Σούσι

Μάσκα για μάσκα

Ο Gary Marion / "Sushi" φτιάχνει μάσκες καθώς και ρίχνει από παπούτσια

Ο Γκάρι Μάριον ακούει στο όνομα «Σούσι». Οι θαμώνες του Key West θα τη γνωρίζουν καλά. Είναι η βασιλεύουσα βασίλισσα της τοπικής σκηνής. Κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς, πέφτει από ένα κόκκινο ψηλοτάκουνο παπούτσι στο πλήθος στην οδό Duval.

Με το ξέσπασμα του κορωνοϊού, η σκηνή του κλαμπ θα είναι σε χειμερία νάρκη για το προβλέψιμο. Ωστόσο, ο Gary Marion απέχει πολύ από το να είναι αδρανής. Όπως οι περισσότεροι κορυφαίοι drag queen, ξέρει να ράβει - έλα δηλαδή, έχεις δει το Drag Race, αν δεν μπορείς να ράψεις, δεν θα γίνει.

Key West Gay Bars

Ο Gary δεν θα χρειαστεί κανένα νέο φόρεμα για τη σεζόν, επομένως είναι απασχολημένος με την κατασκευή μάσκες. Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι μέσες μάσκες σας. Αυτές δεν είναι βασικές μάσκες (για μάσκες). Αυτές είναι έξτρα μάσκες. Ο Gary φτιάχνει μάσκες φλαμίνγκο, τροπικές μάσκες και σχεδόν οποιοδήποτε εξωτικό σχέδιο μπορείτε να σκεφτείτε.

Αν θέλετε να αναζητήσετε λίγο επιπλέον στο ταξίδι σας στο Walmart, τότε αυτή είναι η μάσκα για εσάς.

Με την ομάδα του, τώρα φτιάχνει 500 μάσκες την ημέρα. Ο Γκάρι δίνει αυτές τις μάσκες στο προσωπικό πρώτης γραμμής που αντιμετωπίζει την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναχωρώ Το Facebook του Sushi για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να ζητήσετε μάσκα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Κι Γουέστ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Key West από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κι Ουέστ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας