Gay Puerto Vallarta - Almar Resort

Δραστηριότητες σε Puerto Vallarta

Ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη ομοφυλοφιλία του Μεξικού

Το Puerto Vallarta, γνωστό και ως PV, φιλοξενεί το μεγαλύτερο gayborhood της Λατινικής Αμερικής: τη Zona Romantica. Είναι ένα σημαντικό πόλο έλξης για τους τουρίστες της Βόρειας Αμερικής - ειδικά για τους ταξιδιώτες LGBT+. Πολλοί πλούσιοι Αμερικανοί έχουν δεύτερες κατοικίες στο Puerto Vallarta. Έχει τις υψηλότερες τιμές ακινήτων στο Μεξικό.

Ένα τέλειο σημείο διακοπών, το PV είναι συμπαγές, έχει υπέροχες παραλίες, πολλά ξενοδοχεία, έντονη νυχτερινή ζωή και μια περίφημη σκηνή φαγητού. Η τοπική κουζίνα θεωρείται δεύτερη μετά την Πόλη του Μεξικού. Αν και το Puerto Vallarta προσελκύει πολλούς τουρίστες, εξακολουθεί να έχει μια αυθεντικά μεξικάνικη αίσθηση. Ενώ το Κανκούν δεν (είναι σαν μια Καραϊβική Φλόριντα). Αν ψάχνετε για μια γεύση του Μεξικού και μια παλιά γκέι, το Puerto Vallarta είναι το ιδανικό μέρος.

PV

Κάντε μια βόλτα με βάρκα γύρω από τον κόλπο Μπαντέρας το πρωί

Το Puerto Vallarta βρίσκεται στην πολιτεία Jalisco. Η ακτογραμμή του εκτείνεται κατά μήκος του κόλπου Banderas. Ο κόλπος εκτείνεται στην επόμενη πολιτεία, το Nayarit, έναν σημαντικό και ανερχόμενο προορισμό θερέτρου. Μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση με πλοίο από το Puerto Vallarta γύρω από τον κόλπο Banderas. Θα ταξιδέψετε μέσα από σπηλιές, θα εξερευνήσετε αραιοκατοικημένα νησιά και παραλίες. Μπορείτε επίσης να δείτε τα δελφίνια. Υπάρχουν πολλά δελφίνια στον κόλπο Banderas και ακόμη και σε ορισμένες φάλαινες. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να δείτε μια φάλαινα στην περιήγησή σας στο σκάφος. Μπορείτε ακόμη και να πλεύσετε μέχρι και να έρθετε αντιμέτωποι με τον βασιλιά του ωκεανού.

PV

Εξερευνήστε το Malecon το απόγευμα

Το Malecon είναι ο κεντρικός δρόμος στο Puerto Vallarta. Το Malecon είναι βασικά ένας δρόμος που διασχίζει τη θάλασσα. Είναι η κύρια εμπορική περιοχή. Δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα, οπότε είναι ιδανικό για βόλτες. Θα βρείτε τη διάσημη φωτοβολταϊκή πινακίδα στο κέντρο του Malecon. Απαραίτητο για το Instagram.

Είναι υπέροχο για να παρακολουθεί ο κόσμος. Υπάρχουν φοίνικες και γλυπτά ακριβώς κατά μήκος του Malecon. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια περιήγηση και να ανακαλύψετε τα σημαντικότερα σημεία της πόλης με έναν τοπικό οδηγό. Αν είστε λάτρης του φαγητού, θα μπορούσατε να συμμετάσχετε σε μια περιοδεία για φαγητό και ποτό. Μια συνεδρία γευσιγνωσίας τεκίλα είναι απαραίτητη - τελικά βρίσκεστε στο Μεξικό. Ανακαλύψτε τη διαφορά μεταξύ της τεκίλα και του mezcal και τις διαφορετικές τοπικές παραλλαγές. Μπορείτε να κάνετε μια συνεδρία τεκίλα το απόγευμα, αρκεί να φάτε κάτι! Από την εμπειρία μας, η τεκίλα είναι τόσο υψηλής ποιότητας, το hangover δεν είναι και πολύ κακό.

Στο τέλος του Malecon, θα βρείτε την Παναγία της Γουαδελούπης, την πιο σημαντική εκκλησία της πόλης. Μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου και 12ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Παναγίας της Γουαδελούπης. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της PV. Όπως με τα περισσότερα φεστιβάλ του Μεξικού, είναι πολύχρωμο και συναρπαστικό. Η Ημέρα των Νεκρών πραγματοποιείται την 1η και 2 Νοεμβρίου. Το PV θα ηχεί κατά τη διάρκεια αυτών των φεστιβάλ.

Casa Κίμπερλι

Κάντε ένα ταξίδι στο Casa Kimberly

Το Πουέρτο Βαγιάρτα ήταν μια νυσταγμένη ψαράδικη πόλη τη δεκαετία του 1960. Σίγουρα δεν ήταν τουριστικός προορισμός. Το 1964, ο John Huston γύρισε το The Night of the Iguana, τη μεταφορά του στο Tennessee Williams, στο Puerto Vallarta. Ο Ρίτσαρντ Μπάρτον πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Άβα Γκάρντνερ. Σε αυτό το σημείο, ο Μπάρτον έβγαινε με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Πέταξε στο Μεξικό για να τον παρακολουθήσει. Και οι δύο ερωτεύτηκαν το Puerto Vallarta και αγόρασαν δύο ακίνητα κοντά στο Malecon. Τα ακίνητα συνδέθηκαν αργότερα με μια γέφυρα - σχεδιασμένη να μοιάζει με τη Γέφυρα των Στεναγμών της Βενετίας! Πέρασαν πολλά χαρούμενα και όχι τόσο χαρούμενα βράδια στο κατάλυμα.

Το ακίνητο ονομάστηκε Casa Kimberly. Όταν πέθανε ο Taylor, πουλήθηκε και μετατράπηκε σε boutique ξενοδοχείο. Μπορείτε να μείνετε εκεί - αν έχετε βαθιές τσέπες. Ακόμα κι αν δεν μείνετε εκεί, μπορείτε να επισκεφθείτε και να πιείτε ένα κοκτέιλ στην πρώην κούνια της Elizabeth Taylor.

Puerto Vallarta

Πάρτι στη Zona Romantica τη νύχτα

Το Zona Romantica είναι γεμάτο με γκέι μπαρ. Έχει όσα γκέι μπαρ θα βρείτε σε μια μεγάλη πόλη. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε από Garbo's Piano Bar για ένα κοκτέιλ. Είναι ένα πιο πολιτισμένο μέρος - το βράδυ σας μπορεί να γίνει όλο και πιο απολίτιστο, αν το επιθυμείτε. Ας υποθέσουμε ότι το κάνετε: κατευθυνθείτε προς Ρήνας για ενα ΠΟΤΟ. Είναι ένα γκέι μπαρ στο Μεξικό που χρησιμοποιείται ως ιερό για τη βρετανική μοναρχία. Είναι γοητευτικά.

Ράντσο του Πάκο θεωρείται από πολλούς ως το πιο δημοφιλές γκέι μπαρ στο Puerto Vallarta. Είναι αρκετά άγριο. Περιμένετε δύο ορόφους γεμάτοι γκέι άντρες, πολλοί από τους οποίους θα είναι γυμνόστηροι καθώς προχωράει η νύχτα. Υπάρχουν τακτικές παραστάσεις έλξης, συχνά πολύ υψηλού επιπέδου. ο Travel Gay Η ομάδα παρατήρησε έναν ερμηνευτή της Beyonce στο Paco's Ranch. Ήταν μια μεγάλη παραγωγή, σχεδόν σαν ένα βασικό σκηνικό στο Drag Race.

Almar Gay and Lesbian Resort Puerto Vallarta

Η Θέρετρο Almar (στη φωτογραφία παραπάνω) διαθέτει επίσης ένα υπέροχο μπαρ και ως θέρετρο ειδικά για LGBT, θα βρείτε πολλούς γκέι και λεσβίες επισκέπτες σε αυτό το ξενοδοχείο στο Puerto Vallarta. Το Top Sky Bar & Restaurant είναι συχνά όπου συναντιούνται πολλοί από τους ομοφυλόφιλους και τη λεσβία για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Οι τουρίστες μπορούν να αναπτύξουν την τάση να παραγγέλνουν ένα τεκίλι με κάθε ποτό. Σε τελική ανάλυση είναι το Μεξικό, οπότε γιατί όχι; Λοιπόν, μπορεί να είστε λίγο καυτός χάος εάν το κάνετε, οπότε πιείτε υπεύθυνα και πάρτε μερικά tacos στο δρόμο επιστροφής στο ξενοδοχείο σας.

Το Puerto Vallarta είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς στο Μεξικό. Είναι τόσο ποικιλόμορφο. Μπορείτε να απολαύσετε διακοπές για πάρτι, ρομαντικές διακοπές, αθλητικές διακοπές ή διακοπές σε θέρετρο. Μπορείτε ακόμη και να ζήσετε όλα αυτά τα πράγματα ταυτόχρονα. Το Puerto Vallarta μπορεί να είναι μικρό, αλλά έχει το θόρυβο μιας πολύ μεγαλύτερης πόλης. Αν ήταν αρκετά καλό για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, είναι αρκετά καλό για σένα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Puerto Vallarta

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Puerto Vallarta από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Puerto Vallarta για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας