Η πόλη της Μυκόνου

Δραστηριότητες στη Μύκονο

Ανακαλύψτε την γκέι Μέκα της Ελλάδας

Η Μύκονος είναι το κορυφαίο γκέι μέρος στην Ευρώπη. Είναι το πιο λαμπερό και συναρπαστικό νησί της Ελλάδας. Η απαλή άμμος, τα ασβεστωμένα κτίρια και τα ατελείωτα μπλε του Αιγαίου είναι παγκοσμίως γνωστά. Δεν μπορείτε να τραβήξετε μια κακή φωτογραφία στη Μύκονο.

Η υποτιμημένη κομψότητα της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Το στυλ Myconican είναι μοναδικό. Συχνά μιμείται, αλλά δεν βελτιώνεται ποτέ, ταιριάζει απόλυτα στο φως και το κλίμα των Κυκλάδων. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας πράγματα που πρέπει να κάνουμε στη Μύκονο.

Πηγαίνετε στη Μύκονο

Χώρα της Μυκόνου

Η Χώρα της Μυκόνου είναι η καρδιά του νησιού. Εκεί βρίσκονται τα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια στη Μύκονο. Αυτό το γοητευτικό κυκλαδίτικο χωριό αποτελείται από δρομάκια, ασβεστωμένα κτίρια, καφετέριες, μπαρ και κομψές μπουτίκ. Θα χαθείτε στο λαβύρινθο των δρόμων και χωρίς αμφιβολία θα αγοράσετε αναμνηστικά. Θα χρειαστεί επίσης να τραβήξετε την υποχρεωτική φωτογραφία που περιπλανιέστε στη Χώρα της Μυκόνου. Η αντίθεση των χρωμάτων και το τέλειο φως δημιουργούν το τέλειο σκηνικό.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα βρείτε πολλά καφέ και εστιατόρια για εξερεύνηση. Αν πάτε εκεί πολύ νωρίς, θα χάσετε τα πλήθη. Ο κόσμος θα είναι στις παραλίες ή θα κοιμάται από το hangover. Θα είναι πολύ πιο απασχολημένο όσο προχωρά η μέρα. Μέχρι το βράδυ, τα μπαρ και τα κλαμπ θα αρχίσουν να ανοίγουν και η διάσημη γκέι νυχτερινή ζωή της Μυκόνου σας περιμένει. Θυμηθείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για ένα ταξί της Μυκόνου αν σκοπεύετε να μείνετε έξω μέχρι αργά. Διαβάστε περισσότερα: Ταξί στη Μύκονο.

Ανεμόμυλοι της Μυκόνου

Ανεμόμυλοι της Μυκόνου

Οι διάσημοι ανεμόμυλοι της Μυκόνου βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη Χώρα της Μυκόνου. Υπάρχουν 16 από αυτά και είναι το πιο αναγνωρίσιμο ορόσημο του νησιού. Οι ανεμόμυλοι χτίστηκαν αρχικά από τους Ενετούς τον 16ο αιώνα. Το ηλιοβασίλεμα είναι μια υπέροχη στιγμή για να επισκεφθείτε τους ανεμόμυλους. Θα δείτε απίστευτες χρωματικές αντιθέσεις στον ουρανό. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια περιοδεία και να μάθετε για την ιστορία των ανεμόμυλων και πώς σχετίζεται με την αποικιακή ιστορία της Μυκόνου. Έχει κυβερνηθεί από πολλές αυτοκρατορίες, από τους Ρωμαίους έως τους Οθωμανούς.

Μικρή Βενετία

Μικρή Βενετία

Η Μικρή Βενετία είναι εύκολα προσβάσιμη από τους ανεμόμυλους. Θα δείτε λευκά κτίρια σκαρφαλωμένα ακριβώς στην άκρη του νησιού. Είναι ένα από τα πιο γραφικά και ρομαντικά μέρη της Μυκόνου. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος - θα δείτε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στην Ευρώπη στη Μικρή Βενετία. Θα θελήσετε να πάρετε ένα καλό τραπέζι σε ένα από τα μπαρ ή τις καφετέριες νωρίς. Θα είναι πολύ απασχολημένο κατά την περίοδο αιχμής.

Πολλά από τα σκαρφαλωμένα σπίτια χτίστηκαν από ναυτικούς. Όταν η πειρατεία αποτελούσε μεγάλη απειλή, αυτά τα σπίτια πρόσφεραν εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα: ένας εύκολος και λεπτός τρόπος ελιγμών κλεμμένων αγαθών.

Η Μικρή Βενετία έχει σχεδόν αιθέρια ποιότητα. Έχει προσελκύσει πολλούς καλλιτέχνες με την πάροδο των ετών, από το απίστευτο φως του. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει πολλές φωτογραφίες.

Ανακαλύψτε τη γκέι σκηνή της Μυκόνου

Η Μύκονος έχει καθιερωθεί ως σημείο πρόσβασης για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Κατά την περίοδο αιχμής, περισσότεροι από τους μισούς επισκέπτες της Μυκόνου θα είναι LGBT+. Το πιο γνωστό gay bar στη Μύκονο είναι Τζάκι Ο '. Το beach club έχει εξαιρετική θέα. Θα δείτε πολλά χάλκινα, όμορφα άτομα να χαλαρώνουν δίπλα στην πισίνα. Οι Drag queens παίζουν δίπλα στην πισίνα σε εντυπωσιακά τακούνια και κατά κάποιον τρόπο δεν θα πέσουν ποτέ. Θα δείτε το γκέι διεθνές τζετ στο Jackie O 'κάθε καλοκαίρι

Δίπλα στο Jackie O 'θα βρείτε Βαβυλών, ένα γκέι μπαρ στην προκυμαία του παλιού λιμανιού. Θα πρέπει να φτάσετε στη Βαβυλώνα νωρίς εάν θέλετε μια καλή θέση. Δείτε τον πλήρη οδηγό μας για Τα γκέι μπαρ της Μυκόνου εδώ.

Δήλος

Νήσος Δήλος

Η Μύκονος δεν είναι σημαντικός πολιτιστικός προορισμός. Είναι ένα μέρος εξαιρετικής αισθητικής ομορφιάς, γοητευτική μπουτίκ ξενοδοχεία, παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Υπάρχει ένα σημαντικό πολιτιστικό αξιοθέατο και δεν είναι καν στη Μύκονο. Το νησί είναι η Δήλος απέχει μόλις 30 λεπτά με το φέρι.

Η Δήλος λέγεται ότι είναι η γενέτειρα της Άρτεμης και του Απόλλωνα. Θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με την αρχαία Ελλάδα στο νησί της Δήλου. Έχει πολλά καλοδιατηρημένα ερείπια από την ελληνιστική εποχή. Αυτή είναι η Ελλάδα των 300 (η ταινία) - μόνο η Δήλος είναι όπου θα βρείτε την πραγματική ιστορία.

Ορθόδοξη Εκκλησία Παραπορτιανή

Ορθόδοξη Εκκλησία Παραπορτιανή

Ακριβώς δίπλα στη θάλασσα στη γειτονιά του Κάστρου, η Ορθόδοξη Εκκλησία Paraportiani είναι ένα σημαντικό ορόσημο της Μυκόνου. Είναι ένα εκκλησιαστικό συγκρότημα που αποτελείται από πέντε εκκλησίες. Το παλαιότερο χρονολογείται από τον 14ο αιώνα και το πιο μοντέρνο ολοκληρώθηκε το 1920. Αυτό θα σας δώσει μια γεύση της παλιάς Μυκόνου. Το στυλ είναι εξαιρετικά συνεπές με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό της Μυκόνικας.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Μύκονο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μύκονο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μύκονος για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας