Δραστηριότητες σε Ρίο ντε Τζανέιρο

Δραστηριότητες σε Ρίο ντε Τζανέιρο

Μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της γης, το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Με τον ενθουσιασμό και την κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, το Ρίο Ντε Τζανέιρο συνεχίζει να υποδέχεται εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Ενώ το ιστορικό του όσον αφορά τη φιλικότητα προς τους LGBT είναι μερικές φορές λίγο γιο-γιο, εξακολουθεί να είναι ένα απίστευτο μέρος για επίσκεψη με πολλά να δείτε και να κάνετε.

Εδώ είναι ο οδηγός μας για τα αγαπημένα μας πράγματα να κάνουμε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Βουνό ζάχαρης

Βουνό Sugar Loaf

Η ανάβαση στο βουνό Sugarloaf είναι ένα από τα πράγματα που συνιστούν πάντα όλοι και δεν έχουν άδικο σε αυτό! Η θέα από την κορυφή κόβει την ανάσα και είστε περιτριγυρισμένοι από όμορφη φύση που είναι ένα ωραίο διάλειμμα από την πολυσύχναστη πόλη κάτω. Είναι πολύ εύκολο να φτάσετε με μόλις δύο βόλτες με τελεφερίκ που σας μεταφέρουν απευθείας στην κορυφή. Συμβουλή ταξιδιού: Πηγαίνετε νωρίς το πρωί για να αποφύγετε τα πλήθη και να δείτε την πόλη να ξυπνά!

Χριστός ο Λυτρωτής

Χριστός ο Λυτρωτής

Ίσως η πιο γνωστή εικόνα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Αυτό το τεράστιο άγαλμα παρακολουθεί την πόλη και προσφέρει επίσης εξαιρετική θέα. Το άγαλμα βρίσκεται στο βουνό Corcovado και είναι προσβάσιμο μέσω τρένου. Συμβουλή ταξιδιού: Αγοράστε το εισιτήριό σας την προηγούμενη ημέρα που θέλετε να το επισκεφτείτε, καθώς μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων επιτρέπεται να πάει ταυτόχρονα. Τα τρένα αναχωρούν κάθε 20 λεπτά, αλλά και πάλι συνιστάται να πηγαίνετε νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ.

Παραλία Κοπακαμπάνα

Παραλία Κοπακαμπάνα

Αυτή η μεγάλη όμορφη παραλία φημίζεται για τη ζωντανή της ατμόσφαιρα. Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να καθίσετε με μια καϊπιρίνια, τότε κατευθυνθείτε προς τα κάτω και τραβήξτε ένα σημείο στην άμμο και παρακολουθήστε τα κύματα να ανεβαίνουν στην άμμο. Θα βρείτε πολλούς ντόπιους να χορεύουν και να τραγουδούν με παραδοσιακές μαρμελάδες του Ρίο και πολλούς επίδοξους ποδοσφαιριστές να εξασκούν τις δεξιότητές τους στην άμμο. Συμβουλή ταξιδιού: Είναι καλύτερο να το επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας και όχι τη νύχτα, αν και η παραλία είναι φωτισμένη και υπάρχει αστυνομία τριγύρω, είναι πιο ασφαλές να το επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

βοτανικοί κήποι

Αν αναζητάτε ένα διάλειμμα από την πόλη, γιατί να μην κατευθυνθείτε στους Βοτανικούς Κήπους, όπου παρουσιάζονται μερικοί από τους πιο χαλαρωτικούς και ήρεμους κήπους τριγύρω μαζί με μερικά εξωτικά ζώα! Συμβουλή ταξιδιού: Για να καλύψετε τα πάντα, συνιστάται η μισή μέρα να προορίζεται για τους κήπους. Υπάρχει ένα υπέροχο εστιατόριο μέσα στους κήπους όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα που περιβάλλεται από φυσική ομορφιά.

Museu Historico Nacional

Για όσους από εσάς θέλετε να απολαύσετε τον ιστορικό πολιτισμό που προσφέρει αυτή η πόλη, το Museu Historico Nacional αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείτε. Το μουσείο περιέχει χιλιάδες ιστορικά κειμήλια που απεικονίζουν την ιστορία της Βραζιλίας. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τεράστιες ελαιογραφίες που απεικονίζουν τον τρομερό πόλεμο μεταξύ Βραζιλίας και Παραγουάης, την 58χρονη βασιλεία του Dom Pedro II και πολλά άλλα! Αυτή είναι μια πολύ προσιτή εκδρομή καθώς οι τιμές ξεκινούν από $ 8.

Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ρίο Ντε Τζανέιρο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας