LGBT + Tour Σαντιάγο

Δραστηριότητες σε Σαντιάγο

Ανακαλύψτε τη ζωντανή πρωτεύουσα της Χιλής

Με το 40% όλων των Χιλιανών να καλούν το Σαντιάγο σπίτι, αυτή είναι πραγματικά μια πόλη όπως καμία άλλη. Ένας κόμβος κοσμοπολίτικης διαβίωσης που βρίσκεται στη μέση των Άνδεων, το Σαντιάγο είναι γεμάτο πολιτισμό, γαστρονομική περιπέτεια και φυσική ομορφιά. Η πόλη είναι απίστευτα διεθνής και είναι μια περιφερειακή πρωτεύουσα για εξαγωγές χρηματοδότησης, πολιτικής και πολιτιστικού χαρακτήρα. Η έντονη νυχτερινή ζωή και οι ξεχωριστές τοπικές γειτονιές δίνουν στο Σαντιάγο μια εκλεκτική αλλά εξελιγμένη ατμόσφαιρα.

Το Σαντιάγο έχει την τύχη να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη και ποικιλόμορφη γκέι σκηνή που επικεντρώνεται κυρίως στη γειτονιά Bellavista - την μποέμ συνοικία της πόλης. Η Χιλή έχει δει γρήγορες και δραματικές προόδους στην ποιότητα και τα δικαιώματα που παρέχονται στα LGBT+ άτομα στη χώρα και αυτό σε συνδυασμό με μια συνεχώς αυξανόμενη ομοφυλοφιλική σκηνή καθιστούν το Σαντιάγο έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς γκέι ταξιδιών στη Νότια Αμερική.

LGBT + Tour Σαντιάγο

Γκέι μπαρ στο Σαντιάγο

Η πλειοψηφία των γκέι μπαρ και κλαμπ στο Σαντιάγο μπορεί να βρεθεί στη γειτονιά Bellavista, ένα περίεργο και νευρικό μέρος της πόλης. Ο κύριος δρόμος για γκέι χώρους στο Bellavista είναι το Bombero Nuñez. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του δρόμου είναι Διονύσου, ένα ζωντανό γκέι μπαρ που είναι το αγαπημένο στους ντόπιους και προσελκύει μικτό πλήθος. Η κορυφαία δόξα του Διονυσίου είναι το περιστρεφόμενο ρόστερ των drag queens, που πραγματοποιούν βραδινές εμφανίσεις και παρουσιάζουν μια σειρά από κωμικές παραστάσεις.

Βρίσκεται σε ένα τετραώροφο υπόγειο χώρο, Illuminati είναι ένα ζωντανό και ενεργητικό γκέι κλαμπ που είναι ένα δημοφιλές στέκι για την τοπική κοινότητα. Το κλαμπ έχει μια δυνατή και περήφανη ατμόσφαιρα και καλωσορίζει τους επισκέπτες από όλο το φάσμα των ΛΟΑΤ +. Νόστιμα ποτά, βιομηχανική διακόσμηση και υπέροχες θεματικές εκδηλώσεις καθιστούν το Illuminati ένα από τα πιο απαράδεκτα φωτιστικά της τοπικής γκέι νυχτερινής ζωής.

Ένα ταξίδι στο Σαντιάγο δεν θα ήταν πλήρες χωρίς να επισκεφθείτε την παλαιότερη gay ντίσκο της Νότιας Αμερικής - Ο Fausto. Από το 1979, ο σύλλογος παρέχει έναν ασφαλή και χωρίς αποκλεισμούς χώρο για τον πληθυσμό των ΛΟΑΤ + της πόλης να χαλαρώσει και να διασκεδάσει. Με εσωτερικούς χώρους από σκούρο ξύλο, το Fausto θυμίζει ένα ντεμοντέ κλαμπ κυρίων και βλέπει συνήθως μεγάλα και ζωντανά πλήθη.

Bellavista

Το Bellavista δεν είναι μόνο γνωστό για τη γκέι σκηνή του, αλλά είναι επίσης μια από τις πιο νευρικές και μποέμ συνοικίες του Σαντιάγο. Η περιοχή είναι μια τεράστια έκταση από μικροσκοπικούς δρόμους και καταπράσινους δρόμους με μικροσκοπικά καταστήματα χειροτεχνίας και δημιουργικές μπουτίκ. Μια ατμόσφαιρα δημιουργικότητας και κοινότητας μπορεί να γίνει αισθητή στο Bellavista και ο ισχυρός πληθυσμός LGBT + το επιβεβαιώνει αυτό. Μεταξύ των πιτσιλίσματα γκέι κλαμπ και μπαρ, υπάρχει επίσης μια μικρή επιλογή από κέντρα και χώρους κοινότητας LGBT +.

Δεδομένης της φήμης της ως πρωτεύουσας τέχνης στην πόλη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Bellavista φιλοξενεί αρκετές αγορές και εμπορικές περιοχές που πωλούν μεμονωμένα χειροποίητα προϊόντα και έργα τέχνης. Η Avenida Bellavista είναι η συνοικία κοσμημάτων της γειτονιάς και είναι εδώ που θα βρείτε τα καλύτερα τοπικά χειροποίητα κομμάτια λεπτών μετάλλων και πολύτιμων λίθων, ιδίως του λάπις λαζούλι.

Sky Costanera

Σηκώνοντας από έναν γκρίζο τσιμεντένιο ορίζοντα και ρίχνοντας μια έντονη αντίθεση με τις οροσειρές πίσω από αυτό, το Sky Costanera είναι το δεύτερο ψηλότερο κτίριο στη Νότια Αμερική και το τέταρτο ψηλότερο στο νότιο ημισφαίριο. Ο πύργος φιλοξενεί ένα κατάστρωμα παρατήρησης που προσφέρει στους επισκέπτες μερικές από τις πιο εκπληκτικές απόψεις του Σαντιάγο, ειδικά κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος όταν ολόκληρη η πόλη λάμπει πορτοκαλί.

Το κατάστρωμα παρατήρησης 360 μοιρών συχνά φιλοξενεί πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, οπότε συνήθως συμβαίνει κάτι και οι ανελκυστήρες του κτηρίου λειτουργούν από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τον πύργο είναι το νωρίς το απόγευμα τους χειμερινούς μήνες, όταν ο αέρας είναι καθαρός και δεν θα υπάρξει ελάχιστη ή καθόλου αιθαλομίχλη.

Σαντιάγο · Μπαρ

Κατζόν ντελ Μάιπο

Το να στέκεται μπροστά από το απέραντο φαράγγι Cajon del Maipo είναι εγγυημένο για μια ταπεινή, εμπνευσμένη και όμορφη εμπειρία. Η εκτεταμένη και εκπληκτική κοιλάδα είναι μια δημοφιλής τοποθεσία μεταξύ των Santiagians, οι οποίοι συρρέουν εδώ τα σαββατοκύριακα για να απολαύσουν μια σειρά από υπαίθριες και αδρεναλικές δραστηριότητες. Το καλοκαίρι, το ράφτινγκ και το καγιάκ είναι δημοφιλείς επιλογές, ενώ το χειμώνα προτιμάται η πεζοπορία και το σκι.

Το φαράγγι βρίσκεται μόλις 15 χλμ. Από το κέντρο του Σαντιάγο και σηματοδοτεί την αρχή του Cajon del Maipo. Τα τελευταία χρόνια ένας αριθμός μικροβιομηχανιών και ένα μεγάλο οινοποιείο έχουν ξεσπάσει στους λόφους αυτής της θαυμάσιας κοιλάδας, και ως εκ τούτου, η περιοχή αναπτύσσει μια ολοένα και πιο αξιοσημείωτη φήμη μεταξύ των τουριστών που επισκέπτονται ως πρωτεύουσα πολιτισμού, φαγητού και περιπέτειας.

Cerro Santa Lucia

Αν ψάχνετε για μια απόδραση από τη φασαρία του κέντρου του Σαντιάγο, σκεφτείτε να επισκεφθείτε το Cerro Santa Lucia, ένα όμορφο πάρκο χτισμένο πάνω στο λόφο ενός ηφαιστείου 15 εκατομμυρίων ετών. Το πάρκο καταλαμβάνει μεγάλο υψόμετρο και απότομη κλίση, καθιστώντας το μια πραγματικά μοναδική τοποθεσία και οι χώροι έχουν περιποιηθεί τέλεια για να δημιουργήσουν έναν χαλαρωτικό και εμπνευσμένο πράσινο χώρο. Οι περίτεχνες σκάλες και τα μονοπάτια φεύγουν μέχρι το λόφο μέχρι να καταλήξουν σε ένα συναρπαστικό σημείο παρατήρησης που παρέχει πιο φανταστική θέα στον ολοένα εξελισσόμενο ορίζοντα του Σαντιάγο.

Το Cerro Santa Lucia φιλοξενεί επίσης το Κάστρο Hidalgo, μια δομή του 19ου αιώνα που κατασκευάστηκε με τον αρχικό σκοπό να λειτουργεί ως φρούριο για την προστασία της πόλης. Το κτίριο ανακαινίστηκε στα τέλη του 20ου αιώνα και είναι πλέον ένας από τους πιο διάσημους διατηρητέους χώρους κληρονομιάς στο Σαντιάγο, και αξίζει να το επισκεφτείτε.

Valle Nevado

Ένα ταξίδι στο Σαντιάγο θα ήταν λάθος χωρίς επίσκεψη στο απίστευτο Valle Nevado. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στη Νότια Αμερική και βρίσκεται μόλις 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Σαντιάγο, είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε. Σκιέρ, σνόουμπορντ και αναζητούν συγκίνηση κάθε ικανότητας θα βρουν μια απολαυστική και μοναδική εμπειρία στο Valle Nevado. Βρίσκεται στις χιονισμένες Άνδεις, το θέρετρο είναι ένα φανταστικό μέρος για να έχετε απρόσκοπτη θέα στη μεγαλύτερη οροσειρά του κόσμου.

Εάν τα σπορ χιονιού δεν είναι δικά σας, μην ανησυχείτε, καθώς το Valle Nevado φιλοξενεί πολλά εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες που χρησιμεύουν ως οι ιδανικές τοποθεσίες για να πιείτε ένα κοκτέιλ και να εκτιμήσετε τις εκπληκτικές φωτογραφίες. Το καλοκαίρι η περιοχή είναι ένας δημοφιλής προορισμός για πεζοπόρους, ποδηλάτες και τζόγκιν, καθώς το χιόνι λιώνει για να αποκαλύψει ένα δραματικό και εντελώς μοναδικό φυσικό τοπίο.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Σαντιάγο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Σαντιάγο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σαντιάγο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας