Τα καλύτερα δωρεάν αξιοθέατα στη Σιγκαπούρη

Τα καλύτερα δωρεάν αξιοθέατα στη Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη μπορεί να είναι μια από τις πιο ακριβές χώρες που μπορείτε να επισκεφτείτε στη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να απολαύσετε πολλά από τα καλύτερα αξιοθέατα δωρεάν!

Εξερευνήστε τη Σιγκαπούρη με τα φθηνά με τον οδηγό μας για τις καλύτερες δωρεάν εταιρείες στην πόλη.

 

1. Chinatown

 

Αυτός ο ηθικός θύλακας των πρώτων Κινέζων εποίκων είναι το αγαπημένο στέκι για τους Σιγκαπούρους για φθηνά γεύματα και αγορές. Λίγο τουριστικό, αλλά η Chinatown διατηρεί ακόμα μια ισχυρή αίσθηση ιστορίας και ζωτικότητας. Κάντε μια απογευματινή βόλτα και θαυμάστε τα παραδοσιακά καταστήματα με τις φανταστικές προσόψεις που βρίσκονται στον δρόμο της Chinatown.

 

2. Ναοί, Εκκλησίες και Τζαμιά

 

Εξερευνήστε την εξαιρετική δεξιοτεχνία στο Ο ναός Thian Hock Kheng στο Telok Ayer, ο ναός Sri Mariammam στην Chinatown και το τζαμί Sultan στο Kampong Glam. Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Ανδρέα, η μεγαλύτερη εκκλησία της Σιγκαπούρης και η Αρμενική Εκκλησία, η μικρότερη και παλαιότερη εκκλησία της Σιγκαπούρης (χτίστηκε το 1836) αξίζει επίσης να επισκεφθείτε. Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Σιγκαπούρη3. Ποταμός Σιγκαπούρης

 

Εντοπίστε την ιστορία της Σιγκαπούρης κάνοντας μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού. Ξεκινήστε από το Raffles Place και κατευθυνθείτε προς το Clarke Quay και απολαύστε την αντίθεση μεταξύ των παλαιών καταστημάτων και των πανύψηλων ουρανοξυστών.

 

4. Ποζάρει με το Merlion και κάντε μια βόλτα στο Marina Bay Boardwalk

 

Το Merlion είναι ένα άγαλμα ύψους 8.6 μέτρων με κεφαλή λιονταριού και σώμα ψαριού. Συμβολίζει τον ιδρυτικό θρύλο της Σιγκαπούρης και την ταυτότητά του ως λιμάνι. Θέστε μια φωτογραφία με το Merlion πριν κάνετε έναν περίπατο αναψυχής γύρω από το Marina Bay για περισσότερα δωρεάν γραφικά αξιοθέατα.

 

5. Τέχνες στο Esplanade

 

Η διάσημη εικόνα σε σχήμα durian της Σιγκαπούρης έχει πάντα κάτι «δωρεάν» να προσφέρει - εκθέσεις τέχνης, ζωντανές συναυλίες ή θεατρικές παραστάσεις. Το Esplanade φιλοξενεί δωρεάν ταινίες μικρού μήκους, εκθέσεις και μουσικά φεστιβάλ.

 

6. Οι Βοτανικοί Κήποι

 

Το Botanic Gardens φιλοξενεί εξαιρετικές δωρεάν υπαίθριες συναυλίες. Φέρτε ένα χαλί και ένα καλάθι πικνίκ και απολαύστε τη μουσική.

 

Gardens by the Bay SG7. Κήποι από τον κόλπο

 

Η τελευταία και πιο ξεχωριστή προσθήκη στον ορίζοντα της Σιγκαπούρης. Το Gardens by the Bay δεν είναι κανονικός κήπος. Είναι μια αστική όαση με υψηλής τεχνολογίας "Supertrees" που παίζουν μουσική τα βράδια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε και να χαλαρώσετε ενώ θα σας αρέσει το μεγαλείο του Marina Bay Sands.

 

8. Σεντόσα

 

Απολαύστε δωρεάν αξιοθέατα, όπως μια βόλτα με ανοιχτό διώροφο λεωφορείο, το Animal & Bird Encounters και ηλιοθεραπεία στις παρθένες παραλίες της Sentosa. Μπείτε στο Resorts World Sentosa δωρεάν επιβιβαζόμενοι στο λεωφορείο που παρέχεται από τα Universal Studios Singapore σε ξενοδοχεία κατά μήκος της οδού Orchard ή της περιοχής Bencoolen/Marina.

 

9. Εορταστικές γιορτές και θεαματικά πυροτεχνήματα

 

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Σιγκαπούρη είναι αναμφίβολα κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ. Υπάρχουν δωρεάν εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Στη Νέα Υόρκη ή την Εθνική Ημέρα της Σιγκαπούρης στις 9 Αυγούστου, θα δείτε φανταστικά πυροτεχνήματα στο Marina Bay.

 

10. Περιαγωγή στο Pulau Ubin

 

Οι λάτρεις της φύσης θα λατρέψουν το Pulau Ubin - ένα ρουστίκ νησί της Σιγκαπούρης. Είναι σαν να κάνεις ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο καθώς υπάρχουν ακόμα αγροτικά χωριά. Επισκεφθείτε το μοναδικό Chek Jawa (είσοδος δωρεάν) - έναν τεράστιο υγρότοπο που φιλοξενεί κοράλλια, ψάρια και άλλη θαλάσσια ζωή.

 

Gillman Barracks SG11. Εμπνευστείτε στο Gillman Barracks

 

Το Gillman Barracks είναι ο τελευταίος χώρος σύγχρονης τέχνης της Σιγκαπούρης. Αυτό το πρώην στρατόπεδο στρατού φιλοξενεί 13 γκαλερί σε κτίρια εποχής της αποικίας. Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

12. Ταξίδι στη Haw Par Villa

 

Σε κινεζικούς θρύλους και μυθολογία; Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Haw Par Villa, ένα πολύχρωμο θεματικό πάρκο όπου πάνω από 150 διοράματα απεικονίζουν σκηνές από διάσημες κινεζικές ιστορίες.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες εκδρομές στη Σιγκαπούρη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Σιγκαπούρη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Singapore για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας