Ορίζοντας του Τελ Αβίβ

Δραστηριότητες στο Τελ Αβίβ

Το Τελ Αβίβ έχει τη μεγαλύτερη γκέι σκηνή στη Μέση Ανατολή

Το Τελ Αβίβ είναι γνωστό ως το Μανχάταν της Μέσης Ανατολής. Είναι η οικονομική δύναμη του Ισραήλ. Το Ισραήλ μπορεί να είναι μια μικρή χώρα, αλλά η πολιτιστική του εμβέλεια είναι τεράστια. Ίσως καμία άλλη χώρα δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τόσο πλούσια ιστορική κληρονομιά. Το Τελ Αβίβ είναι μια πολύ σύγχρονη πόλη - τα πρώτα θεμέλιά του τέθηκαν το 1906.

Είναι μακράν η πιο φιλελεύθερη και προοδευτική πόλη στη Μέση Ανατολή. Το Τελ Αβίβ έχει καταπληκτικές παραλίες, έντονη νυχτερινή ζωή και πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα. Είναι μια πολύ μικρή πόλη, ώστε να μπορείτε να το κάνετε δίκαιο σε ένα ταξίδι.

Τελ Αβίβ

Περίπατος του Τελ Αβίβ

Ο παραλιακός δρόμος έχει μήκος περίπου 5 χλμ. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο Τελ Αβίβ. Κάντε μια βόλτα μπροστά από τα πολλά καφέ και καταστήματα. Θαυμάστε τους παράξενα όμορφους ανθρώπους που αποκαλούν το Τελ Αβίβ σπίτι - κανείς δεν ξέρει γιατί ζουν τόσοι πολλοί όμορφοι άνθρωποι στο Τελ Αβίβ. Θα βρείτε 13 παραλίες για να εξερευνήσετε. Ο περίπατος θα δώσει μια γεύση από την καλή ζωή στο Τελ Αβίβ.

Τελ Αβίβ

Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ

Το Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ άνοιξε το 1932. Το Τελ Αβίβ έχει μια μεγάλη σκηνή τέχνης και το κύριο μουσείο τέχνης είναι παλαιότερο από την ίδια τη χώρα. Θα βρείτε έργα σύγχρονων δασκάλων όπως ο Πικάσο, ο Ροντέν, ο Καντίνσκι και ο Κλίμτ. Μπορείτε επίσης να μάθετε για την ιστορία της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ. Υπάρχουν έργα τέχνης από τη σιωνιστική περίοδο, που αποτελούν την εμφάνιση του σύγχρονου εβραϊκού κράτους.

Neve tzedek

Αυτή είναι η πιο παλιά και ίσως πιο κομψή γειτονιά στο Τελ Αβίβ. Ήταν η πρώτη γειτονιά που ιδρύθηκε στο σημερινό Τελ Αβίβ. Αρχικά ήταν μια γειτονιά έξω από την ιστορική πόλη της Γιάφα. Θα βρείτε πολλές μοντέρνες μπουτίκ για εξερεύνηση και κάποια εντυπωσιακή αρχιτεκτονική από την εποχή του Bauhaus. Η Neve Tzedek είναι μια εύπορη περιοχή - ορισμένα μέλη της ισραηλινής ελίτ διατηρούν σπίτια εδώ. Κάποτε ήταν μια αρκετά μποέμ συνοικία και θα βρείτε πολλά απομεινάρια σε σχήμα καφέ τέχνης και μικρών, γραφικών καταστημάτων σε δαιδαλώδεις δρόμους. Ένα υπέροχο μέρος για μια στιγμή Instagram I'm-in-Tel-Aviv.

Τζαφά

Γιάφα

Στο Ισραήλ δεν είστε ποτέ μακριά από την ιστορία. Η παλιά πόλη της Jaffa είναι το παλαιότερο τμήμα της Jaffa, το παλαιότερο τμήμα του Τελ Αβίβ. Συνδέεται με διάφορες βιβλικές ιστορίες. Η Jaffa έχει επηρεαστεί από όλες σχεδόν τις μεγάλες αυτοκρατορίες από τη βιβλική περίοδο, από τη Βυζαντινή έως τις Βρετανικές Αυτοκρατορίες. Πολλά από τα ιστορικά κτίρια καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια αξιοσημείωτων πολέμων και σεισμών. Υπάρχουν ακόμα πολλά παλιά κτίρια για να δείτε.

Η Παλιά Πόλη της Γιάφα είναι το καλύτερο μέρος για εξερεύνηση. Είναι μια βαριά εξευγενισμένη περιοχή που είναι, αναπόφευκτα, ιστορικά αμφιλεγόμενη. Θα βρείτε επίσης πολλά καφέ και μπαρ στους δρόμους για παύση και οι άνθρωποι παρακολουθούν.

Τελ Αβίβ

Γκέι μπαρ στο Τελ Αβίβ

Το Τελ Αβίβ έχει μια μεγάλη γκέι σκηνή και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γιορτή gay Pride στη Μέση Ανατολή. Το Τελ Αβίβ έχει ένα μεγάλο μπαρ και μια σκηνή καφέ και τα περισσότερα από αυτά είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους - θα εκπλαγείτε από το πόσα άτομα LGBT+ βλέπετε στο Τελ Αβίβ. Δεν υπάρχουν τόσα πολλά μπαρ ειδικά για γκέι, αλλά υπάρχουν πολλές βραδιές γκέι κλαμπ.

Τα μπαρ και οι καφετέριες δουλεύουν όλη την ημέρα, αλλά η νυχτερινή ζωή στο Τελ Αβίβ τείνει να ξεκινήσει πολύ αργότερα το βράδυ. Shpagat είναι το κύριο gay bar bar στο Τελ Αβίβ. Ανοίγει περίπου στις 6:XNUMX τις καθημερινές. Εάν μπορείτε να βρείτε μια καρέκλα έξω αξίζει μια επίσκεψη και είναι ένα καλό μέρος για να συναναστραφείτε με μερικούς ντόπιους. Αν ψάχνετε για πάρτι στο Τελ Αβίβ θα έχετε πολλές επιλογές. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Γκέι κλαμπ του Τελ Αβίβ σελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

Πλατεία Ραμπίν

Είναι απίθανο να χάσετε την πλατεία Rabin αν εξερευνάτε το Τελ Αβίβ. Είναι η πιο αξιοσημείωτη πλατεία στο Ισραήλ - πήρε το όνομά της από τον Yitzhak Rabin μετά τη δολοφονία του. Εδώ λαμβάνουν χώρα σημαντικές ισραηλινές εκδηλώσεις, όπως οι εορτασμοί της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

Παραλία Gay στο Τελ Αβίβ

Hilton Gay Beach Τελ Αβίβ

Κανένα ταξίδι στο Τελ Αβίβ δεν θα ήταν πλήρες χωρίς επίσκεψη στο Η γκέι παραλία του Τελ Αβίβ. Μπροστά από το ξενοδοχείο Hilton, θα βρείτε ομοφυλόφιλους άντρες να λιάζονται όλο τον χρόνο - με τσιμπημένα μαγιό που συμπληρώνουν τη θέα. Μερικές φορές μπορεί επίσης να βρεθεί ένα νεότερο πλήθος γκέι Παραλία Frishman, ενώ Παραλία γκέι γυμνιστών του Τελ Αβίβ βρίσκεται 35 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια του Τελ Αβίβ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Τελ Αβίβ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Τελ Αβίβ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τελ Αβίβ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας