Walt Disney World Ορλάντο

Δραστηριότητες σε Ορλάντο

Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο τροπικό Ορλάντο

Με τις έντονες και πολύχρωμες γειτονιές του, κοντά σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες των ΗΠΑ και ένα ακμάζον κέντρο, το Ορλάντο είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς και πολλά υποσχόμενους προορισμούς στις ΗΠΑ. Η επιρροή του μεγάλου πληθυσμού της Νότιας Αμερικής στην πόλη δημιούργησε ένα πολιτιστικά πλούσιο και διαφορετικό περιβάλλον που γεμίζει με ευκαιρίες.

Ενώ το Ορλάντο μπορεί να είναι γνωστό ως πρωτεύουσα του θεματικού πάρκου του κόσμου, υπάρχουν πολλά άλλα να δείτε και να κάνετε σε αυτό το εκπληκτικό κομμάτι του τροπικού παραδείσου. Η πόλη έχει επίσης αναπτύξει έναν ισχυρό και ανθεκτικό πληθυσμό LGBT + που συνεχίζει να δημιουργεί μια περιεκτική και ζωντανή κοινότητα για ομοφυλόφιλους ντόπιους και ταξιδιώτες.

 

Δραστηριότητες σε Ορλάντο

 

 

Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

 

Όχι μόνο για τα παιδιά, το Kennedy Space Centrer βρίσκεται περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Ορλάντο και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να βυθιστούν στην ιστορία και τις συνεχείς προσπάθειες του διαστημικού ταξιδιού και της εξερεύνησης. Το σύνολο εγκαταστάσεων υψηλής τεχνολογίας του κέντρου, οι ψηφιακές οθόνες αιχμής και τα πρωτοποριακά ειδικά εφέ επιτρέπουν πραγματικά στους επισκέπτες να βιώσουν χώρο.

Στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, θα μπορείτε να δείτε το διαστημικό σκάφος Atlantis, να περιηγηθείτε στο Hall of Fame των αστροναυτών και να ζήσετε την απογείωση του διαστημικού σκάφους σε έναν καθηλωτικό προσομοιωτή επαυξημένης πραγματικότητας. Τα γκέι όνειρά σας που σχετίζονται με το Star Trek θα εκπληρωθούν και θα είστε απασχολημένοι για ώρες!

 

Δραστηριότητες σε Ορλάντο

 

 

Μουσείο Τέχνης του Ορλάντο

 

Ιδρύθηκε το 1924, το Μουσείο Τέχνης του Ορλάντο επιδιώκει να ερμηνεύσει και να παρουσιάσει τα πιο συναρπαστικά και συγκινητικά έργα τέχνης στο ευρύ κοινό με την ελπίδα να εμπνεύσει νέες γενιές καινοτόμων και δημιουργικών στοχαστών και παραγωγών. Το μουσείο παρουσιάζει μια μηνιαία εναλλαγή εκθέσεων και εγκαταστάσεων που αποτελούνται από κομμάτια τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τον ευρύτερο κόσμο. Μια σειρά από εργαστήρια, ξεναγήσεις και διαδραστικά μαθήματα προσφέρονται επίσης στο μουσείο και πολλά είναι δωρεάν.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των μουσείων είναι η μόνιμη συλλογή τέχνης από ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο. Η συλλογή περιλαμβάνει πολλά υφάσματα, γλυπτά και πίνακες που χρονολογούνται από αιώνες και προέρχονται από αμέτρητες χώρες.

 

Παγκάκι

 

 

Νέα Σμύρνη παραλία

 

Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Ορλάντο, το New Smyrna Beach υπόσχεται στους ταξιδιώτες έναν πιο αργό ρυθμό ζωής να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν. Η Νέα Σμύρνη είναι μια γοητευτική παραθαλάσσια πόλη που απολαμβάνει το ίδιο ηλιόλουστο κλίμα και καταπράσινο τοπίο με το πιο πολυσύχναστο ομόλογό της, ενώ προσφέρει ένα πιο χαλαρό και χαλαρό περιβάλλον. Η περιοχή είναι βαθιά ριζωμένη σε σχέση με την τοπική κληρονομιά, τις τέχνες και τον πολιτισμό και είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός για σέρφερ.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη New Smyrna Beach, συμπεριλαμβανομένων μοναδικών boutique αγορών, ατελείωτων υπαίθριων θαλάσσιων σπορ και μερικών από τα καλύτερα εστιατόρια και εστιατόρια στη Φλόριντα.

 

Μαϊάμι

 

 

Ορλάντο γκέι κλαμπ και μπαρ

 

Το Ορλάντο έχει διατηρήσει μια ακμάζουσα γκέι νυχτερινή ζωή παρά το κλείσιμο πολλών γκέι μπαρ και κλαμπ σε άλλα μέρη της πολιτείας, και ως εκ τούτου είναι γνωστό ότι έχει μία από τις καλύτερες επιλογές ευκαιριών νυχτερινής ζωής για τους gay ταξιδιώτες στις ΗΠΑ. Οι ομοφυλόφιλοι σύλλογοι στο Ορλάντο είναι γνωστοί για την αίσθηση της κοινότητας που παρέχουν και συνεχίζουν να διατηρούν τη μοναδική κουλτούρα γκέι της περιοχής.

 

αίθουσα

 

 

Δρ Phillips Κέντρο Παραστατικών Τεχνών

 

Αρχικά σχεδιάστηκε ως χώρος για τον δημιουργικό πληθυσμό της πόλης να συναντηθεί, να παίξει, να μοιραστεί και να καινοτομήσει, το Dr Phillips Center for the Performing Arts είναι πλέον ένα κέντρο τέχνης και πολιτισμού. Στην καρδιά του κέντρου του Ορλάντο, τα τρία θέατρα του κέντρου φιλοξενούν μερικές από τις πιο γνωστές και εντυπωσιακές παραστάσεις ταξιδιού στον κόσμο και ο χώρος φιλοξενεί επίσης το Μπαλέτο του Ορλάντο.

Οι επισκέπτες είναι συχνά σε θέση να βιώσουν κάτι περισσότερο από μια παράσταση στο κέντρο, με τακτικά εργαστήρια και masterclass να διοργανώνονται από τους καλύτερους καλλιτέχνες από το Broadway, τη μουσική και την οθόνη. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και ευκαιρίες για φαγητό στο Dr Phillips Center for the Performing Arts και οι επισκέπτες θα πρέπει επίσης να συνδυάσουν την επίσκεψή τους με μια εξερεύνηση της συναρπαστικής περιοχής του κέντρου.

 

κρίνος

 

 

Κήποι Harry P Leu

 

Το Ορλάντο δεν είναι γνωστό για τη γαλήνη, οπότε για τους ταξιδιώτες που θέλουν να ξεφύγουν από τη φασαρία του κέντρου της πόλης, οι κήποι Harry P Leu προσφέρουν μια ευπρόσδεκτη γεύση ζεν και ηρεμίας. Οι κήποι είναι ένας παράδεισος τροπικής βοτανικής, που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1930 από τον ντόπιο και βιομηχάνου του Ορλάντο Χάρι Π Λεού. Ο Leu ταξίδεψε στον κόσμο για να συγκεντρώσει τη μεγάλη συλλογή σπάνιων φυτών και σπόρων.

Οι κήποι εκτείνονται σε εντυπωσιακά 50 στρέμματα και οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να περάσουν λίγο χρόνο περιπλανώμενοι στα πολλά μονοπάτια που φεύγουν μέσα από το έδαφος για να εκτιμήσουν την πλήρη ποικιλία φυλλώματος. Με τρεχούμενα ποτάμια και βελανιδιές 200 ετών, οι κήποι Harry P Leu είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι ανέγγιχτης ομορφιάς στην καρδιά του Ορλάντο.

 

Μνημείο Pulse Orlando

 

Στον τόπο της σφαγής, το onePulse Foundation Memorial είναι μια προσωρινή εγκατάσταση αφιερωμένη στη μνήμη των 49 ζωών που τραβήχτηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες ομοφοβικές επιθέσεις στην ιστορία. Το μνημείο στοχεύει στη διατήρηση της μνήμης εκείνων που έχασαν τη ζωή τους, ενώ κατασκευάζεται ένα πιο μόνιμο κέντρο μνημείων.

Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να αφήσουν δωρεές στο ίδρυμα καθώς και αφιερώματα στο ίδιο το μνημείο. Μάθετε περισσότερα για Παλμός Ορλάντο.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Ορλάντο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Ορλάντο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ορλάντο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας