Εβδομάδες European Gay Ski το 2016

Εβδομάδες European Gay Ski το 2016

Την τελευταία δεκαετία, οι εβδομάδες γκέι σκι αυξήθηκαν σε δημοτικότητα. Προσφέρουν έναν συνδυασμό χιονιού και σκηνής που δεν θα βρείτε σε ένα χιονοδρομικό κέντρο οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου.

Υπολογίζουμε ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο γκέι παιδιά κάνουν σκι κάπου στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, ένας αυξανόμενος αριθμός διοργανωτών εβδομάδας σκι gay έχουν επωφεληθεί από αυτήν την αγορά, προσφέροντας έναν συνδυασμό σκι, après-σκι κοινωνικοποίησης και πάρτι αργά το βράδυ.

Ακολουθεί η σύνοψη των όσων πρέπει να γνωρίζετε για τις κύριες εβδομάδες gay σκι στην Ευρώπη το 2016.

 

Ποιος πηγαίνει;

 

Οι εβδομάδες γκέι σκι προσελκύουν ένα ευρύ φάσμα ανδρών από τα μέσα της δεκαετίας του 20 έως τα κατάλληλα 60+.

 

Τι να περιμένεις?

 

Πάρτι καλωσορίσματος - Η πρώτη σας ευκαιρία να αναδείξετε το ταλέντο και να κάνετε νέους φίλους.

Καθημερινά Après-ski - Οι διοργανωτές διοργανώνουν μια συνάντηση μετά το σκι που τείνει να είναι απασχολημένη γύρω στις 4 μ.μ. Αυτά είναι πολύ δημοφιλή και ένα υπέροχο μέρος για κοινωνικοποίηση.

Νυχτερινά πάρτι - Οι διοργανωτές προωθούν μεγάλα ονόματα κλαμπ, αλλά τα πάρτι συνήθως διοργανώνονται σε μικρούς χώρους με μικροσκοπικές πίστα (τυπικά για θέρετρα των Άλπεων). Οι κάτοχοι κάρτας συμβάντων λαμβάνουν δωρεάν είσοδο και συνήθως δωρεάν κοκτέιλ Οι τιμές μπαρ για τα επόμενα ποτά είναι ακριβές. Πόσα πάρτι παρευρίσκεστε θα καθοριστεί από το πόσο σημαντική είναι η ημέρα σας για σκι. Το να κοιμηθείτε τις πρώτες πρωινές ώρες δεν είναι απολύτως συμβατό με το χτύπημα στις πλαγιές στις 9πμ.

Μετά από ώρες - Τόσο η European Week Gay Ski όσο και το European Snow Pride διοργανώνουν επίσης πάρτι αργά το βράδυ, τα οποία παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 4 π.μ.

Πάρτι στην πισίνα - Το αποκορύφωμα τόσο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Gay Ski όσο και της European Snow Pride είναι τα πάρτι στην πισίνα. Αυτές οι εκδηλώσεις νωρίς το βράδυ έχουν περιορισμένη χωρητικότητα και είναι πάντα sold out (είναι η μόνη εκδήλωση που είναι σίγουρο ότι θα δείτε όλους κατά σάρκα). Κλείστε ένα εισιτήριο εκ των προτέρων διαφορετικά πιθανότατα δεν θα μπείτε.

Αλλες δραστηριότητες -  Οι οργανωτές διοργανώνουν θεματικά πάρτι για δείπνο, νυχτερινές καταβάσεις, κινηματογραφικές προβολές κ.λπ.

Μετά το πάρτι σκι στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Σκι για ομοφυλόφιλους

 

Δικαστικά έξοδα

 

Το σκι είναι ένα ακριβό άθλημα. Η οργάνωση μιας εβδομάδας πάρτι σε ένα βουνό κοστίζει επίσης πολλά χρήματα. Είναι κατανοητό λοιπόν ότι η παρακολούθηση μιας εβδομάδας σκι γκέι δεν θα είναι ποτέ φθηνή. Εκτός από το κανονικό κόστος των διακοπών για σκι (διαμονή, μεταφορά, κάρτα ανελκυστήρα, ενοικίαση εξοπλισμού, ασφάλιση), προϋπολογισμός για κάρτα εισόδου, εισιτήριο για πάρτι στην πισίνα και πολλά ακριβά ποτά.

 

Θα επρεπε να παω?

 

Οι εβδομάδες σκι για ομοφυλόφιλους είναι πολύ διασκεδαστικές για όσους αγαπούν το σκι, κοινωνικοποιούνται και πάρτι σε ίσους όρους.

Οι σκληροπυρηνικοί σκιέρ που θέλουν απλώς να μεγιστοποιήσουν το χρόνο στις πλαγιές πιθανότατα θα βρεθούν μόνο στις συναντήσεις apres-ski, οπότε μπορεί να θέλουν να σκεφτούν δύο φορές.

Οι απόλυτοι αρχάριοι καλύπτονται καλά σε όλες τις εκδηλώσεις που παρουσιάζονται παρακάτω, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι τα ομαδικά μαθήματα σκι ξεκινούν συνήθως στις 9:30 π.μ., επομένως δεν θα θέλετε να μείνετε ξύπνιοι μέχρι αργά. Η λήψη μερικών μαθημάτων σε μια τοπική πίστα ξηρού σκι πριν από την εκδήλωση θα κάνει μεγάλη διαφορά.

Επιλογές εβδομάδας σκι ομοφυλόφιλων για το 2016

 

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Gay Sky

 

Πότε: 19 - 26 Μαρτίου 2016

Που: Avoriaz, Γαλλία (χιονοδρομική περιοχή Portes du Soleil)

Ύψος θερέτρου: 1800m  Μέγιστο ύψος της περιοχής σκι: 2460m

Χιονοδρόμια: Το θέρετρο Avoriaz βρίσκεται σε αξιοπρεπές ύψος, αλλά οι πλαγιές δεν ανεβαίνουν πολύ. Ωστόσο, το θέρετρο έχει ένα καλό ρεκόρ χιονιού και βρίσκεται στο κέντρο του Portes Due Soleil, μιας περιοχής σκι με περίπου 650 χιλιόμετρα σημαδεμένων πιστών, που απλώνονται σε 14 κοιλάδες. Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι ski-in/ski-out.

πρόγραμμα: Ένα εντυπωσιακό καθημερινό Apres Ski Party, Grindr Welcome Party, πάρτι σε συνδυασμό με Crazyvores, Bearpit, Revolver, Beyond και The Wig Party και το κύριο πάρτι της εβδομάδας - The Snowball. Υπάρχει ένα πάρτι εκτός ωραρίου κάθε βράδυ από τη 1 το πρωί έως τις 4 το πρωί.

Το sellout "Pump" Pool Party πραγματοποιείται στο εσωτερικό υδάτινο πάρκο Aquariaz με τον DJ Alan Turner από το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι κάτοχοι του Event Pass μπορούν να αγοράσουν εκ των προτέρων εισιτήρια για το Pool Party με επιπλέον 18 €. Οι κάτοχοι πάσου λαμβάνουν δωρεάν σφηνάκι καλωσορίσματος ή ποτό στη μισή τιμή σε κάθε πάρτι, διάφορες εκπτώσεις στην ενοικίαση σκι, κάρτες ανελκυστήρα κ.λπ.

Μεταφορές: Οι διοργανωτές προσφέρουν μεταφορά με πούλμαν από το Αεροδρόμιο της Γενεύης (με χρέωση). Εάν νοικιάζετε και οδηγείτε αυτοκίνητο, τότε είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση για έναν ασφαλή υπόγειο χώρο στάθμευσης λίγο έξω από το χωριό, καθώς η ίδια η Avoriaz δεν διαθέτει αυτοκίνητα.

Διαμονή: Οι διοργανωτές προσφέρουν μια σειρά από επιλογές διαμονής ή μπορείτε να κάνετε κράτηση για το ξενοδοχείο ή το διαμέρισμά σας. Διατίθενται κοινόχρηστα πακέτα διαμονής για μονά. Τα περισσότερα ξενοδοχεία στο Avoriaz κάνουν σκι / σκι-έξω.

Ιστοσελίδα : www.example.gr | Facebook

Άποψη της Avoriaz Γαλλία

 

Ευρωπαϊκή υπερηφάνεια χιονιού

 

Πότε: 12 - 19 Μαρτίου 2016

Που: Tignes, Γαλλία (χιονοδρομικό κέντρο Espace Killy / Three Valleys)

Ύψος θερέτρου: 2100m  Μέγιστο ύψος της περιοχής σκι: 3450m.

Χιονοδρόμια: Το Espace Killy διαθέτει περίπου 300 χιλιόμετρα πιστών που καίνε τα πόδια με μια τεράστια ποικιλία εδάφους, όπως εξαιρετική ισχύ και σκι παγετώνων. Αυτό το θέρετρο και το χιονοδρομικό κέντρο μεγάλου υψομέτρου είναι πολύ σίγουρο για το Μάρτιο. Η κάρτα ανύψωσης Three Vallees παρέχει πρόσβαση σε ένα απίστευτο 1,325 χιλιόμετρα πιστών και ένα εξαιρετικό δίκτυο ανελκυστήρων.

πρόγραμμα: Ισχυρίζεται ότι είναι η «μεγαλύτερη εβδομάδα gay σκι στην Ευρώπη», αν και ο αριθμός των συμμετεχόντων το 2015 δεν αποκαλύφθηκε. Η εβδομάδα ξεκινά με ένα κοκτέιλ καλωσορίσματος και ένα πάρτι σε μπουφέ (τείνει να είναι λίγη απόλαυση για το finger food). Οι κάτοχοι κάρτας έχουν πρόσβαση στην καθημερινή συνάντηση apres ski (φέτος θα πραγματοποιηθεί το Chalet du Bollin - το εστιατόριο μπαρ με μια εξαιρετική ηλιόλουστη βεράντα, που βρίσκεται στην κορυφή του λιφτ Bollin, λίγο έξω από το Tignes Val Claret) και αργά- νυχτερινά χορευτικά πάρτι, συμπεριλαμβανομένων δύο στο Tignespace (μια τεράστια νέα ανάπτυξη που βρίσκεται στο Tignes Le Lac. Το εξαιρετικό πάρτι στην πισίνα (μόνο κάτοχος κάρτας) πραγματοποιείται στο τεράστιο Le Lagon 5,000m², επίσης στο Tignes le Lac.

πατρίδα του European Snow Pride 2016

Διαμονή:  Οι διοργανωτές προσφέρουν ξενοδοχεία φιλοξενίας και ποικιλία μη αποκλειστικών επιλογών ξενοδοχείων και διαμερισμάτων. Διατίθενται επιλογές για άτομα που θέλουν να μοιραστούν. Εναλλακτικά, κάντε τις δικές σας ρυθμίσεις. Τα προηγούμενα χρόνια, η κράτηση ξενοδοχείου ή διαμερίσματος στο Tignes Val Claret ήταν η προφανής επιλογή. Ωστόσο, καθώς διοργανώνονται περισσότερα πάρτι στο Tignes Le Lac φέτος, αξίζει να εξεταστούν οι επιλογές σε αυτό το μέρος της πόλης. Ορισμένα θέρετρα είναι σκι-σκι-σκι, άλλα σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Μεταφορές: Οι διοργανωτές προσφέρουν μεταφορά με πούλμαν από το Αεροδρόμιο της Γενεύης (208 χλμ.) Και το σιδηροδρομικό σταθμό Bourg Saint Maurice (30 χλμ.) Για συνδέσεις με τρένα Γαλλίας και Eurostar από το Λονδίνο (με χρέωση). Εναλλακτικά αεροδρόμια με δημόσιες υπηρεσίες μεταφοράς πούλμαν περιλαμβάνουν Chambery (142km) και Grenoble (208km).

Είναι σχετικά εύκολο να οδηγήσετε στο Tignes και υπάρχει αρκετός (επί πληρωμή) χώρος στάθμευσης στην πόλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, οπότε ο δρόμος πάνω και κάτω από το βουνό δεν πρέπει να είναι πολύ απασχολημένος. Εάν νοικιάσετε αυτοκίνητο από αεροδρόμιο, είναι απαραίτητο να αγοράσετε αυτοκίνητο με χειμερινά ελαστικά ή / και αλυσίδες χιονιού.

Ιστοσελίδα : www.example.gr | Facebook

 

Εβδομάδα σκι Arosa Gay

 

Πότε: 10-17 Ιανουαρίου 2016

Που: Arosa, Ελβετία

Ύψος θερέτρου: 1775μ - Μέγιστο ύψος της περιοχής σκι: 2965m

Χιονοδρόμια: Με την Arosa και τις λιγότερο γνωστές περιοχές σκι Lenzeheide που συνδέονται τώρα με ένα τελεφερίκ 1.7 χιλιομέτρων, υπάρχουν 225 χιλιόμετρα πίστες για εξερεύνηση σε δύο κοιλάδες. Αναμένετε τυπική ελβετική απόδοση όταν πρόκειται για το σύστημα ανύψωσης.

Πρόγραμμα: Οι δραστηριότητες ξεκινούν με το κοκτέιλ πάρτι καλωσορίσματος La Diva. Το βραδινό Gay Apres-Ski θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο μπαρ Vetterstübli. "Δείπνα φιλίας" θα διοργανώνονται το βράδυ σε διάφορα εστιατόρια, ακολουθούμενα από θεματικά πάρτι με ζωντανούς DJ's. Το Splash Pool Party (Πέμπτη 15 Ιανουαρίου), που πραγματοποιήθηκε στο Hotel Altein, προσφέρει διασκέδαση σε μια τροπική πισίνα με τον DJ Eduardo de la Torre της GMF Berlin και ναυαγοσώστες. Η εβδομάδα του πάρτι ολοκληρώνεται με το White Snow Ball το Σάββατο 17.

Οι διοργανωτές προσφέρουν ένα πάσο για όλες τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ή μοναδικά, ένα πάσο που καλύπτει μόνο Πέμπτη έως Σάββατο βράδυ.

Διαμονή: Η εκδήλωση προσφέρεται ως πακέτο διαμονής και ψυχαγωγίας, αν και το 2016 οι διοργανωτές πωλούν κάρτες εκδηλώσεων μόνο, οπότε αν το επιλέξετε, μπορείτε να κάνετε κράτηση για το ξενοδοχείο σας ξεχωριστά. Διατίθενται ειδικές κοινές προσφορές καταλυμάτων για μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Μεταφορές: Το Arosa βρίσκεται στην ανατολική Ελβετία μεταξύ Νταβός και Σεντ Μόριτζ. Πετάξτε στη Ζυρίχη και πάρτε ένα τρένο, μέσω Ζυρίχης προς Arosa. Μπορείτε να οδηγήσετε στην Arosa, τα χειμερινά ελαστικά και οι αλυσίδες χιονιού είναι απαραίτητες.

Ιστοσελίδα : www.example.gr | Facebook

 

Φιλικό χιόνι

 

Πότε: 2 - 9 Απριλίου 2016 (αλλά δείτε τη σημείωση παρακάτω)

Που: Sölden, κοιλάδα Ötztal, Αυστρία

Ύψος θερέτρου: 1,400μ | Μέγιστο ύψος της περιοχής σκι: 3,250

Χιονοδρόμια: Το Sölden είναι ένα πολύ αξιόπιστο χιονοδρομικό κέντρο λόγω των δύο παγετώνων μεγάλου υψομέτρου που συνδέονται με την περιοχή. Το θέρετρο διαθέτει 33 ανελκυστήρες και 144 χλμ πίστες. Ωστόσο, τον Απρίλιο, περιμένετε κάποιες δύσκολες συνθήκες χιονιού στις χαμηλότερες πλαγιές πίσω στο θέρετρο.

Εκδηλώσεις:  Το Gay SnowHappening επιστρέφει (νομίζουμε) μετά από διάλειμμα ενός έτους. Τον Αύγουστο του 2015, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ημερομηνίες που δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις και η σελίδα τους στο Facebook δεν έχει καθόλου ενημερώσεις. Ίσως είναι καλή ιδέα να μην κάνετε κράτηση για ταξίδια και καταλύματα μέχρι να γίνουν διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες. Οι διοργανωτές λένε ότι αναμένουν περίπου 300 το 2016.

Μεταφορές:  Πετάξτε στο Ίνσμπρουκ και πάρετε μια υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Sölden. Εναλλακτικά, πάρτε το τρένο για το Ötztal Bahnhof και στη συνέχεια ένα δημόσιο λεωφορείο (περίπου 1.5 ώρες) ή ταξί για το χωριό. Το Sölden είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο.

ιστοσελίδα της | Facebook

Τελευταία ενημέρωση 6 Οκτωβρίου 2015 - λεπτομέρειες προστέθηκαν στο Arosa Gay Ski Week - λεπτομέρεια προστέθηκε στο European Snow Pride

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Βιέννη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Βιέννη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βιέννη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας