Nashville

Δραστηριότητες σε Νάσβιλ

Ανακαλύψτε τη Μουσική Πόλη

Το Νάσβιλ φημίζεται ως η de facto πρωτεύουσα της μουσικής της χώρας. Πολλοί από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της Αμερικής έκαναν το μεγάλο τους διάλειμμα στο Νάσβιλ, ιδίως στην Dolly Parton. Ένας εντυπωσιακός αριθμός των μεγαλύτερων αστεριών της Αμερικής μεγάλωσε στο Νάσβιλ, συμπεριλαμβανομένης της Oprah Winfrey.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνετε στο Νάσβιλ. Αυτή η πόλη υπενθυμίζει νότιο φαγητό, είναι η πρωτεύουσα του Τενεσί και ιδρύθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων. Οι λάτρεις της μουσικής θα είναι στο στοιχείο τους στο Νάσβιλ.

Nashville

Πάρκο Walk of Fame

Κάντε μια βόλτα στο πάρκο Walk of Fame. Μερικοί από τους μεγάλους της μουσικής που ηχογράφησαν στο Νάσβιλ έχουν τα δικά τους αστέρια. Μπορείτε να δείτε τους Johnny Cash, Little Richard, Loretta Lynn, Elvis και πολλούς άλλους. Η μουσική σκηνή του Νάσβιλ δεν ανήκει αποκλειστικά στους τραγουδιστές της κάντρι. Τόσοι μεγάλοι άνθρωποι έχουν σχέσεις με το Music City. Καλλιτέχνες ηχογραφούν στο Νάσβιλ ελπίζοντας να απορροφήσουν την ατμόσφαιρα που ενέπνευσε τόσους πολλούς κλασικούς δίσκους.

Γκραντ Ολ Όπρι

Γκραντ Ολ Όπρι

Το Grand Ole Opry είναι μια εβδομαδιαία μουσική εκδήλωση της κάντρι. Ξεκίνησε το 1925 ως ραδιοφωνική εκπομπή. Από τότε γίνεται ισχυρή, καθιστώντας την τη μακροβιότερη ραδιοφωνική μετάδοση στην Αμερική. Το περίεργο όνομα είναι ένα θεατρικό έργο στη «Μεγάλη Όπερα». Το Grand Ole Opry έχει επίσης φιλοξενήσει κόμικς και πολλά είδη μουσικής, από γκόσπελ μέχρι μπλουγκράς.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια περιήγηση στο χώρο, να κάνετε μια περιήγηση στα παρασκήνια και να δείτε μια ζωντανή εκπομπή. Είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χώρους μουσικής της Αμερικής και αξίζει μια επίσκεψη. Θα το βρείτε στο Ryman Auditorium.

Νάσβιλ · Γκέι μπαρ

Γκέι μπαρ στο Νάσβιλ

Αν και το Νάσβιλ βρίσκεται στο Τενεσί, μια συντηρητική πολιτεία, είναι μια φιλική προς τους ομοφυλόφιλους πόλη. Το μεγαλύτερο μέρος της γκέι σκηνής του Νάσβιλ βρίσκεται κατά μήκος της οδού Chruch στα ανατολικά της πόλης. Φυλή είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη βραδινή σας γκέι στο Νάσβιλ. Είναι μια μπάρα βίντεο με πολυτελή διακόσμηση. Δεν υπάρχει χρέωση κάλυψης και τα ποτά δεν είναι πολύ ακριβά. Οι μπάρμαν είναι επίσης εύκολο στο μάτι.

Ακριβώς κοντά θα βρείτε Δοκιμάστε να παίξετε, Η μόνη λέσχη χορού του Νάσβιλ. Αξίζει να το επισκεφτείτε. Φιλοξενούν μερικές εκπληκτικές παραστάσεις. Υπάρχει ένα καμπαρέ όπου πραγματοποιούνται οι παραστάσεις. Το άλλο μισό του κλαμπ είναι το dancefloor. Προσελκύει ένα μικτό αλλά κυρίως νεότερο κοινό. Η χρέωση κάλυψης είναι περίπου 10 $.

Το σαλόνι κραγιόν είναι ένα διασκεδαστικό λεσβιακό μπαρ γειτονιάς. Είναι χαλαρό και φιλόξενο. Μια καλή επιλογή για ένα πιο ανεπίσημο ποτό.

Nashville

Μουσική σειρά

Εδώ συμβαίνει η μαγεία. Η καρδιά της μουσικής σκηνής του Νάσβιλ που χτυπά. Οι δισκογραφικές, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και τα στούντιο ηχογράφησης που έβαλαν το Nashville στον χάρτη μπορείτε να βρείτε εδώ. Βρίσκεται γύρω στις 16th και 17th Avenues South. Η Ντόλι Πάρτον έγραψε ακόμη και ένα τραγούδι για αυτήν την περιοχή - και πάλι, έγραψε ένα τραγούδι για τα πάντα.

Το Studio 8 είναι ένα θρυλικό στούντιο ηχογραφήσεων. Αξίζει να το επισκεφτείτε. Θα βρείτε επίσης πολλά εστιατόρια και μπαρ γύρω από το Music Row. Απευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό και την ψυχαγωγία.

Φυτεία Belle Meade

Πρόκειται για μια φυτεία του 19ου αιώνα με σκοτεινή ιστορία. Η φυτεία Belle Meade είναι πλέον μουσείο. Μπορείτε να μάθετε για την ιστορία των σκλάβων που εργάστηκαν στη φυτεία και να δείτε μια ανακατασκευασμένη καμπίνα σκλάβων. Θα μάθετε επίσης για τη συνέχιση της δουλείας των σκλάβων σε όλα εκτός από το όνομα που ακολουθεί από τον εμφύλιο πόλεμο.

Σήμερα υπάρχει ένα οινοποιείο. Είναι ένα ευχάριστο μέρος για εξερεύνηση, αν και περιέχει τα φαντάσματα του πιο σκοτεινού παρελθόντος της Αμερικής.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Νάσβιλ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Νάσβιλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Nashville για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας