Koh Yao - Ένα από τα παρθένα νησιά της Ταϊλάνδης

Koh Yao - Ένα από τα παρθένα νησιά της Ταϊλάνδης

Κρυμμένο ανάμεσα στο πιο γνωστό νησί της Πουκέτ και  Krabi βρίσκεται μια ομάδα νησιών που ονομάζεται Κο Γιάο (เกาะยาว),

Μερικές φορές γραμμένο "Koyao" τα νησιά βρίσκονται στον κόλπο Phang Nga στα μισά του δρόμου μεταξύ Πουκέτ και Κράμπι. Υπάρχουν δύο μεγάλα νησιά, το Koh Yao Noi και το Koh Yao Yai.

Koh Yao Noi είναι ένα όμορφο νησί και συχνά περιγράφεται ως ένα από τα τελευταία νησιά της περιοχής που δεν έχουν αναπτυχθεί υπερβολικά. Ενώ Koh Yao Yai είναι σημαντικά μεγαλύτερο, είναι λιγότερο πυκνοκατοικημένο και έχει λιγότερη υποδομή. Το Koh Yao Noi είναι ορεινό στο κέντρο και έχει παραλίες και στις δύο πλευρές. Η παραλία στα ανατολικά είναι κατάλληλη για κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα, ενώ η δύση προσφέρει ένα μείγμα από ορυζώνες και μαγκρόβια δέντρα. Το νησί είναι ένα καταφύγιο για τουλάχιστον 4 είδη βουκερώς.

Για να φτάσετε στο Koh Yao Noi ή Yao Yai, μπορείτε να πάρετε μια πτήση προς Πουκέτ ή Κράμπι και να μεταφέρετε με πλοίο, μακρυά ουρά ή πλοίο (οι τιμές κυμαίνονται)

Κατά την άφιξη στο Manok Pier στο Ko Yao Noi, tut tuk-tuk θα σας περιμένει να σας μεταφέρει στο κατάλυμα. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα σκούτερ ή να νοικιάσετε ποδήλατο.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα θέρετρα στο Koh Yao:

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Πουκέτ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Πουκέτ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πουκέτ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας