Κι Ουέστ · Γκέι Μπαρ

Τα καλύτερα γκέι ξενοδοχεία στο Κι Γουέστ

Το Κι Γουέστ είναι ένα καταφύγιο για γκέι με πολλά ξενοδοχεία ειδικά για τους γκέι.

Το Κι Γουέστ είναι ένας απίστευτα δημοφιλής τουριστικός προορισμός λόγω του τροπικού κλίματος της Φλόριντα, της χαλαρής ατμόσφαιρας και κυρίως της τεράστιας LGBT παρουσίας, που το καθιστά καταφύγιο για ομοφυλόφιλους. Η τοποθεσία του Key West, η οποία είναι αρκετά αγροτική, σημαίνει ότι το ταξίδι εδώ πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένο.

Εξαιτίας αυτού, πολλά ξενοδοχεία ειδικά για τους γκέι ή φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους μπορεί να έχουν μεγάλη ζήτηση, καθιστώντας δύσκολη την επιλογή του πού θα μείνετε. Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα με τα πολυαγαπημένα ξενοδοχεία γκέι στην περιοχή, τα οποία βρίσκονται κοντά ή στην οδό Duval, την καρδιά της γκέι σκηνής στο Κι Γουέστ.

Island House

Island House

Ξεκινώντας από τη λίστα με ένα κλασικό, βραβευμένο ίδρυμα Key West, το Island House.

Αυτό το προαιρετικό θέρετρο για ενδύματα, μόνο για ενήλικες και μόνο για άνδρες, είναι μόνο 6 τετράγωνα μακριά από την οδό Duval. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως μια εξωτερική πισίνα που παραμένει θερμαινόμενη κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ένα κρύο καφέ δίπλα στην πισίνα και ένα κατάστρωμα στην πισίνα για να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία. Άλλα υπέροχα χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε περιλαμβάνουν ένα 24ωρο ερωτικό lounge βίντεο και βραδινά πάρτι στην πισίνα, όπου μπορείτε να συναναστραφείτε και να γνωρίσετε άλλους επισκέπτες. Αυτό το γκέι ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη και ένα κέντρο ευεξίας για να σας κρατήσει δραστήριους, οπότε υπάρχει κάτι για όλους.

Έχετε την επιλογή να αποκτήσετε ένα ημερήσιο πάσο, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην πισίνα, στον χώρο ηλιοθεραπείας, στο κέντρο ευεξίας, στο χαμάμ και πολλά άλλα!

Θέρετρο Ισημερινών

Θέρετρο Ισημερινών

Το επόμενο ξενοδοχείο στη λίστα μας είναι Θέρετρο Ισημερινών, ένα προαιρετικό ξενοδοχείο μόνο για άνδρες και ρούχα που βρίσκεται μόλις 3 τετράγωνα μακριά από τη νυχτερινή ζωή της οδού Duval. Το ξενοδοχείο διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως δύο θερμαινόμενες πισίνες και 2 υδρομασάζ, για να νιώσετε πραγματικά χαλαροί. Το ίδιο το Equator Resort αποτελείται από 5 όμορφα, ιστορικά ακίνητα. Οι σουίτες είναι καλά χωρισμένες και διαθέτουν φεγγίτες, μπανιέρες με υδρομασάζ και μπαρ με υδρομασάζ! Αν θέλετε να συναναστραφείτε, υπάρχει μια καθημερινή ευτυχισμένη ώρα, ιδανική για αυτό! Ωστόσο, εάν αυτό δεν σας αρέσει, σημειώστε ότι υπάρχουν εβδομαδιαίες πρωινές συνεδρίες γιόγκα δίπλα στην πισίνα, καθώς και υπηρεσίες μασάζ στις εγκαταστάσεις.

Σπίτι της Νέας Ορλεάνης

Βρίσκεται ακριβώς στην οδό Duval, Σπίτι της Νέας Ορλεάνης είναι ένας ξενώνας για γκέι, μόνο για άνδρες, που εγγυάται μια διασκεδαστική διαμονή. Το ίδιο το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο ηλιοθεραπείας, υδρομασάζ και πισίνα με προαιρετικά ρούχα, όπου γίνεται μεγάλο μέρος της κρουαζιέρας. Τα δωμάτια διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, κάτι που το κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου μακριά από το σπίτι και αν επρόκειτο να έχεις επισκέπτες, υπάρχει επιπλέον χρέωση 25 $ για τη νύχτα.

Το New Orleans House είναι μέρος του συγκροτήματος Bourbon Street Pub Complex, το οποίο σας επιτρέπει ως επισκέπτη δωρεάν είσοδο στο χώρο καθώς και δωρεάν πρόσβαση στα drag shows που φιλοξενούνται εκεί! Ο ξενώνας διαθέτει χώρο μπαρ στον κήπο που είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 4 π.μ., με τις γυναίκες να επιτρέπεται η είσοδος κάθε Τρίτη από τις 5 μ.μ. έως τις 4 π.μ.

Ξενώνας του Αλεξάνδρου

Ξενώνας του Αλεξάνδρου

Ξενώνας του Αλεξάνδρου είναι ένα θέρετρο μόνο για γκέι και λεσβίες, μόνο για ενήλικες. Το ακίνητο αποτελείται από 3 ανακαινισμένα κτίρια, που σχηματίζουν μια ανακαινισμένη βούκινο. Αρχικά χτίστηκε το 1902, το κτήριο έχει εγγραφεί στο Key West Historical Society, δίνοντας στον ξενώνα μια αίσθηση παλιάς σχολής.

Το Alexander's Guesthouse υπερηφανεύεται για το ότι είναι ένα συγκρότημα που επικεντρώνεται στον υγιεινό τρόπο ζωής, με τακτικά μαθήματα εσωτερικής θεραπείας, γιόγκα και προμήθεια χυμών και smoothies για τους επισκέπτες. Εάν αυτό δεν είναι πραγματικά το πράγμα σας, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, όπως ένα τζακούζι, μια πισίνα και ένα happy hour δίπλα στην πισίνα για να σας χαλαρώσουν και να διασκεδάσετε.

Straight-Friendly Ξενοδοχεία:

Τα επόμενα ξενοδοχεία σε αυτήν την ενότητα δεν είναι αποκλειστικά γκέι, ωστόσο, είναι γνωστό ότι είναι ευπρόσδεκτα, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Λα Τε Ντα

Βρίσκεται στην επάνω οδό Duval, Λα Τε Ντα βρίσκεται ακριβώς στη μέση της γκέι σκηνής στο Κι Γουέστ και ήταν ένα πρώην ξενοδοχείο μόνο για γκέι. Αυτό το φιλικό ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα, η οποία έχει λιγότερο ατμόσφαιρα κρουαζιέρας σε σύγκριση με τα υπόλοιπα σε αυτήν τη λίστα.

Ωστόσο, υπάρχει άφθονη ψυχαγωγία για να σας απασχολήσει. Αυτό περιλαμβάνει κανονικό καμπαρέ και drag, καθώς και πάρτι gay χορού τσαγιού στο πιάνο μπαρ. Υπάρχει ένα υπαίθριο μπαρ στη βεράντα που προσφέρει υπέροχη θέα στην οδό Duval καθώς πίνετε το ποτό σας. Πολλοί επισκέπτες έχουν λατρέψει το φαγητό που σερβίρεται στο La Te Da, ειδικά το πρωινό, οπότε φροντίστε να το δοκιμάσετε.

Ξενοδοχείο The Gardens

Ξενοδοχείο The Gardens

Το Gardens Hotel, που βρίσκεται κοντά στην οδό Duval, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κτήματα στο Key West και είναι γνωστό για τους υπέροχους κήπους που πλαισιώνουν το εξωτερικό των κτιρίων. Το όμορφα διακοσμημένο ξενοδοχείο διαθέτει 20 μεγάλες σουίτες που διαθέτουν μπαλκόνι ή κοινόχρηστο αίθριο και σερβίρεται πρωινό δίπλα στην πισίνα στους κήπους.

Το Gardens Hotel είναι επίσης γνωστό για την εκτενή συλλογή κρασιών του, την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε στις βραδινές οινογευσίες. Υπάρχει επίσης μια έξυπνη κάρτα κρασιού στη διάθεσή σας, καθιστώντας εύκολη τη δοκιμή όποτε σας βολεύει. Τα Σαββατοκύριακα, μπορείτε να παρακολουθήσετε Cabaret τα βράδια την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ υπάρχουν και ζωντανές συνεδρίες τζαζ στους κήπους τις Κυριακές.

Το Kimpton Ridley

Το Kimpton Ridley είναι ένα gay-friendly ή μάλλον ένα straight-friendly boutique ξενοδοχείο, αποκλειστικά για ενήλικες. Το boutique ξενοδοχείο είναι κρυμμένο πίσω από χαμηλά δέντρα, κάνοντας το να νιώθει πιο οικεία και ειδυλλιακή διαμονή. Τα δωμάτια έχουν τα δικά τους μπαλκόνια και υπάρχει επίσης ένας ιδιωτικός κήπος, ο οποίος είναι ιδανικός για τα ζεστά βράδια του Key West. Το Kimpton Ridley προσφέρει επίσης υπηρεσίες όπως ενοικίαση ποδηλάτων και κιτ καταδύσεων, για να εξασφαλίσει ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στο Key West.

Simonton Court

Simonton Court

Το Simonton Court Hotel είναι ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες και βρίσκεται σε έκταση 2 στρεμμάτων. Τα κτίρια είναι ιστορικά, με το κεντρικό ξενοδοχείο να είναι ένα παλιό εργοστάσιο πούρων. Υπάρχει η επιλογή να μείνετε στο ξενοδοχείο ή στις εξοχικές κατοικίες που είναι διάσπαρτες γύρω από την ιδιοκτησία.

Η ιστορική πτυχή συνδυάζεται με μια τροπική αισθητική, που αντικατοπτρίζει την ατμόσφαιρα του Key West. Το Simonton διαθέτει 4 πισίνες που είναι ανοιχτές για τους επισκέπτες όλο το 24ωρο, καθώς και μια αυλή όπου συνήθως σερβίρεται το πρωινό. Έτσι, αν θέλετε, η εύρεση γκέι νυχτερινής ζωής είναι απλή.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Κι Γουέστ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Key West από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κι Ουέστ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας