Γκέι διακοπές στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Δραστηριότητες σε Φορτ Λόντερντεϊλ

Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Με την εκτεταμένη ακτογραμμή της με αμμώδεις παραλίες, τροπικό κλίμα και ακμάζουσα γκέι περιοχή, το Φορτ Λόντερντεϊλ εξελίχθηκε γρήγορα στη γκέι πρωτεύουσα της Φλόριντα και αυτή η συναρπαστική και όμορφη τοποθεσία γεμίζει με δυνατότητες εξερεύνησης και διασκέδασης.

Η κύρια γκέι συνοικία της πόλης είναι το Wilton Manors, μια διαφορετική και ζωντανή συνοικία που εκτείνεται σε πολλά τετράγωνα και διαθέτει πληθώρα γκέι μπαρ και κλαμπ. Ακόμη και η κυβέρνηση του Wilton Manors είναι σε μεγάλο βαθμό LGBT + και η περιοχή έχει μια πραγματικά φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Λεσβιακό ζευγάρι και παιδιά στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Περιηγήσεις με βάρκα στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Συχνά αναφέρεται ως «Η Βενετία της Αμερικής» Το Φορτ Λόντερντεϊλ διαθέτει μια μοναδική και εκτεταμένη προκυμαία και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη είναι με πλοίο. Υπάρχουν πολλές περιηγήσεις με σκάφος στην πόλη και το καθένα προσφέρει μια μοναδική ματιά στη ζωή στην ηλιοφάνεια.

Όσοι επιλέγουν να εξερευνήσουν την πόλη με πλοίο θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στους παραθαλάσσιους κήπους των πλούσιων και διάσημων, να παρατηρήσουν τα όμορφα παράκτια τοπία της περιοχής και να εντοπίσουν άγρια ​​φύση από την άνεση ενός κλιματιζόμενου κρουαζιερόπλοιου. Οι εκδρομές κυμαίνονται από βόλτες με ταχύπλοο με υψηλή οκτάνη έως απαλές κρουαζιέρες στο ποτάμι, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πραγματικά κάτι για κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Δραστηριότητες σε Φορτ Λόντερντεϊλ

Λεωφόρος Las Olas

Η λεωφόρος Las Olas θα μπορούσε να θεωρηθεί η καρδιά του Φορτ Λόντερντεϊλ. Ο όμορφος δεντρόφυτος δρόμος είναι η κύρια περιοχή της πόλης για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση και διαθέτει 250,000 τετραγωνικά πόδια λιανικής και τραπεζαρίας. Το Las Olas φιλοξενεί ένα προσεκτικά επιμελημένο μείγμα τοπικών, εθνικών και διεθνών εμπορικών σημάτων που εγγυώνται στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία αγορών.

Μέχρι το σούρουπο, η λεωφόρος είναι ζωντανή με τη φασαρία των ντόπιων και των τουριστών που απολαμβάνουν τις πολλές υπαίθριες επιλογές φαγητού και ποτού που εκτείνονται στην περιοχή, απολαμβάνοντας τις τελευταίες ακτίνες του Floridian ήλιου πριν πάτε σε ένα από τα πολλά μπαρ και κλαμπ της περιοχής. Οποιοσδήποτε gay ταξιδιώτης αναμφίβολα θα περάσει χρόνο σε αυτήν την ζωντανή και ζωντανή περιοχή της πόλης και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσετε.

Δραστηριότητες σε Φορτ Λόντερντεϊλ

Η γκέι σκηνή του Φορτ Λόντερντεϊλ

Με την περιοχή Wilton Manors της πόλης να είναι μια από τις πιο γνωστές και εντυπωσιακές γκέι περιοχές της χώρας, υπάρχουν, αναπάντεχα, μια τεράστια ποικιλία επιλογών όσον αφορά γκέι μπαρ και συλλόγους. Στο Fort Lauderdale υπάρχουν πολλές εκδρομές νυχτερινής διασκέδασης για ομοφυλόφιλους, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να γνωρίσουν τους καλύτερους και φωτεινότερους χώρους νυχτερινής ζωής της πόλης με έναν γνωστό και καλά συνδεδεμένο γκέι ντόπιο.

κυνηγοί είναι ένα μεγάλο γκέι κλαμπ που βρίσκεται στην καρδιά του Wilton Manors και διαθέτει μεγάλο δάπεδο, σαλόνι και εξωτερικό μπαλκόνι. Το κλαμπ διοργανώνει τακτικές εκδηλώσεις, όπως καμπαρέ, βραδινές βραδιές και drag show Οι κυνηγοί υπερηφανεύεται για το περιεκτικό και φιλικό ήθος του και δίνει προτεραιότητα στην ατομική διαφορά και ποικιλομορφία.

FATVillage

Καταλαμβάνοντας την πρώην περιοχή αποθήκης και συσκευασίας της πόλης, το FATVillage είναι ένα πρόγραμμα αναγέννησης και καινοτομίας που αναπτύχθηκε ως μη κερδοσκοπική προσπάθεια για την αύξηση της καλλιτεχνικής και δημιουργικής παραγωγής της περιοχής. Η συνοικία τεσσάρων τετραγώνων είναι συμπαγής αλλά η ατμόσφαιρα είναι ενεργειακή και πιθανή, πολλές από τις παλιές αποθήκες ενοικιάζονται τώρα από ανερχόμενους καλλιτέχνες, ιδιότροπους καφενεία και χώρους πολλαπλών χρήσεων.

Υπάρχουν πολλά πειραματικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή όλο το χρόνο και οι επιλογές φαγητού είναι φανταστικές. Μια σειρά από κουζίνες και παλέτες συμβάλλουν στην αυξανόμενη ταυτότητα του FATVillage ως ένα από τα καλύτερα μέρη για φαγητό στο Φορτ Λόντερντεϊλ.

Θάλασσα

Οι παραλίες του Φορτ Λόντερντεϊλ

Η παραλία Deerfield βρίσκεται βόρεια του Boca Raton και είναι γνωστή για την χαλαρή και απλή ατμόσφαιρα. Η περιοχή είναι λιγότερο απασχολημένη από μερικές από τις κοντινές παραλίες και είναι δημοφιλής στους ντόπιους ψαράδες, οι οποίοι συχνά βλέπουν να ανεβάζουν τα πολύτιμα ψάρια τους στην ακτή. Η παραλία Deerfield είναι επίσης αξιοσημείωτη για την άφθονη ποικιλία από εστιατόρια και καφέ.

Έχοντας 18 ναυάγια, το Pompano Beach είναι ένα καταφύγιο για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις μυστηριώδεις δομές που κρύβονται κάτω από το νερό. Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν με αναπνευστήρα ή να κάνουν μαθήματα καταδύσεων στα τροπικά νερά και η περιοχή είναι επίσης πολύ δημοφιλής στους καταπληκτικούς δύτες. Μπορείτε να νοικιάσετε σκάφη από διάφορα καταστήματα ενοικίασης και είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξερευνήσετε τον κόλπο.

Για μια βαθύτερη βουτιά στις επιλογές της παραλίας στην πόλη, διαβάστε την κατάληξη του καλύτερες γκέι παραλίες στο Φορτ Λόντερντεϊλ.

Δραστηριότητες σε Φορτ Λόντερντεϊλ

Εθνικό Μουσείο και Αρχεία Stonewall

Από το άνοιγμα το 1974, το Εθνικό Μουσείο και Αρχεία Stonewall έχει χρησιμεύσει ως η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη και αρχείο των ΗΠΑ αφιερωμένο στην ιστορία, την απελευθέρωση και τα άτομα LGBT +. Το μουσείο προσελκύει 8,000 επισκέπτες ετησίως και εμφανίζει μια περιστρεφόμενη συλλογή εκθέσεων και εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των κόκκινων μποτών του Billy Porter από το Broadway's Kinky Boots, ένα πρωτότυπο έντυπο από τη σεξουαλική έρευνα του Alfred Kinsey και κοστούμια από το εικονικό Queer as Folk.

Το αρχείο διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή από κοστούμια, χαρτιά και ψηφιακά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν την ταραχώδη και χαρούμενη ιστορία του LGBT + πληθυσμού της χώρας. Το World AIDS Museum βρίσκεται επίσης κοντά και συνιστάται στους επισκέπτες να γνωρίσουν και τα δύο κέντρα.

Μπόνετ Σπίτι

Bonnet House

Το Bonnet House είναι ένα εκπληκτικό κτήμα των αρχών του 35ου αιώνα που ήταν κάποτε το σπίτι των καλλιτεχνών Frederic και Evelyn Barlett, σε μια έκταση 20 στρεμμάτων και ειρηνικά μακριά από τη φασαρία της παραλίας του Φορτ Λόντερντεϊλ. Τώρα ένα μουσείο, το Bonnet House δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να επιστρέψουν στο παρελθόν σε μια εποχή που οι περιποιημένοι κήποι και η Καραϊβική επηρέασαν την παλιά αρχιτεκτονική της Φλόριντα κυριάρχησαν στην πολιτεία.

Ενώ το ίδιο το ακίνητο είναι ένα όμορφο αριστούργημα της αρχιτεκτονικής εποχής, το Bonnet House φιλοξενεί επίσης μια εντυπωσιακή μόνιμη συλλογή έργων τέχνης που συλλέχθηκαν από τον Frederic Barlett, μια κάποτε εξαιρετικά σημαντική επιρροή στην αμερικανική καλλιτεχνική σκηνή. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εκτεταμένη γη που φιλοξενεί μια διαφορετική ποικιλία χλωρίδας και πανίδας, συμπεριλαμβανομένων φλαμίνγκο, παγώνι και πιθήκους.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Fort Lauderdale

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Φορτ Λόντερντεϊλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Φορτ Λόντερντεϊλ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας