Ο Tom Prior για ταξίδια ομοφυλόφιλων, προσοχή και Firebird

Ο Tom Prior για ταξίδια ομοφυλόφιλων, προσοχή και Firebird

Έχουμε συναντήσει τον Tom Prior, αστέρι της gay ταινίας Firebird και ένα ανερχόμενο αστέρι στη σκηνή και την οθόνη

Το Tom Prior είναι ένα όνομα που πρέπει να γνωρίζετε. Είναι το αστέρι της νέας ομοφυλοφιλικής ιστορίας αγάπης Firebird, καθώς παίζει τον γιο του Eddie Redmayne στο Theory of Everything και μαζί με τον Taron Egerton στο Kingsman: The Secret Service.

Ο Firebird λέει μια απίθανη ιστορία αγάπης. Δύο στρατιώτες σε μια σοβιετική βάση στην Εσθονία έχουν μια έντονη και επικίνδυνη υπόθεση. Ο Tom Prior παίζει τον Sergey και συνέγραψε επίσης το σενάριο. Μας συναντήθηκε για να συζητήσουμε την ταινία, την προσοχή, τα ταξίδια με ομοφυλόφιλους και πολλά άλλα.

Η ταινία δημιουργήθηκε στην τοποθεσία της Εσθονίας. Ο Τομ ήταν τόσο γοητευμένος από τη χώρα που μετακόμισε εκεί. Το Firebird είναι μια σημαντική συμβολή στον κινηματογράφο LGBT +. Οι αδύνατες ιστορίες αγάπης μπορεί να είναι δύσκολο να ζήσουν, αλλά δημιουργούν ένα υπέροχο δράμα στην οθόνη και το Firebird βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία αγάπης.

Firebird gay ταινία

Γίνε μελος Travel Gay Ενημερωτικό δελτίο

Πώς ήταν να είσαι ομοφυλόφιλος στη Σοβιετική Ρωσία;

Το να είσαι ομοφυλόφιλος στη Σοβιετική Ρωσία θα μπορούσε να σε προσγειώσει για πέντε χρόνια - κάτι που ουσιαστικά σήμαινε θάνατο. Δεν υπήρχε κανένα είδος κυνήγι μάγισσας κατά των γκέι εκείνη τη στιγμή. Ήταν ένα ζήτημα που οι περισσότεροι αρνήθηκαν ακόμη και να το αναγνωρίσουν.

Το Firebird παρουσιάστηκε ακόμη και στη Ρωσία. Ίσως δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι υπήρξαν διαμαρτυρίες έξω από τον κινηματογράφο και εκκλήσεις να μην προχωρήσει η προβολή. συμπρωταγωνιστής του Τομ, Oleg Zagorodnii, είναι από την Ουκρανία και έχει εκφράσει την υποστήριξή του στην πατρίδα του. Στο μεταξύ, η ταινία θα προβληθεί σε περισσότερα φεστιβάλ. Ο Τομ ελπίζει σε θεατρικές παραστάσεις, αν και η ψηφιακή κατανάλωση περιεχομένου φαίνεται να είναι ασταμάτητη και ο Prior αναγνωρίζει ότι μια ψηφιακή κυκλοφορία μπορεί να είναι ο δρόμος για το έργο του πάθους του.

Παρακολουθήστε την πλήρη συνέντευξη του Tom Prior

Νοημοσύνη και διαλογισμός

Ο Τομ είναι παθιασμένος με την προσοχή και τον διαλογισμό. «Από νεαρή ηλικία, ήμουν περίεργος για πράγματα που δεν μπορείτε να εξηγήσετε. Αυτό και το να είμαι αρκετά άρρωστος όταν ήμουν νεότερος με οδήγησε να ρωτήσω αν υπήρχαν περισσότερα. Όταν επρόκειτο να πυροβολήσω τον Firebird, γνώριζα ότι θα είχα πολύ μεγάλες ημέρες. Χρησιμοποίησα τον διαλογισμό ως εργαλείο για να επιβιώσω κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Είναι τόσο ενδιαφέρον το πώς η δράση αντικατοπτρίζει την πραγματική ζωή. Ήθελα να βρω εκείνη τη στιγμή - μια κατάσταση ροής. Πώς σκέφτεστε και πώς αισθάνεστε υπαγορεύει ολόκληρη την αντίληψή σας για την πραγματικότητα. Η λέξη «διαλογισμός» σημαίνει «να γνωρίζεις». Πέντε τοις εκατό του ποιοι είστε υπαγορεύονται από το συνειδητό μυαλό σας. Τα υπόλοιπα υπαγορεύονται από το ασυνείδητο μυαλό σας. Η προσεκτική διαμεσολάβηση είναι ένας τρόπος πρόσβασης σε αυτό το μεγαλύτερο, αόρατο μέρος του εγκεφάλου σας. "

Ο ομοφυλόφιλος ηθοποιός Tom Prior

Πώς μπορώ να μπω στο μυαλό;

"Απλά ξεκινά. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα. Σκέφτεστε κάτι και χρονοτριβείτε - περιμένετε τη σωστή στιγμή! Νομίζω ότι δεν βρήκα τη σωστή εφαρμογή ή το σωστό περιβάλλον. Πρέπει να κάνω χρόνο για διαλογισμό κάθε πρωί. Αν είστε περίεργοι για μια εφαρμογή, θα συνιστούσα το One Giant Mind. Είναι πολύ προσιτό - δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. "

Ακόμα και δέκα λεπτά την ημέρα; "Απολύτως. Η τελευταία έρευνα δείχνει ότι εάν διαλογίζεστε δύο φορές την ημέρα για περίπου δεκαπέντε λεπτά, ασκείτε να αυξάνετε την κατάσταση της ύπαρξής σας. Αρχίζετε να αισθάνεστε αισθήματα ευγνωμοσύνης, αγάπη για τη ζωή ... απλά να είστε ευτυχισμένοι. Αυξάνετε τα επίπεδα IgA - είναι καλύτερο από κάθε λήψη. "

Ακούστε ως podcast

Ακούστε το Apple Podcasts Ακούστε στο Google Podcasts Ακούστε το Spotify

Αντιμετωπίζοντας την πίεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Λοιπόν, το κλείδωμα ήταν σκύλα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν προκύψει από το κλείδωμα στο καλύτερο σχήμα της ζωής τους, αλλά νομίζω ότι έχει απογοητευτικό για πολλούς ανθρώπους. Αυτό το ατελείωτο παιχνίδι για το πώς φαινόμαστε ... είναι πολύ δύσκολο τώρα. Εάν κάνετε κύλιση στο Instagram, κάθε άτομο μπορεί να μοιάζει με μοντέλο φυσικής κατάστασης. Είμαστε βομβαρδισμένοι με αυτές τις εικόνες. Καθώς βλέπουμε αυτές τις εικόνες, σκεφτόμαστε τον εαυτό μας. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση για την ταινία και άλλες φορές στη ζωή μου. Όταν παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι σαν να σχεδιάζετε μια γραμμή στην άμμο και να λέτε ότι φαίνομαι έτσι. Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το υποστηρίξεις ».

«Η υγεία δημιουργείται πραγματικά από την ευτυχία. Έχοντας ένα χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους - για μερικούς είναι γενετικό - καλή τύχη και καλή δουλειά σε αυτούς. Μπορείτε να τρελαίνετε τον εαυτό σας με δίαιτα. Τα πάντα έχουν πλέον παίξει, ώστε οι άνθρωποι να τρελαίνονται βλέποντας το Apple Watch τους. Τα τηλέφωνά μας κατασκευάζονται για να μας βοηθήσουν, όχι για να μας εμποδίσουν. "

Τομ Πριν

Θα αλλάξει η στάση μας απέναντι στην εικόνα του σώματος;

«Αν βάλεις μια φωτογραφία στο Instagram με περισσότερη σάρκα, θα πάρει περισσότερα likes. Εάν αναρτήσετε μια ανάρτηση σχετικά με τη φροντίδα της ψυχικής σας υγείας, κάποιοι μπορεί να αντιδράσουν. Αλλά ναι, οι κοιλιακοί θα έχουν περισσότερα κλικ. Νομίζω ότι η αλλαγή θα έρθει όταν βάλουμε ως προτεραιότητά μας να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και να μην κρίνουμε ο ένας τον άλλον. Θυμάμαι ότι έβλεπα ανθρώπους να δίνουν στο Zac Efron flak επειδή δεν έμοιαζε όπως εκείνος στο Baywatch. Εάν προσπαθήσετε να διατηρήσετε 8% σωματικό λίπος όλη σας τη ζωή, θα πεθάνετε. Οι άνθρωποι που είναι διάσημοι βρίσκονται υπό αυτόν τον έλεγχο όλη την ώρα. Η αγάπη που δίνετε είναι η αγάπη που λαμβάνετε και η κρίση που δίνετε είναι η κρίση που θα λάβετε. Εάν δεν είστε σε σχέση και θέλετε να είστε, αρχίστε να συμπεριφέρεστε σαν το άτομο που θέλετε να προσελκύσετε. Γίνε η αλλαγή – να μην είσαι πολύ Michael Jackson για τα πράγματα!».

Πώς έφτασε στη ΡΑΔΑ

«Όταν πήγα στη σχολή δράματος έπρεπε να συγκεντρώσω £ 16 για να πληρώσω τα δίδακτρα μου στη RADA. Με γνώρισαν ξανά και ξανά με ανθρώπους που ρωτούσαν τι θα έκανα αν δεν πήρα τα χρήματα. Είπα ότι δεν είναι επιλογή. Ή τι γίνεται αν έχω τα μισά χρήματα; Ήμουν σαν να μην ασχολούμαι με αυτό ως πιθανότητα. Έγραψα σε ανθρώπους, έκανα εκδηλώσεις, φιλοξένησα επιδοτήσεις και έκανα masterclass για παιδιά. Και το έκανα. Τρελή συμπεριφορά σαν να γράφω στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας για την οποία δούλευα εκείνη τη στιγμή. Θα μπορούσα να αποφασίσω ότι δεν ήταν δυνατό. "

Ο Tom Prior για ταξίδια ομοφυλόφιλων

Συζητήσαμε φυσικά τα ταξίδια! Το Μπουτάν είναι ο πρώτος προορισμός που αναφέρει ο Τομ. «Εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από τον ακαθάριστο εθνικό ευχαριστημένο δείκτη που έχουν εκεί. Είναι μια από τις μόνες χώρες που μετρά την ευτυχία των πολιτών της. Είναι μια αρκετά δύσκολη χώρα για να μπείτε. " Το Land of the Thunder Dragon δεν επέτρεψε στους τουρίστες να επισκεφθούν μέχρι πρόσφατα. Δεν παρουσίασαν καν τηλεόραση μέχρι τα τέλη της χιλιετίας.

«Απόλαυσα επίσης τη Ναμίμπια - αμμόλοφους που συνεχίζονται για εκατοντάδες μίλια. Στέκεται στη μέση μιας ερήμου που συνεχίζεται για πάντα. Εάν έχετε ένα επίπεδο ελαστικό, όπως εγώ, είναι δύσκολο. Αλλά είναι μια εκπληκτική χώρα. "

Trailer για το Firebird

Πού βρίσκεται στη λίστα κουμπιών του Τομ;

Έχει πάει σε πολλά μέρη, αλλά μπορεί να σκεφτεί μερικά που θα ήθελε να επισκεφτεί ξανά. Η Ισλανδία είναι μεγάλη! Ήταν στην Ανταρκτική όταν ξεκίνησαν οι αποκλεισμοί COVID. Ήταν εκεί για 32 ημέρες, οπότε ο κόσμος που έφυγε δεν ήταν αυτός στον οποίο επέστρεψε. Συνάντησε πιγκουίνους που πιθανότατα δεν είχαν γνωρίσει ποτέ ανθρώπους. «Ήταν πολύ φιλικοί.»

Ο Robert Mapplethorpe είπε, «Θέλω να δω κάτι που δεν έχω ξαναδεί». Σε αυτό το πνεύμα και για τα μελλοντικά του έργα, ο Τομ θέλει να ασχοληθεί με το θέμα των υπεράνθρωπων δεξιοτήτων που έχουμε ήδη και την υπερευαίσθητη αντίληψη. Δυστυχώς, δεν μπορεί ακόμη να δώσει πολλές λεπτομέρειες! Ο Tom Prior έχει σαφώς περισσότερες ιστορίες για να πει.

Ακολουθήστε τον Tom Prior στο Instagram.


Δημοσίευση: 09-Ιουλ-2021 από τον Alex | Τελευταία ενημέρωση: 22-Ιουλ-2022
σχετικά με: Γκέι ΕσθονίαΓκέι ΓκρίνταβικΓκέι ΙσλανδίαΓκέι ΚίεβοΓκέι ΛονδίνοΓκέι ΜόσχαΓκέι ΡέικιαβικΓκέι ΡωσίαΓκέι Αγία ΠετρούποληΓκέι ΤαλίνΓκέι Ουκρανίασυνεντεύξεις


Περιηγήσεις και εμπειρίες στο Λονδίνο

Περιηγηθείτε στις επιλεγμένες περιηγήσεις μας στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.


Επιλεγμένα ξενοδοχεία στο Λονδίνο