Top Gay Hotels & Resorts της Ευρώπης 2016

Top Gay Hotels & Resorts της Ευρώπης 2016

Για 3η συνεχή χρονιά, έχουμε πραγματοποιήσει χιλιάδες κρατήσεις ξενοδοχείων Travel Gay Η Ευρώπη θα συντάξει τα καλύτερα ξενοδοχεία μας το 2016.

Η λίστα με τα "Top 100" περιλαμβάνει τα ακόλουθα ξενοδοχεία που είναι αφιερωμένα στην εξυπηρέτηση της γκέι αγοράς.

Βερολίνο, Γερμανία

Axel-Hotel-Berlin-fAxel Hotel Βερολίνο

Ένα από τα ξενοδοχεία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Travel Gay Ευρώπη - γκέι ή στρέιτ. Μόλις λίγα λεπτά από την καλύτερη γκέι νυχτερινή ζωή του Βερολίνου και κοντά σε σταθμό του μετρό, το Axel είναι μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε το Βερολίνο και τη γκέι σκηνή του.

Εκτός από τα μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο δημοφιλές κέντρο ευεξίας Axel για να χαλαρώσουν στο τζακούζι, να το ιδρώσουν στη σάουνα ή να χαλαρώσουν στον χώρο χαλάρωσης.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες. (2016 - Τοπ 25 | 2015 - Top 25) 

ArtHotel-Connection-Βερολίνο-φΣύνδεση ArtHotel

Στην καρδιά του ομοφυλόφιλου χωριού Schöneberg, το ArtHotel Connection Hotel 3 αστέρων "art nouveau" διαθέτει μοναδικά θεματικά δωμάτια με αξία.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή, βάση σύνδεσης για iPhone, δωρεάν Wi-Fi και σερβίρεται πρωινό μέχρι τις 4:XNUMX. Γνωστό για τη φιλική και εξυπηρετική του εξυπηρέτηση, το ξενοδοχείο παρέχει δωρεάν είσοδο στην διπλανή πόρτα γκέι κλαμπ Σύνδεση.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 25 | 2015 - Top 25)

Toms-Hotel-in-Berlin-fΞενοδοχείο TOM'S

Ίσως το πιο διάσημο gay ξενοδοχείο στο Βερολίνο, το Tom's Hotel προσφέρει άνετα, μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player και δωρεάν Wi-Fi.

Οι επισκέπτες λαμβάνουν ένα ειδικό δελτίο ξενοδοχείου που προσφέρει εκπτώσεις και ειδικές προσφορές σε πολλά από τα κοντινά γκέι μπαρ, κλαμπ κρουαζιέρας, σάουνες, νυχτερινά κέντρα, καταστήματα και εστιατόρια.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 25 | 2015 - Top 25)

Gay-Hostel-Berlin-fGay Hostel Βερολίνο

Όπως το TOM'S Hotel, το Gay Hostel Berlin βρίσκεται στο Schöneberg, κοντά στα γκέι μπαρ και τα κλαμπ κρουαζιέρας. Ο ξενώνας περιορίζει την πρόσβαση σε ομοφυλόφιλους άνδρες ηλικίας έως 38 ετών.

Τα μονόκλινα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι κοιτώνες είναι καθαρά, απλά επιπλωμένα και έχουν καλή σχέση ποιότητας τιμής. Υπάρχει μια κοινόχρηστη κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και δωρεάν Wi-Fi. Οι επισκέπτες λαμβάνουν επίσης κάρτα εισόδου στον ξενώνα που τους προσφέρει αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις σε διάφορους γκέι χώρους.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 25 | 2015 - Top 25)

My-GayhostelΤο Gayhostel μου

Αποκλειστικά για γκέι άντρες. Το My Gayhostel προσφέρει οικονομικά καταλύματα στην καρδιά της γκέι συνοικίας Schöneberg, σε μικρή απόσταση με τα πόδια Μπάρα HAFEN, Πρίντζκνεχτ και άλλους γκέι χώρους.

Διατίθεται μια επιλογή από μονόκλινα/δίκλινα δωμάτια και κοιτώνες, όλα με κοινόχρηστες εγκαταστάσεις και δωρεάν Wi-Fi. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πολυσύχναστη πλατεία Nollendorfplatz και 15 λεπτά από τον διάσημο εμπορικό δρόμο Ku'damm.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες. (2016 - Τοπ 100)

Μόναχο, Γερμανία

Deutsche-Eiche-Munich-fΞενοδοχείο Deutsche Eiche

Αυτό το εμβληματικό ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο του Μονάχου εξυπηρετεί την ομοφυλοφιλική κοινότητα εδώ και δεκαετίες. Όμως δεν είναι μόνο η υπέροχη κεντρική τοποθεσία και 36 άνετα δωμάτια, junior σουίτες και διαμερίσματα.

Το ξενοδοχείο είναι επίσης το σπίτι του Deutsche Eiche gay σάουνα, το μεγαλύτερο γκέι λουτρό στη Βαυαρία με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν φινλανδική σάουνα, σάουνα με αλάτι, υδρομασάζ, μεγάλο ατμόλουτρο, σκοτεινό δωμάτιο, σολάριουμ, κήπο στον τελευταίο όροφο, μπιστρό και μπαρ.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 25 | 2015 - Top 25)

Μύκονος, Ελλάδα

Elysium-Hotel-ΜύκονοςElysium Hotel

Η θέα στο Αιγαίο Πέλαγος από την πισίνα και την ηλιόλουστη βεράντα του Elysium είναι εκπληκτική. Αλλά τα φουσκωμένα σώματα γύρω από το πάντα δημοφιλές μπαρ είναι εξίσου ευχάριστα. Αυτό είναι σίγουρα το μέρος στη Μύκονο για να δείτε και να το δείτε.

Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, μίνι ψυγείο και ευρυζωνική πρόσβαση στο internet. Τα deluxe δωμάτια είναι μεγαλύτερα και διαθέτουν μικρή κουζίνα. Αυτό το θέρετρο 4 αστέρων προσφέρει επίσης αίθουσα υδρομασάζ, σάουνα και χαμάμ, όλα δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 25 | 2015 - Top 25)

Ρώμη, Ιταλία

Δεύτερος όροφος-Relais-Rome-f2Relais XNUMXου ορόφου

Αυτός ο συνεχώς δημοφιλής, μοντέρνος ξενώνας γκέι βρίσκεται στην καρδιά της Ρώμης, λίγα βήματα από το Κολοσσαίο και τα γκέι μπαρ Βγαίνοντας και  Μπαρ μου.

Τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση HD, δωρεάν Wi-Fi και μίνι μπαρ. Ο Dominic και η ομάδα του θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσουν μια ευχάριστη διαμονή. Διατίθενται επαγγελματίες, ειδικευμένοι μασέρ.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 50 | 2015 - Top 25)

Ares-Rooms-f2Δωμάτια Άρης

Το Ares Rooms B&B που ανήκει και διαχειρίζεται γκέι διαθέτει απλά επιπλωμένα δωμάτια στον πέμπτο όροφο ενός κτηρίου του τέλους του 19ου αιώνα (με ανελκυστήρα) - μια πραγματική επιλογή σχέσης ποιότητας/τιμής.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για αξιοθέατα και μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων, συμπεριλαμβανομένων κλαμπ κρουαζιέρας.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 50 | 2015 - Top 25)

Βαρκελώνη, Ισπανία

Axel Hotel Βαρκελώνη

Το Axel Barcelona εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία Travel Gay Ευρώπη. Οι πελάτες λατρεύουν τα κομψά, μοντέρνα δωμάτια και ένα νέο μπαρ κρασιού. Το «Sky Bar» στον τελευταίο όροφο είναι από μόνος του ένας προορισμός, ενώ το Wellness Club 33 εντυπωσιάζει με 500 τ.μ. ζώνες νερού, περιποιήσεις σπα, μασάζ και προσωπική γυμναστική.

Το Axel είναι κοντά στο γκέι μπαρ και κλαμπ στο Eixample και απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Το θυρωρείο διαθέτει πληθώρα γνώσεων για όλα τα γκέι στην πόλη.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες. (2016 - Τοπ 25 | 2015 - Top 25)

Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Άξελμπιτς-Μασπαλόμας-φAxelBeach Maspolamas

Κομψά διαμερίσματα, που απέχουν μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή του Yumbo Center και 1.5 χλμ. Από την παραλία.

Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν καθιστικό / τραπεζαρία, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μικρή κουζίνα.

Οι υπέροχες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πισίνα με ξαπλώστρες και κήπο, σπα, υπαίθριο τζακούζι, σάουνα με υγρή / στεγνή ατμόσφαιρα και γυμναστήριο. Το Sky Bar στον τελευταίο όροφο είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για συναντήσεις γκέι πριν από το πάρτι.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 50 | 2015 - Top 25)

BeachBoys-Resort-MaspalomasBeachBoys Boutique Resort

Το προαιρετικό ρούχο Beach Boys θέρετρο διαθέτει μόλις 12 ξεχωριστά μπανγκαλόου, ιδιωτική πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα με ξαπλώστρες, μπαρ δίπλα στην πισίνα όπου σερβίρονται πρωινό, ποτά, γεύματα και σνακ.

Οι διάσημοι αμμόλοφοι Maspalomas απέχουν μόλις 15 λεπτά με τα πόδια. Η ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή στο Yumbo Center απέχει περίπου 20 λεπτά με τα πόδια, ή μπορείτε να πάρετε ταξί (περίπου 4 € ανά διαδρομή).

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 100 | 2015 - Top 100)

Λος-Τουκάνες-ΓκέιLos Tucanes Gay

Ένα προαιρετικό θέρετρο για γκέι ρούχα, που απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια γκέι χώρους στο Yumbo Center. Το Los Tucanes διαθέτει κήπο, πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα και υδρομασάζ. Το μπαρ του ξενοδοχείου σερβίρει πρωινό, ποτά και σνακ όλη την ημέρα, αν και μια τεράστια επιλογή από εστιατόρια είναι κοντά.

Κάθε μπανγκαλόου με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων διαθέτει κλιματισμό, βεράντα, μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος, ψυγείο, τοστιέρα, καφετιέρα, καθώς και ηλεκτρονική θυρίδα ασφαλείας, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και WiFi (με επιπλέον χρέωση).

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 50)

Μαδρίτη, Ισπανία

Hostal δωμάτιο υπερηφάνειαHostal δωμάτιο υπερηφάνεια

Πολύ οικονομικό ξενοδοχείο με προσανατολισμό στους ομοφυλόφιλους στην καρδιά της γκέι σκηνής Chueca, λίγα μόλις βήματα από πολλά από τα καλύτερα γκέι μπαρ. Ο σταθμός Gran Via του μετρό και η Puerta del Sol βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Το Hostal Room Pride προσφέρει 8 απλά επιπλωμένα δωμάτια σε έντονα χρώματα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi.

Εξαιρετική αξία και εξαιρετική τοποθεσία για τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 50 | 2015 - Top 50)

Τενερίφη, Ισπανία

Playafor-Chill-Out-Resort-Τενερίφη-στPlayaFlor Chill-Out Resort

Το μοναδικό αποκλειστικά γκέι θέρετρο στη νότια Τενερίφη. Το Playaflor προσφέρει μοντέρνα δωμάτια και διαμερίσματα με συνδυασμό αραβικού και αφρικανικού αποικιακού και φυλετικού στιλ.

Η (προαιρετική ενδυμασία) πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα και μπαρ χαλάρωσης φέρνει πίσω τους πελάτες κάθε χρόνο.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις παραλίες και νυχτερινά κέντρα κρουαζιέρας, gay μπαρ και κλαμπ.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες(2016 - Τοπ 25 | 2015 - Top 25)

Κορυφαία ξενοδοχεία-TravelGayΕυρώπη

Κορυφαία Gay ξενοδοχεία & θέρετρα στην Ασία

Δείτε επίσης την έρευνά μας για το Top Gay Hotels & Resorts της Ασίας 2016.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Βαρκελώνη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Βαρκελώνη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βαρκελώνη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας