Κάνσας

Δραστηριότητες σε Κάνσας Σίτι

Ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη πόλη στο Μιζούρι

Μια αστική επέκταση μέσα σε μια τεράστια μεγάλη πεδιάδα, η πρωτεύουσα του Μισούρι είναι το σπίτι του μπάρμπεκιου, της τζαζ, και αυτό που αποκαλούσε το αμερικανικό όνειρο. Μια πόλη όπου τα προάστια εκτείνονται σε προνομιακά ακίνητα στο κέντρο της πόλης, το Κάνσας Σίτι είναι ένας πραγματικά μοναδικός προορισμός. Η ίδια ποσότητα σιντριβανιών με τη Ρώμη και μία από τις καλύτερες σκηνές της Τζαζ στον κόσμο κάνουν την πόλη μια από τις πιο φιλόξενες στις ΗΠΑ και με μια ανθισμένη κοινότητα τέχνης και μουσεία παγκόσμιας κλάσης, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους εδώ.

Η πόλη είναι επίσης η ομοφυλόφιλη πρωτεύουσα του κράτους. Η κύρια γκέι συνοικία στο Κάνσας Σίτι είναι το Crossroads Art District, ένα ιδιόμορφο και εκλεκτικό τμήμα της πόλης που φιλοξενεί μια σειρά από οργανισμούς LGBT +, καθώς και πολλά gay μπαρ, κλαμπ και καφετέριες. Το Kansas City διοργανώνει φεστιβάλ υπερηφάνειας από το 1975 και προσελκύουν δεκάδες χιλιάδες LGBT + άτομα ετησίως.

Κάνσας

Μουσείο Τέχνης Nelson-Atkins

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε όταν πλησιάζετε στο Μουσείο Τέχνης Nelson-Atkins είναι η μεγάλη εγκατάσταση shuttlecocks που βρίσκεται στο μπροστινό γκαζόν. Τα δύο κατάφυτα γλυπτά εγκαταστάθηκαν το 1996 και αντιπροσωπεύουν την αιχμή του μουσείου στην επιμέλεια της τέχνης. Το μουσείο φιλοξενεί περισσότερα από 34,500 αντικείμενα, έργα τέχνης και μόνιμες εγκαταστάσεις, το μουσείο διαθέτει μια από τις πιο εκτεταμένες και πολιτισμικά ποικίλες συλλογές στις ΗΠΑ, με κομμάτια που προέρχονται από κάθε ήπειρο. Πάνω από 5,000 χρόνια ιστορίας διατηρείται στο Nelson-Atkins και η συλλογή της ασιατικής τέχνης θεωρείται παγκόσμιας κλάσης.

Μια εκ περιτροπής επιλογή εκθέσεων και εμπειριών σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάτι φρέσκο ​​και καινοτόμο για να ανακαλύψετε στο μουσείο. Το κτήριο είναι τεράστιο και αν κουραστείτε να εξερευνήσετε τις ατελείωτες γκαλερί, γιατί να μην επισκεφτείτε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Το Rozzelle Court είναι ένα ιταλικό εστιατόριο με θέμα το μουσείο που προσφέρει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και το μουσείο φιλοξενεί επίσης ένα μικρό καφέ και κατάστημα δώρων. Αν ψάχνετε για ένα δημιουργικό, καινοτόμο και εμπνευσμένο αξιοθέατο, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Μουσείο Τέχνης Nelson-Atkins.

Γκέι νυχτερινή ζωή στο Κάνσας

Ενώ το Κάνσας Σίτι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις ομοφυλοφιλικές σκηνές του Λος Άντζελες, το Σικάγο ή το Μαϊάμι, υπάρχει ακόμα μια καλή επιλογή γκέι μπαρ και κλαμπ που απλώνονται σε όλη την πόλη. Για δεκαετίες, η μεγαλύτερη πόλη του Μισούρι υπήρξε μέκκα για νέους ΛΟΑΤ +, που αντιμετωπίζουν προκατάληψη, διακρίσεις και κινδύνους στα αγροτικά ή προαστιακά σπίτια τους. Ως εκ τούτου, οι γκέι χώροι στην πόλη τείνουν να είναι στενοί και οικείοι χώροι που καλλιεργούν μια ατμόσφαιρα ένταξης, ζεστασιάς και ανοίγματος.

Γούντι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ του Κάνσας Σίτι, προσφέροντας μια παραδοσιακή ατμόσφαιρα σπορ μπαρ με επιπλέον γκέι. Ένα διαφορετικό πλήθος προσελκύει το Woody's από τα γενναιόδωρα ποτά, τις εξαιρετικές προσφορές και τη ζωντανή ατμόσφαιρα. Το μπαρ γίνεται πολύ απασχολημένο τις Παρασκευές και τα Σάββατα καθώς οι ντόπιοι ομοφυλόφιλοι συρρέουν στις πόρτες του για να απολαύσουν τις διάφορες θεματικές εκδηλώσεις και πάρτι. Sidestreet Bar είναι ένα από τα παλαιότερα γκέι μπαρ της πόλης. Με το επίκεντρο του μπαρ να είναι το μεγάλο εξωτερικό αίθριο, το Sidestreet είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα απογευματινό ποτό και οι άνθρωποι παρακολουθούν από την ασφάλεια ενός περιεκτικού και φιλόξενου γκέι μπαρ. Ο χώρος βρίσκεται στην περιοχή Midtown της πόλης Κάνσας, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Boulevard Brewing Company

Ιδρύθηκε το 1989, η Boulevard Brewing Company ξεκίνησε ως ένα μικρό ζυθοποιείο και τώρα έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο ζυθοποιείο ειδικότητας στο Midwest, με τις μπύρες ζυθοποιίας Boulevard να πωλούνται σε όλες τις ΗΠΑ. Κανένα ταξίδι στο Kansas City δεν είναι πλήρες χωρίς επίσκεψη στο σπίτι αυτής της εμβληματικής μάρκας. Καταλαμβάνοντας μια αιώνια αποθήκη από τούβλα, όταν άνοιξε για πρώτη φορά το ζυθοποιείο, η παραγωγή ολοκληρώθηκε μέσω ενός vintage βαυαρικού ζυθοποιείου, σήμερα χρησιμοποιείται η ίδια διαδικασία, αν και με μερικά επιπλέον κουδούνια και σφυρίχτρες.

Οι επισκέπτες στο Κάνσας Σίτι μπορούν να κάνουν μια συναρπαστική και συναρπαστική ξενάγηση στο ζυθοποιείο, κατά τη διάρκεια της οποίας άνοιξε ολόκληρη η εγκατάσταση και οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για την παράξενη ιστορία της εταιρείας καθώς και τη διαδικασία παρασκευής ειδικής μπύρας. Η περιοδεία ξεκινά και τελειώνει με δωρεάν μπύρα και οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να δοκιμάσουν όλη τη διάρκεια. Μετά την περιοδεία, φροντίστε να επισκεφθείτε το κατάστημα με είδη δώρων και το καφέ, το οποίο πωλεί μια ποικιλία από αναψυκτικά, σνακ και αναμνηστικά. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ στο ζυθοποιείο, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τι υπάρχει πριν επισκεφθείτε.

Στάδιο Kauffman

Δεν έχει σημασία αν είστε οπαδός του μπέιζμπολ ή όχι, οποιοσδήποτε επισκέπτης θα απολαύσει το συναρπαστικό Στάδιο Kauffman. Το σπίτι των Kansas City Royals, το Στάδιο έχει σχεδιαστεί με την εμπειρία των θαυμαστών στο προσκήνιο, και εδώ υπάρχουν πολλά συναρπαστικά και γεμάτα διασκέδαση αξιοθέατα. Παιχνίδια μπέιζμπολ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εβδομάδα στο πάρκο και να προσφέρετε μια αυθεντική και παραδοσιακή αθλητική εμπειρία στο Κάνσας Σίτι, πλήρης με χοτ ντογκ και μπύρα.

Το γήπεδο φιλοξενεί μια σειρά από εντυπωσιακές επιδείξεις σιντριβανιών και υπάρχει επίσης διάδρομος 360 μοιρών, που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δράση από οποιοδήποτε σημείο ή αν βαρεθείτε το μπέιζμπολ, κατευθυνθείτε σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και εστιατόρια που βρίσκονται στο στάδιο και καλύπτουν μια σειρά από κουζίνες και γεύσεις. Μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση το 2009, το Kauffman Stadium φιλοξενεί ένα μεγάλο διαδραστικό μουσείο και μια αίθουσα φήμης μπέιζμπολ, καθιστώντας το ένα στρογγυλό και αξιόλογο αξιοθέατο.

Gay Kansas City · Ξενοδοχεία

Πλατεία Country Club

Με έκταση 15 τετράγωνα και φωτιζόμενο όλο το χρόνο με τεράστια φώτα, το Country Club Plaza δεν είναι υπαίθριο εμπορικό κέντρο. Ενώ οι περισσότερες εμπειρίες αγορών απαιτούν αξιοπρεπή περπάτημα, στο Country Club Plaza, υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορείτε να κάνετε, από βόλτες με γόνδολα κάτω από το κανάλι έως άμαξα - η τοποθεσία είναι πραγματικά μια εμπειρία παραμυθιού. Η πλατεία εμπνέεται έντονα από την ισπανική αρχιτεκτονική και μια ατμόσφαιρα θαύματος και ομορφιάς δημιουργείται από το καταπράσινο τοπίο και τις πολλές βρύσες. Η τοποθεσία της πλατείας είναι ιδανική για ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν πλήρως την πόλη, καθώς δύο από τα κορυφαία μουσεία του Κάνσας Σίτι βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Στο Country Club Plaza θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα πολυτελή εστιατόρια της πόλης, καφετέριες και εστιατόρια. Τα τελευταία χρόνια, το Kansas City χαιρέτισε την εμφάνιση μιας ακμάζουσας γαστρονομικής σκηνής, με εστιατόρια όπως οι Gram και Dun, που ωθούν τα όρια της βρώσιμης διασκέδασης.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Κάνσας Σίτι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Κάνσας Σίτι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιοδεία σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Kansas City για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας