Κορυφαία ξενοδοχεία και θέρετρα για ομοφυλόφιλους της Ασίας - 2016

Κορυφαία ξενοδοχεία και θέρετρα για ομοφυλόφιλους της Ασίας - 2016

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήσαμε χιλιάδες κρατήσεις ξενοδοχείων Travel Gay Η Ασία θα συντάξει τα καλύτερα ξενοδοχεία μας το 2016.
Η λίστα «Top 100» περιλαμβάνει τα ακόλουθα ξενοδοχεία που είναι αφιερωμένα στην εξυπηρέτηση της ομοφυλοφιλικής αγοράς.

Πατάγια, Ταϊλάνδη

Η έδρα της μεγαλύτερης συγκέντρωσης γκέι ξενοδοχείων και θέρετρων στην Ταϊλάνδη. Τα περισσότερα βρίσκονται κοντά στην gay παραλία και τα μπαρ Jomiten ή στη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων BoyzTown. Έτσι, μάλλον δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η Πατάγια φιλοξενεί έξι από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία μας.

Gamymede-Resort-Spa-PattayaZing Resort & Spa (Ganymede)

Το Ganymede είναι μια σταθερά δημοφιλής επιλογή και ένα από τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις Travel Gay Ασία (γκέι ή ευθεία) δύο συνεχόμενα χρόνια.

Εκτός από τα εξαιρετικά δωμάτια επισκεπτών με καλή σχέση ποιότητας τιμής, το Ganymede φιλοξενεί σάουνα και γυμναστήριο για ομοφυλόφιλους. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την gay παραλία Jomtien. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 25 | 2016 Top 25)

Θέρετρο Baan Souy

Αυτό το καλά διαχειριζόμενο θέρετρο προσφέρει μεγάλα, πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα που περιβάλλουν μια μεγάλη ιδιωτική πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα.

Το Baan Souy απέχει μόλις 5 λεπτά τόσο από την ομοφυλοφιλική παραλία Jomtien όσο και από τη νυχτερινή ζωή BoyzTown. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 50 | 2016 Top 50)

The-Ambiance-Pattaya-0-200x150Ξενοδοχείο Ambiance Pattaya

Δημοφιλής επιλογή, που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της γκέι νυχτερινής διασκέδασης BoyzTown της Pattaya. Τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ντους, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi.

Το γυμναστήριο και η σάουνα Boyz του ξενοδοχείου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για μια εξαιρετική προπόνηση με φιλικό προσωπικό. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 25 | 2016 Top 25)

The-Venue-Residence-Pattaya-0-200x150Το Venue Residence

Δωμάτια με καλή σχέση ποιότητας τιμής, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την γκέι παραλία. Διάσημο για τις νυχτερινές παραστάσεις καμπαρέ. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 100 | 2015 Top 100)

Ξενοδοχείο COPACopa-Hotel-Pattaya-0b-200x150

Όπως το The Ambiance, το Copa είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή σχέσης ποιότητας/τιμής στην καρδιά του BoyzTown της Pattaya. Μη χάσετε το show bar and club του Copa. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 100 | 2016 Top 100)

Πουκέτ, Ταϊλάνδη

Διεθνής παιδική χαρά διακοπών στα νότια της Ταϊλάνδης. Η εκπληκτική συλλογή του Πουκέτ από όμορφες παραλίες και διασκεδαστική γκέι νυχτερινή ζωή προσελκύει τεράστιο αριθμό ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

Club-One-Seven-Phuket-0-200x150Λέσχη ένα επτά

Πάντα δημοφιλές γκέι ξενοδοχείο που προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, φιλικό προσωπικό και πολύ ιδιωτικό κήπο με μικρή πισίνα. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 25 | 2016 Top 25)

Connect-Guesthouse-ΠουκέτΣυνδέστε τον ξενώνα

Ξενώνας με 20 κλιματιζόμενα δωμάτια, εστιατόριο και μπαρ που βρίσκεται στην καρδιά της νυχτερινής ζωής του Πουκέτ.

Το Connect είναι μια εξαιρετική επιλογή προϋπολογισμού για όσους θέλουν να είναι λίγα μόνο βήματα από όλη τη νυχτερινή ζωή του Paradise Complex.  Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 50 | 2016 Top 50)

Ξενώνας Υδροχόος στην ΠατόνγκΞενώνας Υδροχόος

Ένας νεοεισερχόμενος στη λίστα των καλύτερων πωλητών μας για το 2015. Αυτός ο μεγάλος ξενώνας και σάουνα με γκέι προσφέρει πολύ προσιτά καταλύματα, μόλις έναν δρόμο από την κύρια περιοχή νυχτερινής διασκέδασης των ομοφυλόφιλων. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γυμναστήριο, μικρή πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας στον τελευταίο όροφο.  Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 100 |2016 Top 50)

Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη

Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Βόρειας Ταϊλάνδης είναι μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε αυτό το όμορφο μέρος της χώρας. Επισκεφθείτε ναούς και αγορές, δοκιμάστε ιππασία ελέφαντα, ράφτινγκ και άλλα.

Club-One-SevenΛέσχη ένα επτά

Το αποκλειστικά gay Club One Seven ξενοδοχείο και η δημοφιλής γκέι σάουνα βρίσκονται στις όχθες του ποταμού Ping, λιγότερο από 15 λεπτά με tuk-tuk από το κέντρο της πόλης.

Τα άνετα δωμάτια, η υπέροχη θέα στο ποτάμι και η άφθονη διασκέδαση στη σάουνα συνέβαλαν στο να εξασφαλιστεί ότι το Club One Seven παραμένει το κορυφαίο αγαπημένο Travel Gay Επισκέπτες της Ασίας. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 του 25 | 2016 Top 25)

Σιέμ Ριπ, Καμπότζη

Το Siem Reap είναι γνωστό για το κοντινό Αρχαιολογικό Πάρκο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το Siem Reap, είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τουριστικούς προορισμούς στην Καμπότζη.

Mens-Resort-SpaMEN's Resort & Spa - Gay Hotel

Αποκλειστικά γκέι ξενοδοχείο και σάουνα γκέι, που βρίσκονται κοντά στον ιστορικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, το Angkor Wat σε μια σταθερά δημοφιλή επιλογή.

Έπαινος από προηγούμενους πελάτες για αποτελεσματική διαχείριση, φιλικό προσωπικό και άνετα δωμάτια. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 25 | 2016 Top 25)

Rambutan Resort - Siem Reap

Το εκπληκτικά ειρηνικό Rambutan Resort που ανήκει σε ομοφυλόφιλους απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την οδό Siem Reap's Pub Street και ακόμη πιο κοντά στη νυχτερινή αγορά.

Η βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε αφού εξερευνήσετε τους κοντινούς ναούς. Φιλικό προσωπικό, υπέροχο φαγητό και εξαιρετικά κοκτέιλ! Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 25 | 2016 Top 50)

Golden B&B & Boutique HotelGolden Banana B&B & Boutique Hotel

Το πιο κρατημένο B&B που ανήκει σε γκέι και διαχειρίζεται στο Siem Reap στο TGA. Κεντρική τοποθεσία, τιμές προϋπολογισμού, χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ωραία πισίνα.

Το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τους ναούς και τη νυχτερινή ζωή των gay Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 25 | 2016 - Τοπ 50)

Πνομ Πενχ, Καμπότζη

Η πρωτεύουσα της Καμπότζης είναι μια συναρπαστική πόλη για εξερεύνηση. Η εκμάθηση για το πρόσφατο, ταραγμένο παρελθόν της Καμπότζης θα σας αφήσει με αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή - όπως και το να ζήσετε τη ζεστασιά των σημερινών φιλόξενων καμποτζιανών πολιτισμών.

Arthur-Paul-Hotel-Πνομ ΠενχΞενοδοχείο Arthur & Paul - Men Only

Αυτό το boutique γκέι ξενοδοχείο, σάουνα και σπα gay βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, μόλις 3χλμ. Από το κέντρο της Πνομ Πενχ. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μοντέρνα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, εστιατόριο και μια όμορφη εξωτερική πισίνα.

Αν και η A&P άνοιξε μόνο το 2014, έχει ήδη δημιουργήσει τη φήμη του φιλικού προσωπικού και του υπέροχου φαγητού. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 50 | 2016 Top 50)

Αρχοντικό

Μόνιμα δημοφιλές boutique B & B που ανήκει σε ομοφυλόφιλους, μόνο για ενήλικες και ευθεία, που προσφέρει 12 κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Ήσυχη κεντρική τοποθεσία Πνομ Πενχ, σε κοντινή απόσταση από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.

Ο Αυστραλός ιδιοκτήτης David είναι πάντα πρόθυμος να προσφέρει προτάσεις και οδηγίες για τα αξιοθέατα, τα καταστήματα και τη σκηνή. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 50 | 2016 Top 50)

Μπαλί, Ινδονησία 

Αυτό το όμορφο νησί, που περιβάλλεται από αμμώδεις παραλίες και απόκρημνες ακτές, είναι ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Ινδονησίας. Η σκηνή γύρω από το Seminyak έχει μια υπέροχη επιλογή γκέι ξενοδοχείων, ξενώνων και ιδιωτικές βίλες που ανήκουν σε γκέι και διευθύνονται.

Balinea-Villa-SpaBalinea Villa & Spa

Γκέι θέρετρο εξαιρετικής αξίας, μόλις 10 λεπτά οδικώς από την παραλία Batu Belig και τη νυχτερινή γκέι ζωή. Καθένα από τα 8 δωμάτια ανοίγει στην ιδιωτική πισίνα, την ηλιόλουστη βεράντα και τους κήπους του θέρετρου. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 100 | 2016 Top 50)

Spartacvs ΜπαλίΞενοδοχείο Spartacvs Bali

Αποκλειστικά γκέι, προαιρετικό ρουχισμό ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή ανάμεσα στη γκέι παραλία και τη νυχτερινή ζωή. Η πισίνα, το εστιατόριο και το μπαρ ανακαινίστηκαν το 2014. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

(Κορυφαία 2015 | 50 | 2016 Top 50)

Παραλία-εραστές-TravelGayΑσίαAbout Travel Gay Έρευνα ξενοδοχείων «Τοπ 2016» της Ασίας το 100.

Αυτή η έρευνα καλύπτει κρατήσεις ξενοδοχείων που πραγματοποιήθηκαν από τον Μάιο του 2015 έως τον Μάιο του 2016 στις Travel Gay Ασία μέσω των δύο συνεργατών κρατήσεων: Agoda και Hotelscombined.

Τα ξενοδοχεία που δεν μπορούν να κάνουν κράτηση μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν περιλαμβάνονται στην έρευνα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Μπαλί

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Μπαλί από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπαλί για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας