη Βοστώνη - φροντίστε να επισκεφτείτε το Μουσείο JFK όσο βρίσκεστε στην πόλη. Κάντε μια βόλτα στην όμορφη γειτονιά Beacon Hill, δοκιμάστε λίγο αχιβάδα και πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι στο Boston Tea Party Museum. Θα βρείτε μια μικρή γκέι σκηνή στη Βοστώνη.

Μερικά από τα ελίτ πανεπιστήμια της Αμερικής βρίσκονται στην ή κοντά στη Βοστώνη. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε και ένα υπέροχο μέρος για να εργαστείτε. Η Βοστώνη είναι τόσο δημοφιλής που το κόστος ζωής πλησιάζει αυτό που θα περίμενε κανείς στη Νέα Υόρκη.

Μουσείο Καλών Τεχνών

Μουσείο Καλών Τεχνών

Ένα από τα καλύτερα μουσεία τέχνης στη Βόρεια Αμερική, θα βρείτε αρχαίες τοιχογραφίες από την Πομπηία, έργα τέχνης της Γαλλικής Ιμπρεσιονιστικής και όλα όσα ενδιάμεσα. Αυτό είναι ένα τεράστιο μουσείο, οπότε δεν μπορείτε να το κάνετε δίκαιο σε ένα ταξίδι. Προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο. Ανάλογα με τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να εξερευνήσετε τα τμήματα της Αρχαίας Αιγύπτου, την ιαπωνική τέχνη, την τέχνη της Ολλανδικής Χρυσής Εποχής και τη σπάνια συλλογή βιβλίων.

Το Μουσείο Καλών Τεχνών είναι απαραίτητο για τους λάτρεις της τέχνης, αλλά και για όσους θα ήθελαν να αισθάνονται πιο πολιτισμένοι από ό, τι είναι πραγματικά.

Βοστώνη

Δημόσιο Κήπο της Βοστώνης

Ο δημόσιος κήπος της Βοστώνης ήταν ο πρώτος βοτανικός κήπος στις ΗΠΑ. Είναι δωρεάν για εξερεύνηση. Εξερευνήστε τα στρογγυλά μονοπάτια και απολαύστε βουκολικό μεγαλείο. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε μια γρήγορη selfie και μετά να φύγετε.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα πικνίκ. Υπάρχουν πολλά σιντριβάνια, ιστορικά αγάλματα και πάπιες - τόσο ζωντανές πάπιες όσο και αξιόλογα αγάλματα πάπιων. Το Boston Public Garden είναι αγαπητό στους ντόπιους και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές αξέχαστες σκηνές ταινιών.

Πλοία και μουσείο πάρτι τσαγιού της Βοστώνης

Η Βοστώνη είναι η πόλη στην οποία η Νέα Αγγλία έδωσε στην Παλιά Αγγλία το μεσαίο δάχτυλο. Το 1773, μια ομάδα Βοστώνων πέταξε 342 κιβώτια τσαγιού από την East India Company. Ήταν μια πράξη περιφρόνησης σε σχέση με έναν φόρο που επέβαλαν οι Βρετανοί στους Αμερικανούς αποίκους. Ήταν ένα σημαντικό γεγονός που προέβλεπε την Αμερικανική Επανάσταση του 1775.

Κάντε ένα ταξίδι στο Boston Tea Party Ships & Museum για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το κεφάλαιο της αμερικανικής ιστορίας. Φυσικά, το μουσείο σερβίρει τσάι.

Βοστώνη

Η γκέι σκηνή της Βοστώνης

Η Βοστώνη δεν έχει μεγάλη γκέι σκηνή σε σχέση με το μέγεθός της. Υπάρχουν αρκετοί γκέι χώροι για να δείτε. Club Cafe είναι ένα γκέι μπαρ και εστιατόριο στην περιοχή Back Bay. Είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα. ο Αετός της Βοστώνης είναι ίσως ο πιο γκέι γκέι χώρος στη Βοστώνη. Είναι μέρος της γνωστής μάρκας Eagle που βρίσκετε σε ολόκληρη την Αμερική. Αν θέλεις να κάνεις clubbing, ICON είναι μια ομοφυλοφιλική λέσχη που πρέπει να δοκιμάσετε. Ένα καλό μέρος για να γνωρίσετε μερικούς ντόπιους και να χορέψετε τη νύχτα.

Προεδρική Βιβλιοθήκη και Μουσείο Τζον Φ. Κένεντι

Αυτό το μουσείο είναι αφιερωμένο στον πιο όμορφο πρόεδρο της Αμερικής. Η JFK έζησε μια σύντομη ζωή, αλλά ήταν μια από τις σπουδαίες ζωές του 20ου αιώνα. Η ιστορία του και τα μυστήρια γύρω από το θάνατό του συνεχίζουν να συναρπάζουν τους ανθρώπους. Μπορείτε να εξερευνήσετε το μουσείο σε περίπου μία ώρα. Έχει πολλά από τα υπάρχοντά του, όπως χαρτιά, έπιπλα και σκετσάκια που έκανε κατά τη διάρκεια της κρίσης των πυραύλων στην Κούβα. Το μουσείο διαθέτει επίσης μερικά από τα φορέματα της Jackie Kennedy. Φορούσε υπέροχα ρούχα!

Beacon Hill

Beacon Hill

Αυτή είναι η πιο ιστορική περιοχή της Βοστώνης. Θα βρείτε καταστήματα με αντίκες, βικτοριανά σπίτια, πολυτελή εστιατόρια και μερικά πολύ ακριβά ακίνητα. Είναι πολύ Νέα Αγγλία και φιλοξενεί μερικές από τις ελίτ της Αμερικής. Θα μπορούσατε να συμμετάσχετε σε μια περιήγηση με τα πόδια ή να εξερευνήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Είναι ιδιαίτερα γοητευτικό το φθινόπωρο όταν τα φύλλα ταιριάζουν με το χρώμα των κτιρίων. Ονομάστηκε από ένα φάρο που κάποτε βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο της πόλης. Αυτό θα ήταν ένα καλό μέρος για να έχετε ένα κλασικό πιάτο της Βοστώνης. Το Clam Chowder είναι κάτι κλασικό.

Συνδυάστε τη Βοστώνη με το Provincetown

Πολλοί συνδυάζουν τη Βοστώνη με την Provincetown, καθώς απέχει μόλις 90 λεπτά με το φέρι. Provincetown είναι ένα καταφύγιο ομοφυλόφιλων με το να είναι το μέρος που έχουν εγκατασταθεί πολλές από τη φυλή μας.

Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για Provincetown.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

  • Ο μεγάλος ξενώνας καρύδας
    Gay Guesthouses ΗΠΑ

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Βοστώνη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Βοστώνη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βοστώνη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας