Κόστα Ρίκα

Ελληνική Παραλία Γκέι Γυμνιστών

Οι ομοφυλόφιλοι αρέσουν στις παραλίες γυμνιστών. Σε τελική ανάλυση, περιέχουν αυτό που μας αρέσει περισσότερο: θάλασσα, άμμος και γυμνοί άντρες.

Η παραλία της Ελιάς στη Μύκονο είναι ο πιο διάσημος προορισμός για γκέι παραλία της Ελλάδας, αλλά η χώρα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παραλίες γκέι γυμνιστών που απλά περιμένουν να εξερευνηθούν.

Κέρκυρα

Κέρκυρα

Παραλία Μυρτιώτισσας

Η Μυρτιώτισσα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και γνωστές παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα. Μόλις 200 μέτρα περίπου ψιλή άμμο υποστηρίζεται από εντυπωσιακά δεντρόφυτα βράχια. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ομπρέλες και ξαπλώστρες. Πάρτε το λεωφορείο για τη Γλυφάδα από την πόλη της Κέρκυρας. Το δεξί τμήμα από τα βράχια και πέρα ​​είναι δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους. Εύρημα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους.

Κρήτη

Κρήτη

Παραλία Saradari

Βρίσκεται κοντά στο δημοφιλές θέρετρο της βόρειας ακτής της Χερσονήσου κοντά στο Ηράκλειο. Πάρτε το δρόμο για το ξενοδοχείο Creta Maris και συνεχίστε βόρεια γύρω από την παραλία για περίπου ένα χιλιόμετρο. Παρκάρετε κοντά στο εστιατόριο Σαραδάρη και ακολουθήστε την πινακίδα προς την παραλία. Η παραλία είναι πολυσύχναστη μετά τις 2 το μεσημέρι και προσελκύει Έλληνες ομοφυλόφιλους που εργάζονται σε κοντινά ξενοδοχεία. Η παραλία είναι μικρή, επομένως είναι εύκολο να ξεκινήσετε να συνομιλείτε με κάποιον.

Παραλία Καβρός

Αν κάνετε διακοπές στα Χανιά, επισκεφθείτε την παραλία στον Καβρό. Οδηγήστε στη Γεωργούπολη. Μετά την πόλη, στρίψτε στον πρώτο χώρο στάθμευσης στα αριστερά. Πηγαίνετε ανατολικά προς τους αμμόλοφους... και συγχαρητήρια! Φτάσατε στο κορυφαίο σημείο γκέι γυμνιστών της Δυτικής Κρήτης. Το οικονομικό Hotel Mythologia, που βρίσκεται στην παραλία του Καβρού, ανήκει επίσης σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων.

Παραλία Κομμού

Στη νότια Κρήτη δοκιμάστε την παραλία Κομμός. Στο δρόμο για τα Μάταλα θα φτάσετε στο χωριό Πιτσίδια. Ακολουθήστε τον δρόμο γύρω στα αριστερά που πηγαίνει κατευθείαν στην παραλία. Η περιοχή των γκέι γυμνιστών βρίσκεται κοντά στους λόφους στα δεξιά του αρχαιολογικού χώρου. Αυτή η τεράστια άμμος μήκους 2 χιλιομέτρων είναι η τελευταία από τις χίπι παραλίες της δεκαετίας του '60 όπου ασκούνταν η ελεύθερη αγάπη. Δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ. Εύρημα ξενοδοχεία στην Κρήτη φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους.

Σκιάθος

Σκιάθος

Μικρή παραλία μπανάνας

Επισκέπτεστε τη Σκιάθο; Προχωρήστε στην παραλία της Μικρής Μπανάνας (ναι!). Είναι γνωστό για τον γυμνισμό και μερικές γκέι κρουαζιέρες μετά τους βράχους. Πάρτε το λεωφορείο για τη στάση λεωφορείου 26 και περπατήστε στην παραλία Banana. Συνεχίστε να περπατάτε δεξιά από την παραλία Μπανάνα (αν κοιτάτε τη θάλασσα) γύρω από ένα μεγάλο βράχο για να βρείτε Μικρή Μπανάνα.

Ρόδος

Ρόδος

Παραλία Φαληράκι

Το Φαληράκι είναι η κύρια παραλία γυμνιστών της Ρόδου. Χωρίζεται σε δύο ενότητες. Το ένα είναι γενικά ίσιο, ενώ πέρα ​​από μια αόρατη γραμμή, το μέρος με τα δέντρα είναι σχεδόν αποκλειστικά γκέι. Η παραλία είναι δημοφιλής σε ομοφυλόφιλους από όλη την Ευρώπη. Η περιοχή κρουαζιέρας είναι δίπλα στους αμμόλοφους. Είναι μια ανοιχτή περιοχή για ομοφυλόφιλους και συχνά είναι απασχολημένη. Διαβάστε περισσότερα: Γκέι Ρόδος.

Λέσβος

Λέσβος

Παραλία Εφταλού

Η Λέσβος, το τρίτο μεγαλύτερο ελληνικό νησί, είναι δημοφιλής στις λεσβίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί ντόπιοι γκέι άνδρες. Η παραλία γυμνιστών Εφταλού έχει μια μεγάλη έκταση με άμμο και βότσαλο, αλλά οι περισσότεροι επισκέπτες δεν ξεπερνούν το μικρό κτίριο σπα που βρίσκεται πάνω από τις φυσικές ιαματικές πηγές της περιοχής. Οι δύο τελευταίοι όρμοι στην Εφταλού (που σηματοδοτούνται εύκολα από τον Μόλυβο στη βόρεια ακτή) είναι σχεδόν αποκλειστικά γκέι και λεσβίες. Διαβάστε περισσότερα: Τα λεσβιακά μπαρ της Λέσβου.

η Κυκλάδες

Οι Κυκλάδες είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Μύκονος

Η Μύκονος έχει μια σειρά από gay παραλίες. Τόσο πολύ που χρειάστηκε να γράψουμε έναν εντελώς ξεχωριστό οδηγό. Διαβάστε περισσότερα: Οι gay παραλίες της Μυκόνου, Μύκονος εναντίον Ίμπιζα vs Σίτζες.

Σαντορίνη, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Αμοργός και Άνδρος

Πολλά από αυτά τα νησιά είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε από τη Μύκονο - αν και μερικά από αυτά αξίζει να μείνετε για λίγες μέρες επειδή είναι όλα μοναδικά από μόνα τους. Διαβάστε περισσότερα: Nude Beach Island-hopping από τη Μύκονο.

Ηπειρωτική Ελλάδα

Παραλία Καλογριά κοντά στην Πάτρα

Η Καλόγρια είναι μια φανταστική παραλία, με ψιλή άμμο που τρέχει για 7 χλμ. Βρίσκεται ακριβώς κοντά στο αεροδρόμιο του Αράξου και εκτείνεται παράλληλα με τη λιμνοθάλασσα Προκόπου στη χερσόνησο της Πελοποννήσου. Είναι δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους που κάνουν ηλιοθεραπεία από την Πάτρα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Μπορείτε να φτάσετε στην Καλογριά από την Πάτρα με το λεωφορείο σε 30 λεπτά (ή με το αυτοκίνητο). Το γκέι τμήμα είναι πέρα ​​από το λόφο στα δεξιά, μετά από το beach bar. Η κεντρική παραλία δεν προσφέρεται για γυμνισμό.

Χαλκιδική

Η Άφυτος είναι μια παραλία γυμνιστών που είναι δημοφιλής στους ντόπιους, τους Ανατολικούς Ευρωπαίους και τους Βρετανούς παραθεριστές. Το γκέι τμήμα είναι η τελευταία παραλία μετά το χωριό όπου υπάρχει μια σειρά μερών άμμου που περιβάλλεται από βράχια. Η εναλλακτική παραλία γυμνιστών είναι η αμμώδης παραλία του Αγίου Μάμα. Επειδή είναι ευκολότερο να βρεθεί, είναι πιο ευθεία, αν και υπάρχουν γκέι sunbathers. Είναι κοντά σε μια ελληνική στρατιωτική βάση, οπότε ποιος ξέρει, μπορεί να είστε τυχεροί.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Αθήνα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Αθήνα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Αθήνα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας