Νυχτερινή ζωή Gay Dubai

Μυστικά πληρώματος καμπίνας Gay από τη Μέση Ανατολή

Πώς είναι να είσαι γκέι πλήρωμα καμπίνας στο Ντουμπάι;

Γνωρίζουμε ότι το πλήρωμα της καμπίνας ζει διασκεδαστικές ζωές, αλλά πόσο διασκεδαστικό ζει ως γκέι πλήρωμα καμπίνας στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γκέι πλήρωμα καμπίνα στο Αμπού Ντάμπι ή γκέι πλήρωμα καμπίνας στο Κατάρ; Μιλήσαμε με κάποιον που ξέρει ακριβώς πώς είναι. Προστατεύουμε την ταυτότητά του για προφανείς λόγους.

 

Τι σε προσέλκυσε στο ρόλο του πληρώματος καμπίνας;

 

Μετά την αποφοίτησή μου από το πανεπιστήμιο ήθελα να ταξιδέψω στον κόσμο. Μου άρεσε η γοητεία των αεροπορικών ταξιδιών και μου άρεσε η ιδέα να φοράω μια έξυπνη στολή, να μένω σε πολυτελή θέρετρα 5 * και επίσης να δουλεύω με πολλούς άλλους ομοφυλόφιλους.

 

Πώς ήταν η εκπαίδευση;

 

Διασκέδαση, έντονη και σκληρή δουλειά. Παίρνετε εκπαίδευση και προσόντα σε όλα, από την παράδοση μωρών έως τη χειροπέδα επιβατών.

 

Έτσι ήταν όλα τα αρσενικά πληρώματα καμπίνας γκέι;

 

Θα έλεγα 70% γκέι και 30% ευθεία. Στο μεγαλύτερο αεροπλάνο έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον 20 πλήρωμα θαλάμου επιβατών και όλοι θα ήταν από πολλές χώρες που το έκαναν πολύ κοσμοπολίτικο. Σε κάθε πτήση συνεργαζόσασταν με ένα διαφορετικό σύνολο πληρώματος, ώστε πάντα να συναντιέστε και να εργαστείτε με εντελώς νέα άτομα. Παραδόξως, το αν το ανδρικό πλήρωμα ήταν ομοφυλόφιλο ή όχι φαίνεται να εξαρτάται από τη χώρα από την οποία προέρχονται - αυτές από τις δυτικές χώρες ήταν σχεδόν πάντα ομοφυλόφιλοι.

Μου άρεσε πολύ να συναντώ τα άλλα (συνήθως πολύ όμορφα) γκέι παιδιά και να ακούω τις ιστορίες τους - πολλοί από αυτούς προέρχονταν από χώρες όπου δεν έγιναν δεκτοί ως αυτοί και είδαν αυτή τη δουλειά ως έναν εξαιρετικό τρόπο να ξεφύγουν. Πολλοί από αυτούς δεν θα σκέφτονταν καν να πουν στις οικογένειές τους για φόβο εγκατάλειψης. Ακούγοντας τις ιστορίες τους με έκανε να είμαι ευγνώμων που προέρχομαι από μια πολύ φιλική προς τους ΛΟΑΤ χώρα και χρησίμευσε ως συνεχής υπενθύμιση του πόσο τυχερός είμαι.

 

Σε ποιους προορισμούς πετάξατε;

 

Έχω επισκεφτεί πάνω από 100 χώρες. Τη Δευτέρα θα μπορούσα να ψωνίζω στο Παρίσι, την Τετάρτη με σαφάρι στην Αφρική και μια βραδιά στη Νέα Υόρκη το Σάββατο.

 

Φαίνεται ότι ταξιδεύατε σε ορισμένους προορισμούς που δεν ήταν πολύ φιλικοί προς ΛΟΑΤ.

 

Χάρη στα VPN που σας βοηθούν να περιηγηθείτε σε περιορισμούς ιστού και τείχη προστασίας, οι γκέι εφαρμογές γνωριμιών θα ήταν γεμάτες παιδιά σε κάθε χώρα που επισκέφτηκα. Αναμφίβολα, ο αριθμός των προφίλ με εικόνες προσώπου ήταν ανάλογος με την αποδοχή των ΛΟΑΤ ατόμων σε αυτήν τη συγκεκριμένη χώρα, με ορισμένες χώρες να μην έχουν ούτε μία εικόνα προσώπου.

Πλήρωμα καμπίνας Gay

 

Περάσατε πολύ χρόνο στο Ντουμπάι. Έπρεπε ποτέ να "παίξετε ευθεία";

 

Απλά πρέπει να το κρίνεις για τις δονήσεις που παίρνεις από κάθε μέρος. Είναι πάντοτε λογικό όταν περνάτε από τη μετανάστευση και την ασφάλεια του αεροδρομίου για να το μειώσετε λίγο. Σε σχεδόν όλα τα μέρη όταν βρίσκεστε σε περιοδεία ή προσλαμβάνετε οδηγό, θέλουν να αισθανθείτε ευπρόσδεκτοι και να περάσετε υπέροχα, οπότε δεν αντιμετώπισα ποτέ προβλήματα. Μετά από όλα τα περισσότερα από αυτά τα ταξίδια με αφορούσαν να βγάλω τα δικά μου σκληρά κέρδη για να τα πληρώσω!

 

Είστε μέλος του μίλι High Club;

 

Οχι ακόμα. Άγνωστο σε πολλούς εκτός της κοινότητας του πληρώματος καμπίνας είναι η μυστική πόρτα ανάμεσα σε δύο παρακείμενες τουαλέτες που μπορείτε να ανοίξετε, δημιουργώντας ένα μεγάλο δωμάτιο.

Σε πολύ μεγάλες πτήσεις θα έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε. Τα αεροπλάνα θα είχαν άνετες κουκέτες κρυμμένες μακριά από τους επιβάτες είτε στη βάση του φορτίου είτε στην οροφή του αεροπλάνου όπου θα τραβήξατε μια κουρτίνα και θα έχετε απόλυτη ιδιωτικότητα.

Παρόλο που ήταν αδίκημα με απολύσεις να αδελφοποιηθεί με τα μέλη του πληρώματος στο πλοίο, αυτό συνέβη σίγουρα. Στην πραγματικότητα, υπήρχαν ακόμη δύο μάσκες οξυγόνου έκτακτης ανάγκης σε κάθε κρεβάτι σε περίπτωση που καταλήξατε κατά λάθος σε δύο κουκέτες.

 

Όταν ήσουν στη Μέση Ανατολή με ποιον ζούσες;

 

Όταν έφτασα για πρώτη φορά έζησα με δύο ευθεία παιδιά που ήταν από την Ουκρανία και την Αίγυπτο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν ένιωθα άνετα να μελετήσω το θέμα της ομοφυλοφιλίας μαζί τους, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι το ήξεραν. Συνάντησα κάποιες εντυπωσιακές πολιτιστικές διαφορές που δεν σχετίζονται με το να είμαι ομοφυλόφιλος. Ο πρώην σύντροφος της Αιγύπτου δεν με άφηνε να μιλήσω με τη φίλη του γιατί ήμουν άλλος άντρας.

Μετά από μερικούς μήνες μετακόμισα με δύο κορίτσια. Καθώς ήμασταν του αντίθετου φύλου και δεν είμαστε παντρεμένοι, αυτό ήταν τεχνικά παράνομο, αλλά αρκεί να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα (χωρίς παράπονα θορύβου κ.λπ.) ήταν φυσιολογικό για όλους να κλείνουν τα μάτια.

 

Πείτε μας για να είμαστε ομοφυλόφιλοι και να ζούμε στη Μέση Ανατολή. Πώς είναι να είσαι πλήρωμα γκέι καμπίνας στη Μέση Ανατολή;

 

Έχω ζήσει στην Ίμπιζα και το Λονδίνο και έχω επισκεφτεί πολλές χώρες στη Μέση Ανατολή. Το Ντουμπάι ξεχωρίζει ως ένα παράδειγμα μιας πόλης που είχε μια σχετικά καθιερωμένη γκέι σκηνή. Ήταν υπόγειο και δεν διαφημίστηκε ποτέ, οπότε έπρεπε να γνωρίζετε τους σωστούς ανθρώπους, αλλά αυτό δημιούργησε μια ωραία αίσθηση κοινότητας - σκεφτείτε όλα τα πάρτι γιοτ ολοήμερης γκέι και πάρτι μπιλιάρδου όλη τη νύχτα στο Palm. Στην αραβική κουλτούρα, οι άντρες και οι γυναίκες τείνουν να μην αναμειγνύονται πολύ και έτσι αυτό σήμαινε ότι θα βρείτε συχνά νυχτερινά κέντρα ανδρών που χρησιμεύουν ως πρόσχημα για εκείνους από εμάς που θέλαμε να συναντήσουμε άλλα παιδιά.

Όταν ήταν ραντεβού, αρκεί να ντυθήκατε καλά και να φτάσετε σε ένα φανταχτερό αυτοκίνητο, κανείς δεν κτύπησε ένα βλέφαρο. Υπήρχαν πολλά γκέι μόνο πάρτι στο κατάλυμα αεροπορικών εταιρειών. Κάθε κτίριο είχε αυστηρή ασφάλεια, οπότε έπρεπε πάντα να φέρετε ταυτότητα εταιρείας σε μια βραδινή έξοδο σε περίπτωση που καταλήξατε σε ένα κατάλυμα πληρώματος καμπίνας.

Γκέι ζευγάρι στο Ντουμπάι

 

Υπάρχουν γκέι κλαμπ και πάρτι στο Ντουμπάι;

 

Απολύτως. Η αστυνομία έκλεισε πολλές από τις οργανωμένες εκδηλώσεις, αλλά νομίζω ότι αυτό οφείλεται περισσότερο στα επίπεδα του θορύβου και του πλήθους περισσότερο από το γεγονός ότι ήταν σαφώς ένας ομοφυλόφιλος σύλλογος, καθώς το αλκοόλ είναι παράνομο στο Ντουμπάι. Τούτου λεχθέντος, κάθε δημόσια εμφάνιση οικειότητας μεταξύ δύο ατόμων, ανεξάρτητα από το αν ήταν γκέι ή ευθεία, ήταν ένα μεγάλο όχι-όχι. Αυτό σήμαινε ότι όλα συνέβησαν πίσω από κλειστές πόρτες. Στις Απόκριες, μερικοί άνθρωποι έφυγαν ακόμη και με έλξη!

Και αν ήσασταν σε ένα gay club στο Ντουμπάι, οι οδηγοί ταξί gay Dubai θα ήταν συχνά αυτοί που περιμένουν έξω για να σας παραλάβουν - και με τις δύο αισθήσεις!

Μερικές φορές θα εκπλαγείτε πραγματικά με τον αριθμό των ανθρώπων που μίλησαν ανοιχτά για το ότι είναι γκέι. Θυμάμαι κάποτε που ταξιδεύαμε από τη Μέση Ανατολή σε γκέι υπερηφάνεια στη Μαδρίτη. Στις αναχωρήσεις ένας ντόπιος άντρας μετανάστευσης με μάτι μάτι και μου είπε να «απολαύσω το πάρτι!». Ήταν πραγματικά απροσδόκητο!

 

Τι γίνεται με την αστυνομία του Ντουμπάι που στοχεύει ομοφυλόφιλους;

 

Σε πολλές πόλεις της Μέσης Ανατολής υπήρχαν ανόητες φήμες ότι η «μυστική αστυνομία» έπιασε ομοφυλόφιλους και τους παρασύρουν να συναντηθούν μέσω γκέι εφαρμογών γνωριμιών. Παρά τους φουτουριστικούς ουρανοξύστες, το Ντουμπάι υστερεί πολύ, ας πούμε, την Ευρώπη, όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους εργατικούς νόμους. Έχοντας αυτό κατά νου, δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ στη λάθος πλευρά του νόμου και δεν ήμουν σίγουρος να βάλω τον εαυτό μου σε συμβιβαστική θέση.

Σας υπενθυμίζουμε, πολλοί από τους άντρες, ίσους εργάτες θα κρατούσαν τα χέρια τους όταν περπατούσαν στο δρόμο. Για αυτούς, ήταν εντελώς φυσιολογικό σημάδι συντροφικότητας, αλλά αρχικά ως δυτικός βρήκα αυτό το εντελώς παράξενο. Ως Βρετανικό Cabin Crew, υποτίθεται αμέσως ότι θα ήμουν ομοφυλόφιλος και για όσο διάστημα οι εμφανείς οθόνες ήταν πίσω από κλειστές πόρτες κανείς δεν με νοιάζει πραγματικά.

 

Τι γίνεται με τα άγκιστρα;

 

Κατά την πτήση στο Λονδίνο υπήρχαν συχνά ξενοδοχεία που θα ήταν σχεδόν αποκλειστικά γεμάτα πλήρωμα καμπίνας, καθώς είναι ένα τέτοιο κέντρο. Φανταστείτε λοιπόν εκατό περίπου πληρώματα σε ένα ξενοδοχείο και μπορείτε να εξαγάγετε τα δικά σας συμπεράσματα.

 

Ποιος ήταν ο αγαπημένος σας προορισμός και γιατί;

 

Λατρεύω τους πιο εξωφρενικούς, τυχαίους προορισμούς που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν επισκεφτεί. Επισκέφθηκα τα περισσότερα μέρη στην Αφρική και έμεινα ακόμη και τη νύχτα στο Χαρτούμ του Σουδάν. Τα προφανή φαβορί περιλαμβάνουν το Μαϊάμι, το Τορόντο και τις Σεϋχέλλες που έχουν όλα τον απόλυτο παράγοντα wow.

 

Οποιεσδήποτε συμβουλές για την αντιμετώπιση του jet lag;

 

Τρώτε άφθονα λαχανικά, άσκηση και καθαρό αέρα.

 

Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μάθατε;

 

Τα στερεότυπα είναι συχνά αλήθεια, αλλά δεν πρέπει ποτέ να κρίνετε κανέναν βάσει αυτού ή βάσει των ενεργειών ή των πεποιθήσεων της κυβέρνησης της χώρας τους. Ακριβώς επειδή προέρχονται από μια χώρα όπου οι ΛΟΑΤ άνθρωποι διώκονται, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να γίνετε φίλοι και να απολαύσετε αυτό που έχει να προσφέρει η χώρα τους.

Διαβάστε περισσότερα: Όντας ομοφυλόφιλοι στο Ντουμπάι και το Αμπού Ντάμπι, Φιλικό ταξίδι στο Ντουμπάι.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Ντουμπάι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Ντουμπάι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ντουμπάι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας