Τα κορυφαία αξιοθέατα του Krabi

Τα κορυφαία αξιοθέατα του Krabi

Το Krabi μπορεί να είναι το πιο διάσημο για τις παραλίες και τα κοντινά νησιά του, αλλά η περιοχή έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει.

Travel Gay Ο καλός φίλος της Ασίας, ο Άνταμ Πρέστον του Rainbow Scuba and Tours στο Koh Samui και ο συνεργάτης του επισκέφτηκαν πρόσφατα το Krabi. Εδώ είναι οι γνώσεις του για τρία από τα καλύτερα αξιοθέατα στην παραλία της περιοχής.

Τίγρη ναός

Αυτός ο ναός απέχει περίπου 8 χλμ. Από την πόλη Krabi και είναι διάσημος για την κορυφή του βουνού. Για να φτάσετε στην κορυφή, πρέπει να ανεβείτε 1,300 πολύ άνισα σκαλοπάτια. Η εκπληκτική θέα στα βουνά και στον ωκεανό είναι η ανταμοιβή για όσους ταιριάζουν αρκετά για να φτάσουν στην κορυφή.

Μην ξεχάσετε να πακετάρετε νερό (διατίθεται επίσης δωρεάν όταν φτάσετε στην κορυφή) και συνιστάται να ξεκινήσετε νωρίς. Το Tiger Temple είναι επίσης διάσημο για τις φυλές των πιθήκων του που ζουν στο μονοπάτι προς την κορυφή του βουνού. Μην παίρνετε φαγητό και προσέχετε τα υπάρχοντά σας προσεκτικά.

Νυχτερινές αγορές της πόλης Krabi

Για ένα κομμάτι πραγματικής Ταϊλάνδης, μην χάσετε ένα βράδυ στην πόλη Krabi. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο νυχτερινές αγορές για να διαλέξετε (περισσότερες τα σαββατοκύριακα) με μια νόστιμη ποικιλία φαγητού σε λογικές τιμές. Συνήθως ζωντανά τοπικά συγκροτήματα παίζουν σε μια από τις διάφορες πλατείες της αγοράς.

Περιηγήσεις στον ποταμό Krabi Town

Τα σκάφη με μακριά ουρά δένουν σε διάφορες προβλήτες κατά μήκος του πεζόδρομου του ποταμού μήκους 1.5 χιλιομέτρου και προσφέρουν βόλτες 2 - 3 ωρών μέχρι το ποτάμι προς τους δύο ασβεστολιθικούς λόφους που προεξέχουν σαν κέρατα διαβόλου.

Εδώ, υπάρχουν ενδιαφέρουσες σπηλιές για εξερεύνηση. Τα μαγκρόβια δάση και τα παλιρροιακά λάσπη που περιβάλλουν τον ποταμό είναι όλα προστατευόμενη περιοχή όπου μπορεί να δει κανείς ενδιαφέρουσα άγρια ​​φύση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Krabi

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Krabi από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Krabi για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας