Εικονική Ανατολή στο Όρος Φούτζι

Εικονική Ανατολή στο Όρος Φούτζι

Η μαγευτική ανατολή στο Όρος Φούτζι, το πιο εμβληματικό ορόσημο της Ιαπωνίας, είναι μια μαγική εμπειρία.

Το όρος Fuji, βρίσκεται στο νησί Honshu, περίπου 100 χλμ νοτιοδυτικά του Τόκιο, στα σύνορα των νομών Yamanashi και Shizuoka.

Φούτζι το ψηλότερο βουνό της χώρας και έχει ένα εξαιρετικά συμμετρικός κώνος. Η καλύτερη θέα στο όρος Φούτζι είναι από τις πέντε λίμνες του νομού Yamanashi. Από αυτές τις λίμνες, Kawaguchiko το πιο εύκολο να φτάσετε και να έχετε τις περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων. Μείνετε μια νύχτα, ξυπνήστε νωρίς και απολαύστε την ανατολή του ηλίου.

Πότε να έρθετε

Το σκηνικό του όρους Φούτζι και του Καβαγκουτσίκο αλλάζει όλο το χρόνο. Δημοφιλείς μήνες είναι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος όταν τα φύλλα αλλάζουν χρώμα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα (Δεκέμβριος - Φεβρουάριος), το όρος Φούτζι είναι καλυμμένο με χιόνι και είναι αρκετά εντυπωσιακό - αν και μπορεί να κάνει πολύ κρύο και ορισμένα αξιοθέατα μπορεί να κλείσουν νωρίς. Κατά την περίοδο των ανθισμένων κερασιών (Μάρτιος - Μάιος), ο καιρός είναι ευχάριστος και μπορείτε να δείτε τα άνθη με φόντο το χιονισμένο φόντο.

Φτάνοντας στο Kawaguchiko από το Τόκιο

Με λεωφορείο - Κατευθυνθείτε προς τη δυτική έξοδο του σταθμού Shinjuku JR και αγοράστε ένα εισιτήριο για το Keio Express Bus (απέναντι από ένα κατάστημα φωτογραφικών μηχανών). Ένα εισιτήριο για το Kawaguchiko είναι 1,700 ¥/απλή διαδρομή, 3,400 ¥/απλή διαδρομή. Η διαδρομή με το λεωφορείο διαρκεί δύο ώρες και σας αφήνει στο σιδηροδρομικό σταθμό Kawaguchiko.

Με το τρένο - Από το σταθμό Shinjuku, πάρτε το JR Chuo Rapid στο Takao και, στη συνέχεια, μεταβείτε σε κανονικά τρένα JR Chuo (1,280 ¥/ταξίδι) στον σταθμό Otsuki. Από το Otsuki, αλλάξτε στη γραμμή Fujikyu (1,100 ¥/ταξίδι) στον σταθμό Kawaguchiko.

Περιήγηση στο Καβαγκτσίκο

Αυτή η μικρή πόλη είναι εύκολο να μετακινηθείτε με ένα ρετρό λεωφορείο (1,000 ¥ για μία λίμνη, 1,300 ¥ για δύο λίμνες). Τα ταξί είναι διαθέσιμα, αλλά πολύ ακριβά.

Πού να μείνετε

Υπάρχουν μερικές δεκάδες ξενοδοχεία στην περιοχή, με κάτι που ταιριάζει σε όλους τους προϋπολογισμούς. Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές:

Εναλλακτικά, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση όλων ξενοδοχεία κοντά στην περιοχή Mount Fuji / Kawaguchiko.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στην Οσάκα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στην Οζάκα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Οζάκα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας