Top Gay Hotels & Resorts της Ευρώπης 2023

Για 9η χρονιά, εξετάσαμε χιλιάδες κρατήσεις ξενοδοχείων Travel Gay. Αυτά είναι τα ξενοδοχεία με τις καλύτερες πωλήσεις έως το 2023.

Travel Gay έχει πρόσβαση σε δεδομένα και στατιστικά στοιχεία κράτησης για να δείξει ποια γκέι ξενοδοχεία είναι τα καλύτερα στην Ευρώπη και ποια είναι τα πιο γκέι ξενοδοχεία. Η λίστα μας περιλαμβάνει αυτά τα ξενοδοχεία που είναι αφιερωμένα στην εξυπηρέτηση της ομοφυλοφιλικής αγοράς.

Βερολίνο, Γερμανία

Axel Hotel Βερολίνο

Ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στο Travel Gay. Βρίσκεται λίγα λεπτά από την καλύτερη γκέι νυχτερινή ζωή του Βερολίνου και κοντά σε σταθμό του μετρό. Μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε το Βερολίνο και τη γκέι σκηνή του. Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι πολύ μοντέρνα και οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο γυμναστήριο, το τζακούζι και τη σάουνα του Axel Wellness Center.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

ArtHotel Connection Βερολίνο

Σύνδεση ArtHotel

Στην καρδιά της γκέι συνοικίας Schöneberg, το ArtHotel Connection 3 αστέρων «art nouveau» διαθέτει μοναδικά θεματικά δωμάτια με αξία.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή, βάση σύνδεσης για iPhone και δωρεάν Wi-Fi. Το πρωινό σερβίρεται μέχρι τις 4:XNUMX. Φιλική εξυπηρέτηση. Οι επισκέπτες έχουν δωρεάν είσοδο στην διπλανή πόρτα Σύνδεση gay club.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες

TOM'S Hotel Berlin 4α

Ξενοδοχείο TOM'S

Ίσως το πιο γνωστό γκέι ξενοδοχείο στο Βερολίνο, το TOM's Hotel προσφέρει άνετα, μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player και δωρεάν Wi-Fi.

Οι επισκέπτες λαμβάνουν εκπτωτικά κουπόνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τοπικούς γκέι μπαρ, κλαμπ κρουαζιέρας, σάουνες, νυχτερινά κέντρα, καταστήματα και εστιατόρια.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες

Gay Hostel Βερολίνο

Gay Hostel Βερολίνο

Ένα άλλο γκέι κατάλυμα στο Schöneberg, κοντά σε πολλά gay μπαρ και κρουαζιερόπλοια. Αυτός ο οικονομικός ξενώνας περιορίζει την πρόσβαση σε ομοφυλόφιλους μέχρι 38 ετών.

Τα μονόκλινα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι κοιτώνες είναι καλά διατηρημένα και απλά επιπλωμένα. Η κοινόχρηστη κουζίνα διαθέτει φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και δωρεάν Wi-Fi. Οι επισκέπτες λαμβάνουν ένα πάσο που παρέχει αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις σε διάφορους γκέι χώρους.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Μόναχο, Γερμανία

ξενοδοχείο deutsche eiche munchen

Ξενοδοχείο Deutsche Eiche

Αυτό το εμβληματικό ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο του Μονάχου εξυπηρετεί την ομοφυλοφιλική κοινότητα εδώ και δεκαετίες. Όμως δεν είναι μόνο η υπέροχη κεντρική τοποθεσία και 36 άνετα δωμάτια, junior σουίτες και διαμερίσματα.

Αρχική σελίδα στο Deutsche Eiche gay σάουνα, το μεγαλύτερο gay λουτρό στη Βαυαρία με φινλανδική σάουνα, σάουνα με αλάτι, υδρομασάζ, μεγάλο ατμόλουτρο, σκοτεινό δωμάτιο, σολάριουμ, κήπο στον τελευταίο όροφο, μπιστρό και μπαρ.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες

Μύκονος, Ελλάδα

Elysium hotel Mykonos - gay bar ηλιοβασιλέματος

Elysium Hotel

Η θέα στο Αιγαίο Πέλαγος από την πισίνα και την ηλιόλουστη βεράντα του Elysium είναι εκπληκτική. Αλλά τα hotties που κάνουν παρέα γύρω από το μπαρ της πισίνας είναι εξίσου ευχάριστα. Σίγουρα το μέρος στη Μύκονο για να δείτε και να το δείτε.

Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, μίνι ψυγείο και ευρυζωνική πρόσβαση στο internet. Τα deluxe δωμάτια διαθέτουν μικρή κουζίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα υδρομασάζ, τη σάουνα και το ατμόλουτρο.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Ρώμη, Ιταλία

b & b δεύτερο όροφο Ρώμη

Δεύτερος όροφος B&B

Συνεπώς δημοφιλής, μοντέρνος γκέι ξενώνας που βρίσκεται στην καρδιά της Ρώμης, λίγα βήματα από το Κολοσσαίο, Βγαίνοντας και  Μπαρ μου.

Τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση HD, δωρεάν Wi-Fi και μίνι μπαρ. Ο Dominic και η ομάδα του θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσουν μια ευχάριστη διαμονή. Διατίθενται επαγγελματίες, ειδικευμένοι μασέρ.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες

Βαρκελώνη, Ισπανία

Axel Βαρκελώνη

Axel Hotel Βαρκελώνη

Ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία μας. Οι πελάτες λατρεύουν τα κομψά, μοντέρνα δωμάτια και το μπαρ κρασιού. Το Sky Bar στον τελευταίο όροφο είναι από μόνος του ένας προορισμός, ενώ το Wellness Club 33 προσφέρει ζώνες νερού 500μ², σπα, μασάζ και προσωπική προπόνηση.

Βρίσκεται κοντά στο γκέι μπαρ στο Eixample και απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Το φιλικό προσωπικό μπορεί να παρέχει γκέι πληροφορίες σε όλη την πόλη.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Γκραν Κανάρια, Ισπανία

AxelBeach Maspalomas - γκέι ξενοδοχείο στη Γκραν Κανάρια

AxelBeach Maspolamas

Κομψό gay-δημοφιλές ξενοδοχείο, που βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το Yumbo Center gay σκηνή και 1.5 χλμ. Από την παραλία.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν σαλόνι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μικρή κουζίνα. Υπάρχει μια πισίνα με ξαπλώστρες, κήπος, σπα, υπαίθριο τζακούζι, σάουνα, γυμναστήριο. Το μπαρ στον τελευταίο όροφο είναι ένα από τα καλύτερα σημεία συνάντησης για γκέι πριν από το πάρτι στην πόλη.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες

BeachBoys Resort Γκραν Κανάρια

BeachBoys Boutique Resort

Το προαιρετικό θέρετρο BeachBoys για ρούχα προσφέρει 12 μπανγκαλόου με μοναδικό στιλ, ιδιωτική πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα με ξαπλώστρες, μπαρ δίπλα στην πισίνα όπου σερβίρονται πρωινό, ποτά, γεύματα και σνακ.

Οι διάσημοι αμμόλοφοι Maspalomas απέχουν μόλις 15 λεπτά με τα πόδια. Η νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων στο Yumbo Center απέχει περίπου 20 λεπτά με τα πόδια, ή μπορείτε να πάρετε ταξί.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες

Birdcage Resort Gran Canaria 4α

Birdcage Gay Resort

Ρούχα-προαιρετικό θέρετρο για γκέι, που βρίσκεται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από γκέι χώρους στο Yumbo Center. Το Los Tucanes διαθέτει κήπο, πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα και υδρομασάζ. Πρωινό, ποτά και σνακ σερβίρονται όλη την ημέρα.

Κάθε μπανγκαλόου με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων διαθέτει κλιματισμό, βεράντα, μικρή κουζίνα με ψυγείο, τοστιέρα, καφετιέρα, ηλεκτρονική θυρίδα ασφαλείας, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, WiFi.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Vista Bonita Gay Resort

Γκέι θέρετρο μόνο για ενήλικες με ένα χαλαρό περιβάλλον. Το διώροφο Vista Bonita διαθέτει 2 μεγάλα, απλά επιπλωμένα διαμερίσματα με μικρή κουζίνα, δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση και άμεση πρόσβαση στην ηλιόλουστη βεράντα και την πισίνα.

Υπάρχει ιδιωτική πισίνα, τζακούζι, ρούχα-προαιρετική βεράντα, μπαρ, κήποι. Το φαγητό μπορεί να παραδοθεί στο δωμάτιό σας. Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με ταξί στο Yumbo Center ή/και στην παραλία.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Σίτζες, Ισπανία

gay hotel sitges - ξενοδοχείο calipolis

Ξενοδοχείο Calipolis Sitges

Πολύ γκέι ξενοδοχείο στην καρδιά του Sitges και ακριβώς δίπλα gay παραλία του Sitges.

Κύριο Sitges γκέι μπαρ και  συλλόγους απέχουν μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο (όπως και ο σιδηροδρομικός σταθμός αν θέλετε μια βραδινή έξοδο στη Βαρκελώνη). Συχνά γεμάτο, οπότε κάντε κράτηση νωρίς για την περίοδο αιχμής.

Εξαιρετική τοποθεσία για την νυχτερινή ζωή των gay και την παραλία gay.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες

 

Κορυφαία ξενοδοχεία-TravelGayΕυρώπη

Κορυφαία Gay ξενοδοχεία & θέρετρα

Δείτε επίσης την έρευνά μας: Δημοφιλή Gay ξενοδοχεία στον κόσμο.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Βαρκελώνη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Βαρκελώνη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βαρκελώνη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας