Philly

Δραστηριότητες στη Φιλαδέλφεια

Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στη μεγαλύτερη πόλη της Πενσυλβανίας

Η Φιλαδέλφεια είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πενσυλβανίας και η έκτη μεγαλύτερη στη χώρα. Η γενέτειρα των Ηνωμένων Πολιτειών, cheesesteaks και Rocky, Philadelphia είναι γεμάτη με πλούσια κουλτούρα και ιστορία. Η πόλη είναι ένας κόμβος πολιτικής σημασίας και ήταν η θέση της αρχικής ανάγνωσης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, του νομοσχεδίου που ξεκίνησε τη διαδικασία εθνικής ανεξαρτησίας από τη Μεγάλη Βρετανία.

Η Φιλαδέλφεια ήταν η τοποθεσία της πρώτης μεγάλης διαδήλωσης δικαιωμάτων LGBT + το 1965 και έκτοτε υπερασπίστηκε τα δικαιώματα του LGBT + στην ισότητα, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό. Σήμερα η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εξαιρετική και ποικίλη σκηνή νυχτερινής ζωής για ομοφυλόφιλους, μια ισχυρή κοινότητα που εστιάζει στην ποικιλομορφία και ατελείωτες επιλογές για αξιοθέατα και αξιοθέατα για τους gay ταξιδιώτες.

δραστηριότητες στην Φιλαδέλφεια

Το κουδούνι της ελευθερίας

Σύμφωνα με το μύθο, το 1776 το Liberty Bell χτύπησε από τον πύργο της Ανεξαρτησίας, καλώντας τους πολίτες της Φιλαδέλφειας έως την πρώτη ανάγνωση της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας από τον συνταγματάρχη John Nixon. Το κουδούνι έφτασε στο προσκήνιο όταν οι καταργητές του Εμφυλίου Πολέμου το υιοθέτησαν ως σύμβολο για την αποστολή τους να πολεμούν για το τέλος της δουλείας.

Η εμβληματική ρωγμή που είναι τόσο αναγνωρίσιμη εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1846, όταν έγινε αχαλίνωτη για τους εορτασμούς των γενεθλίων του George Washington. Μετά τον εμφύλιο πόλεμο, το Liberty Bell περιοδεύτηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια προσπάθεια να εμπνεύσει την ελευθερία και να επιτύχει πλήρη ελευθερία.

Σήμερα το Liberty Bell κάθεται στο δικό του κέντρο αναμνηστικών και από το 2003 οι επισκέπτες μπόρεσαν να εκτιμήσουν και να παρατηρήσουν ελεύθερα το κουδούνι σε όλη τη θεαματική του δόξα. Κάθε χρόνο το κουδούνι χτυπά τα γενέθλια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ σε ανάμνηση του ακτιβιστή και του πολιτικού ηγέτη.

Γκέι νυχτερινή ζωή στη Φιλαδέλφεια

Η Φιλαδέλφεια έχει μια μακρά ιστορία που παρέχει στους ΛΟΑΤ + ένα καταφύγιο ανοχής, σεβασμού και ελευθερίας έκφρασης. Η πόλη ήταν η πρώτη στον κόσμο που υιοθέτησε την αποκλειστική σημαία υπερηφάνειας, με μαύρες και καφέ ρίγες που συμβολίζουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη με μέλη της κοινότητας που ανήκουν σε μειονοτικές εθνοτικές ομάδες. Έχοντας μια μεγάλη και καθιερωμένη γκέι σκηνή, η πόλη διαθέτει μια σειρά από γκέι μπαρ και κλαμπ στη Φιλαδέλφεια.

Γούντι είναι ένα βασικό στοιχείο της σκηνής νυχτερινής ζωής της Φιλαδέφειας και ο σύλλογος εξυπηρετεί τον πληθυσμό LGBT + της πόλης εδώ και 40 χρόνια. Το Woody's βρίσκεται κοντά στην κύρια γκέι περιοχή της πόλης στην Ουάσιγκτον Πλατεία της Δύσης και ο πολυώροφος χώρος διαθέτει πολλές αίθουσες χορού, μια πιο ήσυχη αίθουσα παμπ και ακόμη και μια καφετέρια.

Philly

Φυλακή της ανατολικής πολιτείας

Κάποτε η μεγαλύτερη και ακριβότερη φυλακή του κόσμου, το Ανατολικό Κρατικό Σώμα χτίστηκε για να στεγάσει τους πιο επικίνδυνους και βίαιους παραβάτες των ΗΠΑ. Η φυλακή ήταν ένα από τα πρώτα αληθινά σωφρονιστήρια που χτίστηκε και έπληξε φόβο και λύπη στις καρδιές των κρατουμένων, οι οποίοι περπατούσαν στους σκοτεινούς διαδρόμους και κατέλαβαν τα στενά και άθλια κελιά. Δύο από τους πιο διάσημους κρατούμενους της φυλακής ήταν ο ληστής τραπεζών «slick willie» Sutton και ο περίφημος Al Capone.

Σήμερα, το Ανατολικό Κρατικό Σώμα δεν φιλοξενεί παραβάτες, αλλά, τώρα, είναι μια συναρπαστική και διαδραστική ιστορική εμπειρία, που έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τις συνθήκες εντός του συστήματος φυλακών των ΗΠΑ και τη φύση της αμερικανικής μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης. Η φυλακή βρίσκεται μόλις πέντε τετράγωνα από το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας και είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Πάρκο αγάπης

Το Love Park ονομάζεται επίσημα το John F Kennedy Plaza και βρίσκεται στο κέντρο του Downtown Philadephia. Το πάρκο κατασκευάστηκε το 1965 και καλύπτει ένα μεγάλο υπόγειο συγκρότημα στάθμευσης. Το κεντρικό σημείο του πάρκου προοριζόταν αρχικά να είναι το ψηλό σιντριβάνι που εκρήγνυται από το κέντρο του, ωστόσο, το πάρκο έγινε πιο γνωστό για το εικονικό γλυπτό αγάπης που χτίστηκε από τον Robert Indiana το 1976.

Μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιούνται στο John F Kennedy Plaza, συμπεριλαμβανομένων των ετήσιων εορτασμών υπερηφάνειας της πόλης. Το πάρκο φιλοξενεί πολλούς καταπράσινους χορτοτάπητες που είναι ανοιχτοί για περιστασιακή χρήση από το κοινό και η κεντρική τοποθεσία του πάρκου το τοποθετεί κοντά σε πολλά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, όπως το Benjamin Franklin Parkway και το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας.

δραστηριότητες στην Φιλαδέλφεια

Benjamin Franklin Parkway

Κατασκευάστηκε το 1918, ο Benjamin Franklin Parkway διαμορφώθηκε από το Champs Elysées στο Παρίσι και σχεδιάστηκε για να απομνημονεύσει τον πρώην πρόεδρο και να ενεργήσει ως ορόσημο με το οποίο η πόλη θα επιτύχει παγκόσμια αναγνώριση. Ο χώρος στάθμευσης είναι επίσημος στο σχεδιασμό του και διαθέτει πολλά σιντριβάνια και περίτεχνα μνημεία, τα οποία δίνουν στην τοποθεσία μια αίσθηση προβληματισμού και σημασίας.

Οι δεντρόφυτοι δρόμοι του The Benjamin Franklin Parkway έχουν αναπτύξει μια ταυτότητα ως πολιτιστική Μέκκα στη Φιλαδέλφεια, και το επίκεντρο της περιοχής καλλιτεχνικών περιοχών της πόλης. Το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας, το Ίδρυμα Barnes και το Moore College of Art and Design βρίσκονται όλα κατά μήκος του πάρκου και συμβάλλουν στη φήμη του ως το επίκεντρο της καλλιτεχνικής κοινότητας της Φιλαδέλφειας.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Φιλαδέλφεια

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Φιλαδέλφεια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Φιλαδέλφεια για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας