Δύο ημέρες στη Μπανγκόκ

Δύο ημέρες στη Μπανγκόκ

Πρώτη φορά στην Μπανγκόκ και σε ένα αυστηρό πρόγραμμα; Ακολουθεί το προτεινόμενο δρομολόγιο για μια διήμερη επίσκεψη.

Η Μπανγκόκ είναι μια πόλη επτά ημερών την εβδομάδα και ένα υπέροχο μέρος οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Αν όμως το κλαμπ αργά το βράδυ είναι δικό σας, σχεδιάστε να φτάσετε στην Μπανγκόκ την Παρασκευή.

ΗΜΕΡΑ 1

Wat Pho ΜπανγκόκΝαοί

Για τους πρώτους επισκέπτες της Μπανγκόκ Μεγάλο παλάτι είναι ένα must-see. Φτάστε όσο το δυνατόν νωρίτερα (το παλάτι ανοίγει στις 8:30 π.μ.) για να αποφύγετε το πλήθος και να αφήσετε μερικές ώρες να δείτε μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τα κοντινά Wat Pho (με tuk-tuk ή ταξί) όπου θα δείτε τον περίφημο ξαπλωμένο Βούδα.

Υπάρχουν πάνω από 33,000 ναοί στην Ταϊλάνδη! Ένα από τα πέντε κορυφαία είναι ο Ναός της Αυγής (Wat Arun). Μπορείτε να φτάσετε στο ναό με ταξί μέσω της οδού Arun Amarin ή με πλοίο από την προβλήτα Tha Tien κοντά στο Wat Pho.

Αφού εξερευνήσετε τους ναούς, μεταβείτε με ταξί στο Σιάμ για να πάρετε μεσημεριανό. Σας προτείνουμε να πείτε στον οδηγό σας να σας αφήσει στο εμπορικό κέντρο Siam Paragon. (Εάν ο οδηγός θέλει να σας χρεώσει κατ 'αποκοπή, επιμείνετε ότι χρησιμοποιεί το μετρητή, αλλιώς πηδήξτε ένα άλλο).

Σιάμ για ψώνια και φαγητό

Το Siam είναι η κύρια εμπορική περιοχή της Μπανγκόκ. Είστε κακοί για να διαλέξετε όταν πρόκειται για φαγητό σε αυτήν την περιοχή. Κάθε εμπορικό κέντρο έχει ένα τεράστιο Food Court συν δεκάδες εστιατόρια, αλυσίδες γρήγορου φαγητού, καφετέριες κ.λπ.

MBK-Κέντρο-Μπανγκόκ-0-200x200Μετά το μεσημεριανό γεύμα, είναι ώρα για ψώνια. Για αναμνηστικά, δώρα, αξεσουάρ κινητών, φθηνά ρούχα, πηγαίνετε στο Κέντρο MBK. Για επωνυμίες και ετικέτες υψηλών προδιαγραφών, τότε Siam paragon και η περιοχή EmQuartier είναι τα μέρη που πρέπει να είναι. Τοπικά καταστήματα μόδας σχεδιαστών βρίσκονται δίπλα Κέντρο Σιάμ και το Siam Square One.

Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Περπατήστε πιο κάτω στην οδό Rama 1 και θα φτάσετε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο πολυκατάστημα - Κεντρικός Κόσμος. Οι shopaholics που θέλουν να κάνουν περισσότερα ακόμη και ψώνια μπορούν να πάρουν το Skytrain (Sukhumvit Line) Τερματικό 21 στο σταθμό Asoke και Το EmQuartier και εμπορικό κέντρο στο σταθμό Phrompong.

Εάν δεν σας αρέσει να ψωνίζετε, τότε επισκεφθείτε το Μουσείο Jim Thompson ή δείτε το μεγαλύτερο ενυδρείο στη Νοτιοανατολική Ασία - Sea Life Μπανγκόκ Ωκεανός Κόσμος.

Μπανγκόκ τη νύχταΜπανγκόκ το βράδυ

Είστε κακομαθημένοι για επιλογή όταν πρόκειται για μέρη για φαγητό στην Μπανγκόκ. Μας προτάσεις εστιατορίου μπορεί να βρεθεί εδώ.

Μετά το δείπνο πάρτε ένα ταξί lebua @ State Tower ή η Ξενοδοχείο Moon Bar @ Banyan Tree για να πάρετε μια γεύση από το «Bangkok by night» είτε στο Sky Bar είτε στο Moon Bar. Και τα δύο προσφέρουν εκπληκτική θέα, αλλά τα ποτά στο Sky Bar είναι ελαφρώς πιο ακριβά. Πρέπει να φοράτε κατάλληλη ενδυμασία (όχι σορτς, φανελάκια ή σαγιονάρες).

Γκέι σκηνή

Μετά το δείπνο και ένα ποτό στον τελευταίο όροφο, μπορεί να θέλετε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας για να ανανεωθείτε και να αλλάξετε σε πιο άνετα ρούχα για τη νυχτερινή γκέι της Μπανγκόκ.

Τα γκέι μπαρ στο Silom Soi 4 ​​απασχολούνται μετά τις 10 μ.μ., ιδιαίτερα την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ. Τηλέφωνο Pub και Το Μπαλκόνι είναι ίσως τα δύο πιο δημοφιλή γκέι μπαρ με υπαίθρια καθίσματα και είναι ιδανικά για άτομα που παρακολουθούν. Γύρω στα μεσάνυχτα, κατευθυνθείτε προς τα κοντινά Σταθμό Dj και ακόμη αργότερα στο gay club Ο Θεός.

ΗΜΕΡΑ 2

Αγορά Σαββατοκύριακο

Εάν η επίσκεψή σας πέφτει Σάββατο ή Κυριακή και έχετε διάθεση για μια αυθεντική εμπειρία αγορών στην Ταϊλάνδη, τότε αξίζει να επισκεφτείτε την Αγορά του Σαββατοκύριακου Chatuchak.

Πάρτε το skytrain στο σταθμό Mo Chit ή το MRT (υπόγειο) προς το σταθμό Kampaeng Phet.

Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες υπαίθριες αγορές του κόσμου με χιλιάδες πάγκους και καταστήματα, που πωλούν τα πάντα για το Α έως το Ω. Αυτό το μέρος θα σας κάνει ζεστό και ιδρωμένο, οπότε να είστε προετοιμασμένοι.

Μασάζ και σάουνα

Μετά από ώρες εξερεύνησης, μπορείτε να κάνετε μασάζ. Υπάρχει μια τεράστια επιλογή από θέσεις μασάζ ανδρών-2 ατόμων γύρω από την περιοχή Silom.

Εάν κάνετε ένα μασάζ σώματος διάρκειας μιας ώρας και δεν θέλετε ένα «ευτυχισμένο τέλος», φροντίστε να το πείτε στον μασέρ σας. Κριτικές και πληροφορίες για Μπανγκόκ ay Massage Spa μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εναλλακτικά, δείτε ένα από τα πολλά γκέι σάουνες στην πόλη. Σάουνα Βαβυλώνας είναι η πιο μακροχρόνια και συχνότερα από ξένους. Σάουνα R3 και Σάουνα Τσακράν, από την άλλη πλευρά, είναι πιο δημοφιλείς στους ντόπιους γκέι άντρες. Ο καλύτερος χρόνος για επίσκεψη είναι από τις 4:XNUMX το Σάββατο ή την Κυριακή το απόγευμα.

τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 2017

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας