ουράνιο τόξο

Δωρεάν δοκιμές HIV & προφυλακτικά για τους εργάτες του Παραδείσου

Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια διοργάνωσης Phuket Pride και συγκέντρωσης άνω των 600,000 μπατ για φιλανθρωπικές οργανώσεις που σχετίζονται με τον HIV, το Phuket Loves You Club ξεκινά την επόμενη σημαντική πρωτοβουλία του.

Το πρόγραμμα HARP (HIV and Aids-related Programme) στοχεύει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για τον HIV, το ασφαλέστερο σεξ, την παροχή δωρεάν εξετάσεων, πληροφοριών και δωρεάν προφυλακτικών και λιπαντικών.

Με τη βοήθεια του Νοσοκομείου Patong και της κλινικής Sabaidee, το PLU Club διοργάνωσε μια σειρά από ομάδες εστίασης νωρίτερα φέτος για να συγκεντρώσει πληροφορίες εντός της LGBT κοινότητας του Πουκέτ.

Περισσότερα δωρεάν τεστ HIV για εργαζόμενους στο Paradise Complex

Μέχρι τώρα, η κλινική Sabaidee του Πουκέτ είχε χρηματοδότηση μόνο για τη διεξαγωγή ενός δωρεάν τεστ HIV το χρόνο στο Soi Paradise. Το PLU Club έχει δεσμεύσει χρήματα για τη διενέργεια τριών ακόμη εξετάσεων, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Soi Paradise μπορούν πλέον να κάνουν δωρεάν τεστ HIV κάθε 3 μήνες από τον Οκτώβριο.

Δωρεάν μηνύματα προφυλακτικού, λιπαντικού και ασφαλούς σεξ στα ταϊλανδικά

Οι εργαζόμενοι της Soi Paradise θα μπορούν να έχουν δωρεάν προφυλακτικά και λιπαντικά, με ατομικά συσκευασμένα μηνύματα ασφαλούς σεξ στην ταϊλανδέζικη γλώσσα, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας για την κλινική Sabaidee.

Μια σειρά από αφίσες για ασφαλέστερο σεξ και ειδικά κατασκευασμένα κουτιά προφυλακτικών που περιέχουν δωρεάν προφυλακτικά και λιπαντικά θα τοποθετηθούν σε τοποθεσίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους σε όλη την Patong, διασφαλίζοντας ότι το κόστος δεν αποτελεί εμπόδιο για ασφαλέστερο σεξ.

Ο Πρόεδρος της Ομάδας του PLU Community Project, Kenneth Miller, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσο μεγάλο σχεδιασμό και συλλογή πληροφοριών, μπορέσαμε επιτέλους να παραδώσουμε στους ομοφυλόφιλους χώρους του Patong σημαντικές αφίσες και δωρεάν προφυλακτικά και λιπαντικό. Αυτοί οι χώροι ήταν τόσο υποστηρικτικοί στην προβολή που έδωσαν στις αφίσες και τα κουτιά προφυλακτικών, με πραγματική δέσμευση να εργαστούμε όλοι μαζί για την αύξηση της ευαισθητοποίησης για τον HIV και τη μείωση της μόλυνσης από τον ιό HIV στην κοινότητά μας».

Ο Ian Phillips, ο Πρόεδρος του PLU, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους υποστήριξαν τις τρεις τελευταίες εβδομάδες Phuket Pride, όσους εργάστηκαν ακούραστα για να οργανώσουν τις εκδηλώσεις της εβδομάδας, όσους παρευρέθηκαν και πρόσφεραν και όλους τους πολύτιμους χορηγούς μας, συμπεριλαμβανομένου του Karex Burhad, χωρίς τον οποίο τίποτα από αυτά που προσφέρουμε τώρα στην κοινότητά μας δεν θα ήταν δυνατό. Ανυπομονώ να συγκεντρώσουμε όλοι περισσότερα χρήματα για αυτά τα σημαντικά έργα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Phuket Pride 2015 τον ερχόμενο Απρίλιο.»

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Πουκέτ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Πουκέτ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πουκέτ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας