σεληνόφωτο

Εμπειρίες σεληνόφωτου με την Aisha Shaibu

Έχουμε επικοινωνήσει με την Aisha Shaibu, ιδρυτή της Moonlight Experience. Οδηγεί περιηγήσεις στην τεράστια σκηνή νυχτερινής ζωής LGBTQ + του Λονδίνου.

Έχουμε επικοινωνήσει με την Aisha Shaibu, ιδρυτή του Εμπειρίες σεληνόφωτου. Διευθύνει περιοδείες στην τεράστια LGBTQ+ νυχτερινή ζωή του Λονδίνου. Οι περιηγήσεις της δεν θα σας μεταφέρουν στα συνηθισμένα μέρη. Το Moonlight Experiences είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση της πιο μποέμ, πειραματικής πλευράς της σκηνής.

1. Τι σας ενέπνευσε να ξεκινήσετε το Moonlight Experience;

Ξεκίνησα το Moonlight Experiences για πολλούς λόγους, πρώτα απ 'όλα, επειδή δεν είδα κανέναν που να μοιάζει με εμένα στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Ως περήφανη queer μαύρη γυναίκα, έχω αντιμετωπίσει ορισμένες προκλήσεις ενώ ταξιδεύω και ήθελα να διασφαλίσω ότι όποιος επισκέπτεται το Λονδίνο ή τις άλλες πόλεις που λειτουργούμε μπορεί να είναι ο αυθεντικός εαυτός του με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το ποιος είναι. Ο άλλος λόγος είναι ότι οι queer χώροι ήταν πάντα σε παρακμή και πιστεύω πραγματικά στην αξιοποίηση της οικονομικής δύναμης του τουρισμού LGBTQ+ για να τους βοηθήσω να διατηρηθούν. Ήθελα επίσης να ενισχύσω τους περιθωριοποιημένους καλλιτέχνες του POC και τις φωνές της κοινότητάς μας και ένιωσα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω και εγώ με το Moonlight Experiences.

2. Τι μπορούν να περιμένουν οι ταξιδιώτες LGBTQ + από τις περιηγήσεις σας; Φαίνονται υπέροχα.

Λοιπόν, οποιοσδήποτε ταξιδιώτης LGBTQ + που θα ενταχθεί σε εμάς μπορεί να περιμένει το απροσδόκητο, ενώ θα έχει μια καλή στιγμή με ομοφυλόφιλους queers από όλο τον κόσμο. Κάθε βράδυ είναι διαφορετικό και μοναδικό, διότι διασφαλίζουμε ότι οι ταξιδιώτες θα έχουν την καλύτερη παράξενη εμπειρία που προσφέρει η πόλη. Αυτό που κάνουμε συνδυάζει εκθέσεις τέχνης queer, μυστική ιστορία, ζωντανές παραστάσεις, υπόγεια πάρτι και δικές μας εκδηλώσεις για να παρέχουμε το τέλειο περιβάλλον για να νιώσετε μέρος της κοινότητας. Διατηρούμε επίσης το μέγεθος της ομάδας μικρό (10 άτομα το πολύ) και κάθε ομάδα καθοδηγείται από έναν από τους ακτιβιστές LGBTQ + που αποκαλύπτει όλα τα περίεργα κρυμμένα πετράδια.

Εμπειρίες σεληνόφωτου με την Aisha Shaibu

3. Το Λονδίνο έχει μια τεράστια LGBTQ+ σκηνή και έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Ποιες πτυχές του σε ελκύουν περισσότερο;

Προσωπικά προτιμώ να μείνω μακριά από την εμπορική πλευρά της παράξενης σκηνής που βρίσκεται κυρίως στο Soho. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προσελκύω τους διάφορους τομείς που προσφέρουν εξειδικευμένες εκδηλώσεις. Θεωρώ επίσης ότι είναι πιο περιεκτικοί και πρωταθλητές.

4. Πολλοί χώροι LGBTQ+ έχουν κλείσει. Πιστεύετε ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τη νυχτερινή οικονομία να ευδοκιμήσει;

Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι πολλοί queer χώροι έκλεισαν καθώς αποτελούν σημαντική πτυχή της κοινότητάς μας, αν και οι χώροι κλεισίματος ήταν πάντα ένα ζήτημα εδώ και χρόνια. Νομίζω ότι είναι σίγουρα πιο δύσκολο για την νυχτερινή οικονομία να ευδοκιμήσει με την έλλειψη χώρων, αλλά ενώ οι χώροι βρίσκονται σε παρακμή, οι βραδιές εκδηλώσεων LGBTQ + έχουν αυξηθεί εκθετικά, υποδηλώνοντας ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στην κοινότητά μας που μπορεί να βοηθήσει την νυχτερινή μας ζωή να συνεχίσει να ευδοκιμεί.

5. Εάν έπρεπε να διαλέξετε ένα ζευγάρι, ποιο θα επιλέγατε ως τα αγαπημένα σας γκέι μπαρ στο Λονδίνο;

Θα επιλέξω ένα μείγμα από γκέι μπαρ και queer βραδιές εκδηλώσεων, μερικά από τα αγαπημένα μου γκέι μπαρ περιλαμβάνουν VFD στο Ντάλστον, Ταβέρνα Royal Vauxhall, να Dalston Superstore. Μερικές από τις αγαπημένες μου βραδιές εκδηλώσεων περιλαμβάνουν το "Pxssy Palace", το "HER Jack" (το οποίο διοργανώνω με το HERSOCIALAPP), το "Mint" και το "LEZ Events").

Εμπειρίες σεληνόφωτου με την Aisha Shaibu

6. Εκτός του Λονδίνου, ποιες πόλεις έχουν τις πιο συναρπαστικές σκηνές LGBTQ +;

Παρίσι και Νέα Υόρκη Η σκηνή του LGBTQ + είναι πολύ συναρπαστική, ειδικά όταν βρίσκεστε σε μπαρ και εκδηλώσεις που βρίσκονται μακριά από την διαφημιστική εκστρατεία.

7. Βρήκατε έναν αναδυόμενο προορισμό LGBTQ +;

Ναί! Η Λισαβόνα είναι ένας υπέροχος αναδυόμενος προορισμός LGBTQ + που έχει πολλά να προσφέρει.

8. Πώς μπορούμε να κλείσουμε μία από τις περιηγήσεις σας;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για οποιεσδήποτε εκδρομές μας είναι διαθέσιμες στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Λισαβόνα, τη Βαρκελώνη και το Άμστερνταμ μέσω της ιστοσελίδας μας www.moonlightexperients.com ή μέσω των κοινωνικών μέσων FB / Insta @moonlight_experiences.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λονδίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Λονδίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας