Οδηγός Χονγκ Κονγκ Gay Shopper

Οδηγός Χονγκ Κονγκ Gay Shopper

Είναι αλήθεια όταν οι άνθρωποι λένε ότι, στο Χονγκ Κονγκ, τρώτε και ψωνίζετε όλη την ημέρα.

Το Μαργαριτάρι της Ανατολής έχει πολλά να προσφέρει από την άποψη του φαγητού και των αγορών. Από το περίπτερο στους δρόμους έως τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και τις νυχτερινές αγορές, το Χονγκ Κονγκ δεν θα απογοητεύσει.

Ετοιμάστε λοιπόν τις πιστωτικές σας κάρτες και φέρετε μια κενή βαλίτσα.

Εμπορικό κέντρο Langham Place

Δίπλα στο Langham Place Hotel, αυτό το καλαίσθητο πολυκατάστημα 15 ορόφων του Uber απευθύνεται στη νεότερη γενιά. Βρείτε NARS, Lush και Jill Stuart, καθώς και μάρκες λατρείας όπως H&M, it, une nana cool,: Chocolate, Dr. Martens κ.λπ.

Γυναικεία αγορά

Μην αναβάλλετε το όνομα. Η Ladies 'Market είναι μια δημοφιλής νυχτερινή αγορά που βρίσκεται στο Mongkok. Η Stall πωλεί μπλουζάκια, τσάντες, παπούτσια και είδη ταξιδιού για άνδρες και γυναίκες. Ακονίστε τις ικανότητές σας.

Λιμάνι Πόλης

Βρίσκεται στο Star Ferry, το εμπορικό κέντρο Harbour City είναι όπου συγκεντρώνονται περισσότερες από 700 διεθνείς και τοπικές μάρκες. Βρείτε πολυτελείς ετικέτες, όπως Chanel, Mulberry και Vivienne Westwood, καθώς και επωνυμίες όπως Superdry, Zara, Adidas και Club Monaco.

Το ένα

Αγαπημένο fashionistas. Αυτό το εμπορικό κέντρο στο Tsim Sha Tsui είναι υπέροχο για όσους αγαπούν την εναλλακτική μόδα και το street style.

Καταστήματα Citygate

Κυνήγι ευκαιριών? Το Citygate Outlets είναι γεμάτο με επώνυμα προϊόντα της περασμένης σεζόν σε χαμηλές τιμές. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό MTR Tung Chung και τον τερματικό σταθμό λεωφορείων Lantau. Οι μάρκες περιλαμβάνουν Esprit, Nike, Roxy, Club 21, Burberry και GUESS, για να αναφέρουμε μόνο μερικές.

Τόπος Ειρηνικού

Βρίσκεται πάνω από το σταθμό Admiralty MTR, το Pacific Place είναι ένα τριώροφο εμπορικό κέντρο που στεγάζει κυρίως καταστήματα υψηλών προδιαγραφών που εξυπηρετούν αγοραστές όλων των ηλικιών. Υπέροχο μέρος για να περάσετε μια μέρα ψώνια και φαγητό, καθώς αυτό το εμπορικό κέντρο διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από ασιατικά και δυτικά πιάτα.

Times Square

Ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα στο Χονγκ Κονγκ. Βρίσκεται στο Causeway Bay, στεγάζει περισσότερα από διακόσια παγκοσμίου φήμης καταστήματα σε δεκαέξι ορόφους.

Φεστιβάλ με τα πόδια

Το Festival Walk είναι πολύ προσβάσιμο από τον σταθμό Kowloon Tong MTR. Προσφέρει αγορές μεσαίας έως υψηλής γκάμας, καθώς και μια μεγάλη γκάμα επιλογών για φαγητό και διασκέδαση. Σε σύγκριση με άλλα εμπορικά κέντρα στο Χονγκ Κονγκ, το Festival Walk είναι πιο ήσυχο και λιγότερο απασχολημένο (εκτός από τις διακοπές). Ψώνια χωρίς το χτύπημα.

Εμπορικό κέντρο IFC

Περισσότερες μπουτίκ μόδας, μπαρ και εστιατόρια με εξαιρετική θέα στο λιμάνι. Βρίσκεται στο σταθμό MTR Hong Kong, Exit F.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες εκδρομές στο Χονγκ Κονγκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στο Χονγκ Κονγκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Hong Kong για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας