Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Τορόντο

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Τορόντο

Το Τορόντο είναι η πιο συναρπαστική πόλη του Καναδά

Το Τορόντο είναι η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και θεωρείται ευρέως ότι έχει ένα από τα καλύτερα πρότυπα ζωής στον κόσμο και είναι εξίσου φανταστικός προορισμός για ταξίδια. Η πόλη είναι ένα δυναμικό, φρέσκο ​​και συναρπαστικό περιβάλλον που είναι προϊόν του διαφορετικού πληθυσμού και της χαλαρής συμπεριφοράς της.

Το Τορόντο φιλοξενεί περισσότερους από 200 πολιτισμούς, και αυτό εκπροσωπείται στους δρόμους της πόλης, οι οποίοι διαθέτουν τρεις Chinatowns και δύο μικρούς Ιταλούς. Οι σκηνές τέχνης και πολιτισμού στο Τορόντο είναι επίσης μερικές από τις πιο ζωντανές και καλά διατηρημένες στη Βόρεια Αμερική και οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η δημιουργική πόλη.

Πολλοί θα θεωρούσαν επίσης το Τορόντο ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς για τον gay τουρισμό στη Βόρεια Αμερική και το εμβληματικό γκέι χωριό της πόλης είναι ένας πολυσύχναστος κόμβος χωρίς αποκλεισμούς και παθιασμένος πολιτισμός LGBT +. Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες θα παρατηρήσουν τα σημάδια της υπερηφάνειας LGBT +, της νυχτερινής ζωής και της κοινότητας σε κάθε γωνιά. Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Τορόντο.

Πύργος CN

 

Πύργος CN

 

Ο Καναδικός Εθνικός Πύργος, που στεγάζεται σε ένα συναρπαστικό 553 μέτρα, αποτελεί το προσκήνιο του ορίζοντα του Τορόντο από τότε που άνοιξε το 1976. Ο πύργος λειτουργεί ως κέντρο μετάδοσης και τηλεπικοινωνιών και είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της πόλης.

Προσφέροντας απρόσκοπτη θέα στο Τορόντο και πέρα, ο πύργος CN φιλοξενεί τρία επίπεδα παρατήρησης, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου LookOut με πανοραμικά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και τη διάσημη περιοχή παρατήρησης Glass Floor, η οποία προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κοιτάξουν στους δρόμους της πόλης . Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στην κορυφή του πύργου με μια συναρπαστική διαδρομή 58 δευτερολέπτων σε ανελκυστήρα με γυάλινη πρόσοψη και μπορούν επίσης να απολαύσουν βραβευμένη καναδική κουζίνα στο εστιατόριο του πύργου.

 

Αγορά St Lawrence

 

Από το 1803, η αγορά του St Lawrence αποτελεί την καρδιά της κοινότητας και του φαγητού του Τορόντο. Ονομάστηκε η καλύτερη αγορά τροφίμων στον κόσμο από την National Geographic το 2012, η ​​αγορά είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στο Τορόντο για να δοκιμάσετε φρέσκα προϊόντα και καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Η αγορά St Lawrence αποτελείται από τρία μεγάλα κτίρια και η νότια αγορά είναι όπου οι επισκέπτες θα βρουν περισσότερους από 120 πωλητές που πωλούν τα πάντα, από μπαχαρικά και λαχανικά έως θαλασσινά και κρέατα. Τα ανώτερα επίπεδα της αγοράς φιλοξενούν μια περιστρεφόμενη συλλογή εκθέσεων που απεικονίζουν και προβάλλουν τη μοναδική τέχνη, τον πολιτισμό και την ιστορία του Τορόντο.

Διάφορα φεστιβάλ και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην αγορά του St Lawrence όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών παραστάσεων, μαθήματα μαγειρικής και εργαστήρια. Η αγορά είναι ανοιχτή Δευτέρα-Σάββατο και τείνει να απασχοληθεί νωρίς το απόγευμα, και αυτό είναι όταν η κλασική γεμάτη ατμόσφαιρα εμπειρία

 

Μουσείο του Βασιλικού Οντάριο

 

Το Βασιλικό Μουσείο του Οντάριο προβάλλει ιστορική τέχνη και πολιτισμό από όλο τον κόσμο για πάνω από 100 χρόνια και συχνά θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά ιδρύματα της Βόρειας Αμερικής. Το Βασιλικό Μουσείο του Οντάριο φιλοξενεί 13 εκατομμύρια αντικείμενα, έργα τέχνης και πολιτιστικά έργα που εκτείνονται σε 40 γκαλερί και διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές και πρωτοπόρος στην καινοτομία και την έρευνα.

Το εξωτερικό του μουσείου είναι εξίσου εκπληκτικό με τα λείψανα που κρατά, συνδυάζοντας τον αρχικό σχεδιασμό του κτιρίου με μια εντυπωσιακή υπερσύγχρονη επέκταση, το Royal Ontario Museum είναι ένα παράδειγμα της αρχιτεκτονικής καινοτομίας που είναι τόσο χαρακτηριστική του Τορόντο.

Το μουσείο φιλοξενεί μια σειρά από προσωρινές και μόνιμες εκθέσεις. Βρίσκεται στο κέντρο του Τορόντο, το ίδρυμα βρίσκεται κοντά σε πολλά από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία και άλλα αξιοθέατα της πόλης, καθιστώντας το μια βολική και αξιόλογη επίσκεψη για κάθε ταξιδιώτη.

Τορόντο Υπερηφάνεια 2019

 

Γκέι μπαρ στο Τορόντο

 

Το γκέι χωριό του Τορόντο φιλοξενεί έναν εκλεκτικό και συναρπαστικό συνδυασμό γκέι μπαρ και κλαμπ για τους τουρίστες για να απολαύσουν και η περιοχή θεωρείται ένας από τους καλύτερους προορισμούς στη Βόρεια Αμερική για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Γούντι Το μπαρ έγινε διάσημο από την αμερικανική έκδοση της λατρευτικής τηλεοπτικής εκπομπής «Queer as Folk» που χαρακτήρισε τον χώρο ως το κύριο ομοφυλόφιλο στέκι για τους χαρακτήρες της παράστασης. Αυτό το εκτεταμένο κλαμπ πολλαπλών επιπέδων είναι γνωστό για τη φιλοξενία καταπληκτικών σόου από βασίλισσες κατοίκων και περιοδείας και διαθέτει επίσης ένα ποικίλο και ποικίλο πλήθος όλων των ηλικιών, φυλών και στυλ.

Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Τορόντο.

Πινακοθήκη του Οντάριο

 

Πινακοθήκη του Οντάριο

 

Στην πολυσύχναστη περιοχή του Τορόντο, η Πινακοθήκη του Οντάριο είναι ένας θεσμός πολιτισμού και δημιουργικότητας στην πόλη. Εμφανίζοντας μια σειρά από έργα τέχνης και εγκαταστάσεις από καιρό σε όλο τον κόσμο, η γκαλερί διαθέτει μια ποικίλη και αντιπροσωπευτική συλλογή.

Με έργα από τους Dianne Arbus, Pablo Picasso και Yayoi Kusama, η γκαλερί φιλοξενεί μια ποικιλία από πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, σχέδια και γλυπτά. Η συλλογή στην Πινακοθήκη του Οντάριο περιλαμβάνει 95,000 κομμάτια και ειδικεύεται σε σύγχρονα και μοντέρνα έργα.

Η περιοχή στο κέντρο του Τορόντο που φιλοξενεί τη γκαλερί είναι η κύρια περιοχή μόδας, θεάτρου και ψυχαγωγίας της πόλης, που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά να κάνουμε και η περιοχή είναι καλά συνδεδεμένη με την υπόλοιπη πόλη με τα αποτελεσματικά δίκτυα λεωφορείων και τρένων του Τορόντο.

Casa Loma Τορόντο

 

Casa Loma

 

Το Casa Loma είναι γνωστό ως ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης. Μοιάζει λίγο με κάστρο - αν και όχι τόσο παλιό όσο ένα παραδοσιακό βρετανικό κάστρο! - και το αρχοντικό και ο κήπος σε γοτθικό στιλ είναι πλέον ένα ιστορικό σπίτι που είναι ανοιχτό στο κοινό. Χτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα ως το σπίτι του χρηματοδότη Sir Henry Pellatt, είναι μια δημοφιλής τοποθεσία γυρισμάτων για ταινίες όπως οι X-Men. Είναι επίσης ένας υπέροχος χώρος γάμου.

 

High Park

 

Το μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο στο Τορόντο, το High Park είναι γνωστό για την πυκνή βλάστηση, τον γαλήνιο παραλιακό δρόμο και τον ζωολογικό κήπο. Το πάρκο προσφέρει έναν ήσυχο και χαλαρωτικό χώρο για να ξεφύγει από τον θόρυβο και τη δράση του κέντρου της πόλης του Τορόντο και το τεράστιο μέγεθός του σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στους χώρους για ώρες.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το μίνι ζωολογικό κήπο του High Park, το οποίο φιλοξενεί λάμα, βούβαλους, βίσονες, ελάφια και παγώνια ή εναλλακτικά μια βόλτα στις λεωφόρους Sakura δενδροφυτεύονται και παρακολουθούν το ανθισμένο τοπίο. Τα εκπληκτικά λευκά και ροζ άνθη κερασιάς έρχονται να ανθίσουν γύρω από τον Απρίλιο ή τον Μάιο κάθε χρόνο και προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Τορόντο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Τορόντο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τορόντο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας