Τα δέκα κορυφαία αξιοθέατα στο Johor Bahru

Τα δέκα κορυφαία αξιοθέατα στο Johor Bahru

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το Johor Bahru είναι η πρωτεύουσα της Μαλαισίας Johor. Συνδεδεμένο με τη Σιγκαπούρη σε ένα υπερυψωμένο μονοπάτι, είναι ένας προορισμός για τους Σιγκαπούρους για ψώνια και ενθουσιασμό τα σαββατοκύριακα και τις διακοπές.

Τζοχόρ Μπαχρού (επίσης γνωστό ως JB) είναι γνωστό ότι είναι μια βρώμικη, χαοτική συνοριακή πόλη και εξακολουθεί να έχει περισσότερα εγκλήματα σε σύγκριση με τις περισσότερες πόλεις της Malaysia. Ωστόσο, είναι ένας παράδεισος για φθηνά ψώνια, φαγητό και βενζίνη, οπότε υπάρχουν εκπληκτικά πολλές κοσμοπολίτικες γωνίες για εξερεύνηση.

Μουσείο Κινεζικής Κληρονομιάς 

Στο Jalan Ibrahim βρίσκεται το Μουσείο Κινεζικής Κληρονομιάς. Ιδρύθηκε από την JB Tionghua Society (η οποία αποτελείται από τις 5 μεγάλες κινεζικές ομάδες στο JB, συγκεκριμένα τους Hokkiens, Teochews, Cantonese, Hakka και Hainanese), το μουσείο είναι ένα ενδιαφέρον μέρος για να μάθετε για την προέλευση της κινεζικής κοινότητας, τους συνεισφορές στην JB, την ιστορία της βρετανικής αποικιοκρατίας και την ιαπωνική περίοδο κατοχής.

Καταστήματα Premium Johor Έξοδος-JB1

Το Johor Premium Outlets βρίσκεται στα περίχωρα της JB, κοντά στο αεροδρόμιο Kulai ή Senai και είναι περίπου μια ώρα για να φτάσετε με ταξί.

Πολλές μάρκες σχεδιαστών όπως οι Armani, Burberry, Coach, Nike, Guess κ.λπ. προσφέρουν τεράστιες εκπτώσεις. Αξίζει να επισκεφτείτε αν δεν σας πειράζει πράγματα από την τελευταία σεζόν.

 

Κόλπος Ντάγκα 

Αυτό το πάρκο αναψυχής βρίσκεται κοντά στο Istana Bukit Serene. Μπορείτε να απολαύσετε βόλτα με βάρκα, τραμ τρένου, ποδήλατο ή βόλτα στη θάλασσα. Επιπλέον, αυτό το παράκτιο δημόσιο πάρκο διαθέτει πολλά διαφορετικά καφέ, εστιατόρια και πάγκους στο δρόμο για να ικανοποιήσει τις πείνες σας. Υπάρχει επίσης μια νυχτερινή αγορά για να ζήσετε τον πολιτισμό της Μαλαισίας. 

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία στο Johor Bahru]

Λόγοι Ιστάνα 

Βυθιστείτε στο μεγαλείο και τη δύναμη της βασιλικής οικογένειας στην κορυφή Bukit Timbalan στο κτήριο Sultan Ibrahim. Η επίδειξη των δικαιωμάτων ξεκινά από το Βασιλικό Μουσείο Αμπού Μπακάρ, που στεγάζεται στο Μεγάλο Παλάτι με μπλε στέγη, στις απέραντες συνοικίες του Κήπου Istana. Κατά μήκος του Jalan Tun Dr Ismail, θα δείτε το Dataran Bandaraya, το οποίο χρησιμεύει ως χώρος για δημόσιες γιορτές. Στην περιοχή βρίσκεται το Βασιλικό Μαυσωλείο του Σουλτάνου Αμπού Μπακάρ - οι βασιλικοί ταφικοί χώροι. 

Στουλάνγκ 

Με θέα στις βόρειες ακτές του Singapore είναι η Jalan Stulang Laut. Αυτό είναι το καταφύγιο για τους λάτρεις των τροφίμων. Η γαστρονομική γιορτή ξεκινάει κατά μήκος ενός διαχωρισμένου μαγαζιού και αρκετών καφενείων, καταλήγοντας τελικά στη μαζική Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών, όπου μπορείτε να κάνετε ψώνια αφορολόγητων ειδών. 

Το Taman Sentosa και το Vicinity 

Το Taman Century και το Taman Sentosa είναι οι αστικοί θύλακες αγορών και διασκέδασης. Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται εδώ για το φθηνό φαγητό στο Taman Sentosa Hawker Center, τις ασυναγώνιστες ευκαιρίες στο εμπορικό συγκρότημα Sentosa, το Pelangi Plaza, το Pelangi Leisure Mall και το Crowne Plaza ή τη φθηνή ψυχαγωγία στις αρθρώσεις και τα μπαρ του καραόκε. 

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία κοντά στο Pelangi Leisure Mall]

Σκαλοπάτι σε άλλα μέρη της JB

Το JB απέχει λιγότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο από πολλά παραδοσιακά χωριά της Μαλαισίας και τα ανέγγιχτα αποθέματα τροπικών δασών στο Εθνικό Πάρκο Endau-Rompin. Εάν αισθάνεστε τολμηροί, μπορείτε να επιλέξετε να οδηγήσετε στην ψαροχώρι Mersing ή στους καταρράκτες Kota Tinggi και Lombong. 

Legoland-JB1LEGOLAND Μαλαισία 

Υπάρχουν 6 πάρκα LEGOLAND στον κόσμο, και μόνο ένα από αυτά είναι στην Ασία. Βρίσκεται στο JB, το LEGOLAND Malaysia προσφέρει περισσότερες από 40 βόλτες και παραστάσεις.

Εκτός από αυτό, τα αξιοθέατα εντοπίζονται όπου τα ασιατικά ορόσημα είναι χτισμένα χρησιμοποιώντας περισσότερα από 30 εκατομμύρια τούβλα Lego.

 

Τζάλαν Ταν Χιόκ Νέ 

Υπάρχουν πολλά περίεργα καφέ και εστιατόρια στο Jalan Tan Hiok Nee. Είναι η «Chinatown» του JB και βρίσκεται πολύ κοντά στο Μουσείο Κινεζικής Κληρονομιάς. Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, ο δρόμος θα είναι κλειστός και θα λειτουργούν πάγκοι κατά μήκος του δρόμου που πωλούν αναμνηστικά και είδη καινοτομίας. 

KSL City Mall 

Εάν είστε σε φθηνά καλύμματα κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ ή φανταχτερή μόδα, τότε το KSL City Mall είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Τα καλύμματα και τα αξεσουάρ τηλεφώνου, όπως προστατευτικά οθόνης και καλώδια σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, μπορούν να πωλούνται τόσο χαμηλά όσο RM5.

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία κοντά στο KSL City Mall]

Αναγνώριση εικόνων

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Johor Bahru

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Johor Bahru από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τζοχόρ Μπαχρού για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Περισσότερα Gay Johor Bahru