Κέντρο της πόλης του Άμστερνταμ

Μια γρήγορη απόδραση στο Άμστερνταμ

Άμστερνταμ: η χώρα του τυριού, τουλίπες και τα ενδιαφέροντα καφέ. Ο συντάκτης μας Kieran Watkins σας φέρνει τα υψηλά επίπεδα ενός σαββατοκύριακου gay σε αυτήν την πολύχρωμη πόλη.

Είναι δύσκολο να βρεθεί κανείς που δεν του αρέσει το Άμστερνταμ, ειδικά ένας ομοφυλόφιλος.

Η πρωτεύουσα των Κάτω Χωρών αναγνωρίζεται διεθνώς για τις ανεκτικές της απόψεις για την κοινότητα των ΛΟΑΤ, ως η πρώτη χώρα στον κόσμο που νομιμοποίησε τον γάμο των ομοφυλόφιλων το 2001. Ο τόπος είναι γεμάτος με γραφικά σπίτια, ζωηρά έργα τέχνης και ζωντανούς ντόπιους. σίγουρα φωνάζει στρατόπεδο!

Εδώ είναι η χαμηλή μου θέση στα αξιοθέατα και τις μυρωδιές που πρέπει να ζήσετε σε ένα διάλειμμα το Σαββατοκύριακο στην πόλη:

Παρασκευή

Εξαιρετικές συνδέσεις: Όπως και τα περισσότερα σαββατοκύριακα, θα πρέπει να φτάσετε την Παρασκευή το απόγευμα για να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το Άμστερνταμ. Το Amsterdam Schiphol είναι ένα μεγάλο διεθνές αεροδρόμιο, καλά συνδεδεμένο με τον κόσμο, και ο σιδηροδρομικός σταθμός Amsterdam Central συνδέεται επίσης με πολλές γειτονικές χώρες.

Ξεκούραστα ξενοδοχεία: Αποφύγετε τις πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές και επιλέξτε ένα ξενοδοχείο κοντά στην πλατεία Rembrandt, το οποίο ευτυχώς είναι η τοποθεσία για την κύρια γκέι περιοχή της πόλης. ο Hampshire Hotel - Έντεν Άμστερνταμ είναι το αγαπημένο μας.

Περιοχή κόκκινου φωτός του ΆμστερνταμΑνατολίτικες απολαύσεις: Κάντε μια βόλτα προς την περιοχή του κόκκινου φωτός (αποφύγετε τα κορίτσια στα παράθυρα, εκτός αν είστε σε αυτό) και δειπνήστε σε ένα από τα πολλά ανατολίτικα εστιατόρια της Chinatown. Η βιετναμέζικη ή η ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι δημοφιλής, αλλά υπάρχουν πολλά να διαλέξετε.

Ιστορική γκέι σκηνή: Επισκεφτείτε το θρυλικό Café 'Mandje μετά το γεύμα σας Αυτό ήταν το πρώτο γκέι και λεσβιακό μπαρ στην Ολλανδία και η ατμόσφαιρα είναι πάντα ζωντανή.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας μπαρ: Τέλος, περάστε το βράδυ σας περπατώντας ανάμεσα στα διάφορα γκέι μπαρ της πλατείας Rembrandt. Εάν είστε νέοι, η μουσική του σπιτιού ξεφλουδίζει Έξοδος από το Apres Chique θα σημειώσει όλα τα κουτιά σας. Για τους πιο ώριμους άντρες, Άμστελ Πενήντα τέσσερα or Queers Άμστερνταμ εξακολουθούν να είναι ζωντανά αλλά προσελκύουν ένα μεγαλύτερο πλήθος.

Σάββατο

Όλοι στο πλοίο: Το Άμστερνταμ φημίζεται για τα πολλά κανάλια του και είναι σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος για να δείτε την πόλη. (Εκτός αν προτιμάτε να πάρετε ποδήλατο.) Μια περιήγηση στο κανάλι είναι επομένως η τέλεια πρωινή δραστηριότητα. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε κοντά από το Hard Rock Café και περάστε μια ώρα περίπου βλέποντας αυτήν την εκπληκτική πόλη από το νερό.

Νόστιμο μεσημεριανό: Μόλις ολοκληρώσετε την περιοδεία, κατευθυνθείτε προς Καφέ ανθρωπότητα, ένα ζεστό καφέ που σερβίρει φρέσκα σάντουιτς και σνακ. Ο ιδιοκτήτης, ένα ωραίο μάγισσα που ονομάζεται Φρανκ, εργάζεται εδώ και 25 χρόνια και έχει πολλές συμβουλές για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και εξερεύνηση σε περίπτωση που τα χρειάζεστε.

Ολλανδική ειδικότητα: Ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ δεν θα ήταν πλήρες χωρίς περιήγηση με τυρί και κρασί Reypenaer Proeflokaal νωρίς το απόγευμα όπου θα δοκιμάσετε 6 διαφορετικά τυριά συνοδευόμενα με διαφορετικά κρασιά. μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία.

Κανάλια του ΆμστερνταμΜια στιγμή προβληματισμού: Αφήστε το στομάχι σας να σταματήσει πληρώνοντας μια επίσκεψη στο κοντινό Ομόμνημο, ένα μνημείο για γκέι άντρες και λεσβίες που έχουν υποστεί διώξεις. Το προσωπικό των παρακείμενων Ροζ σημείο Το περίπτερο μπορεί να σας πει περισσότερα για αυτό.

Κατάστημα ή σάουνα: Για αργά το απόγευμα, έχετε δύο επιλογές: θα μπορούσατε να κατευθυνθείτε προς το Dam, την κεντρική κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ, και να πάρετε μέρος σε κάποια καταστήματα το Σάββατο, ή μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε σε μια από τις καλύτερες γκέι σάουνες του Άμστερνταμ, Σάουνα Nieuwezijds. Φυσικά, θα διαλέξετε αυτήν την επιλογή!

Περάστε το σαπούνι: Πλήρης με ατμόλουτρο, φινλανδική σάουνα και τζακούζι, χαλαρώστε και απολαύστε την ατμόσφαιρα πριν πάρετε δείπνο σε μοντέρνο Άννα στο Warmoesstraat 111, ένα κομψό εστιατόριο που σερβίρει νόστιμο ευρωπαϊκό φαγητό.

Μπορείτε είτε να τελειώσετε τη νύχτα σας στην πίστα Club NYX or ΓΡΗΓΟΡΑ, ή μπορείτε να γλιστρήσετε στο δερμάτινο γρανάζι σας και να συνεχίσετε στις σκιές EAGLE Άμστερνταμ or Club εκκλησία.

Κυριακή

Ηρέμησε: Είναι πιθανό να νιώσετε λίγο πείνα μέχρι την Κυριακή, οπότε σκεφτείτε τις επιλογές της ζωής σας σε ένα από τα πολλά υπέροχα μουσεία του Άμστερνταμ.

Λάτρεις της τέχνης: Πάρτε το τραμ στην περιοχή του μουσείου και δείτε το Γκαλερί Βαν Γκογκ or εθνικό μουσείο, φροντίζοντας να σταματήσετε να τραβήξετε μια φωτογραφία από το εικονικό I Άμστερνταμ εισέλθετε στο δρόμο σας.

Taboo gay bar στο ΆμστερνταμΛάτρεις του ιστορικού: Η μετακόμιση Σπίτι Άν Φρανκ ή ο διορατικός Μουσείο Άμστερνταμ είναι απαραίτητο Για ορισμένα μουσεία αξίζει να κάνετε κράτηση πριν αποφύγετε μεγάλες ουρές, οπότε πραγματοποιήστε έρευνα στο διαδίκτυο πριν φτάσετε.

Πολιτισμός καφέ: Επιστρέψτε στο κέντρο της πόλης, σταματώντας Η άλλη πλευρά καφέ για καφέ και ένα «διαστημικό κέικ». Ο χαλαρός κανόνας της Ολλανδίας για το κάπνισμα κάνναβης σημαίνει ότι είναι η τέλεια ευκαιρία να το δοκιμάσετε αν το επιθυμείτε.

Αγορά τελευταίας στιγμής: Η Αγορά λουλουδιών του Άμστερνταμ βρίσκεται πολύ κοντά στο καφενείο, το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε δώρα για την οικογένεια πριν αποχαιρετήσετε την ιδιόμορφη, εκκεντρική πόλη που αγαπά όλοι.

Σίγουρα θα παλεύεις να το μισείς! Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές ξενοδοχείων του Άμστερνταμ και την πλήρη λίστα με γκέι χώρους μέσω του σελίδα της πόλης.

Συμφωνείτε με τις προτάσεις μας; Tweet μας τη σκέψη σας @travelgayΕυρώπη

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Άμστερνταμ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Άμστερνταμ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Άμστερνταμ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας