Γκέι ταινία Firebird, ηθοποιός Tom Prior

Ο Tom Prior για ταξίδια ομοφυλόφιλων, προσοχή και Firebird

Έχουμε συναντήσει τον Tom Prior, αστέρι της gay ταινίας Firebird και ένα ανερχόμενο αστέρι στη σκηνή και την οθόνη

Το όνομα Tom Prior είναι ένα όνομα που πρέπει να γνωρίζετε. Είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ομοφυλοφιλικής ιστορίας αγάπης Firebird, καθώς επίσης υποδύεται τον γιο του Eddie Redmayne στο The Theory of Everything και δίπλα στον Taron Egerton στο Kingsman: The Secret Service.

Ο Firebird λέει μια απίθανη ιστορία αγάπης. Δύο στρατιώτες σε μια σοβιετική βάση στην Εσθονία έχουν μια έντονη και επικίνδυνη υπόθεση. Ο Tom Prior παίζει τον Sergey και συνέγραψε επίσης το σενάριο. Μας συναντήθηκε για να συζητήσουμε την ταινία, την προσοχή, τα ταξίδια με ομοφυλόφιλους και πολλά άλλα.

Η ταινία δημιουργήθηκε στην τοποθεσία της Εσθονίας. Ο Τομ ήταν τόσο γοητευμένος από τη χώρα που μετακόμισε εκεί. Το Firebird είναι μια σημαντική συμβολή στον κινηματογράφο LGBT +. Οι αδύνατες ιστορίες αγάπης μπορεί να είναι δύσκολο να ζήσουν, αλλά δημιουργούν ένα υπέροχο δράμα στην οθόνη και το Firebird βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία αγάπης.

Firebird gay ταινία

 

Πώς ήταν να είσαι ομοφυλόφιλος στη Σοβιετική Ρωσία;

 

Το να είσαι ομοφυλόφιλος στη Σοβιετική Ρωσία θα μπορούσε να σε προσγειώσει στα γκουλάγκ για πέντε χρόνια - πράγμα που ουσιαστικά σήμαινε θάνατο. Δεν συνέβαινε κανένα είδος κυνηγιού μαγισσών κατά των ομοφυλόφιλων. Ήταν ένα θέμα που οι περισσότεροι αρνούνταν ακόμη και να το αναγνωρίσουν.

Το Firebird παρουσιάστηκε ακόμη και στη Ρωσία. Ίσως δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι υπήρξαν διαμαρτυρίες έξω από τον κινηματογράφο και εκκλήσεις να μην προχωρήσει η προβολή. συμπρωταγωνιστής του Τομ, Oleg Zagorodnii, είναι από την Ουκρανία και έχει εκφράσει την υποστήριξή του στην πατρίδα του. Στο μεταξύ, η ταινία θα προβληθεί σε περισσότερα φεστιβάλ. Ο Τομ ελπίζει σε θεατρικές παραστάσεις, αν και η ψηφιακή κατανάλωση περιεχομένου φαίνεται να είναι ασταμάτητη και ο Prior αναγνωρίζει ότι μια ψηφιακή κυκλοφορία μπορεί να είναι ο δρόμος για το έργο του πάθους του.

 

Παρακολουθήστε την πλήρη συνέντευξη του Tom Prior

 

 

Νοημοσύνη και διαλογισμός

 

Ο Τομ είναι παθιασμένος με την επίγνωση και τον διαλογισμό. "Από μικρός, ήμουν περίεργος για πράγματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Αυτό και το ότι ήμουν αρκετά άρρωστος όταν ήμουν νεότερος με έκανε να ρωτήσω αν υπήρχαν περισσότερα. Όταν επρόκειτο να πυροβολήσω το Firebird ήξερα ότι" Θα έχω πολύ μεγάλες μέρες. Χρησιμοποίησα τον διαλογισμό ως εργαλείο για να επιβιώσω κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας. Είναι τόσο ενδιαφέρον πώς η υποκριτική καθρεφτίζει την πραγματική ζωή. Ήθελα να βρω εκείνη τη στιγμή - μια κατάσταση ροής. Το πώς σκέφτεσαι και πώς νιώθεις υπαγορεύει Ολόκληρη η αντίληψη της πραγματικότητας. Η λέξη διαλογισμός σημαίνει σχεδόν «να αποκτάς επίγνωση». Το πέντε τοις εκατό αυτού που είστε υπαγορεύεται από το συνειδητό σας μυαλό. Το υπόλοιπο υπαγορεύεται από το ασυνείδητο μυαλό σας. Η ενσυνείδητη διαμεσολάβηση είναι ένας τρόπος πρόσβασης σε αυτό το μεγαλύτερο, αόρατο μέρος του εγκεφάλου σας."

Ο ομοφυλόφιλος ηθοποιός Tom Prior

 

Πώς μπορώ να μπω στο μυαλό;

 

"Απλώς ξεκινήστε. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα. Το να σκέφτομαι κάτι και να χρονοτριβώ - να περιμένω την κατάλληλη στιγμή! Σκέφτομαι ότι δεν έχω βρει την κατάλληλη εφαρμογή ή το κατάλληλο περιβάλλον. Πρέπει να βρίσκω χρόνο για διαλογισμό κάθε πρωί. Αν είστε περίεργοι για μια εφαρμογή που θα πρότεινα το One Giant Mind. Είναι πολύ προσιτή - δεν έχω καμία σχέση μαζί τους."

Ακόμα και δέκα λεπτά την ημέρα; "Απολύτως. Η πιο πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι εάν διαλογίζεστε δύο φορές την ημέρα για περίπου δεκαπέντε λεπτά, εξασκείτε να ανεβάζετε την κατάσταση της ύπαρξής σας. Αρχίζετε να αισθάνεστε συναισθήματα ευγνωμοσύνης, αγάπης για τη ζωή... απλά να είστε χαρούμενοι. Ανεβάζετε τα επίπεδα IgA σας - είναι καλύτερο από κάθε βολή».

 

Ακούστε ως podcast

 

Ακούστε το Apple Podcasts Ακούστε στο Google Podcasts Ακούστε το Spotify

 

Αντιμετωπίζοντας την πίεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

"Λοιπόν, το lockdown ήταν μια σκύλα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βγήκαν από το lockdown στην καλύτερη κατάσταση της ζωής τους, αλλά νομίζω ότι ήταν αποθαρρυντικό για πολλούς ανθρώπους. Αυτό το ατελείωτο παιχνίδι για το πώς φαινόμαστε... είναι πραγματικά δύσκολο αυτή τη στιγμή. Εάν κάνετε κύλιση στο Instagram, κάθε άτομο μπορεί να μοιάζει με μοντέλο γυμναστικής. Βομβαρδιζόμαστε με αυτές τις εικόνες. Καθώς βλέπουμε αυτές τις εικόνες, ξεγελιόμαστε. Η πραγματικότητα είναι ότι ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση για την ταινία και σε άλλες στιγμές της ζωής μου. Όταν παρουσιάζεσαι στον κόσμο μέσω των social media, είναι σαν να τραβήξεις μια γραμμή στην άμμο και να λες ότι έτσι φαίνομαι. Ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το διατηρήσεις."

"Η υγεία δημιουργείται πραγματικά από την ευτυχία. Έχοντας χαμηλό ποσοστό σωματικού λίπους - για μερικούς είναι γενετικό - καλή τύχη και μπράβο τους. Μπορείτε να τρελαθείτε κάνοντας δίαιτα. Όλα είναι παιχνιδοποιημένα τώρα, ώστε οι άνθρωποι να τρελαίνονται κοιτάζοντας το Apple τους Παρακολουθήστε. Τα τηλέφωνά μας είναι φτιαγμένα για να μας βοηθούν, όχι να μας εμποδίζουν».

Τομ Πριν

 

Θα αλλάξει η στάση μας απέναντι στην εικόνα του σώματος;

 

"Αν βάλεις μια φωτογραφία στο Instagram με περισσότερη σάρκα, θα πάρει περισσότερα likes. Αν βάλεις μια ανάρτηση σχετικά με τη φροντίδα της ψυχικής σου υγείας, κάποιοι μπορεί να αντιδράσουν. Αλλά ναι, οι κοιλιακοί θα έχουν περισσότερα κλικ. Νομίζω η αλλαγή θα έρθει όταν βάλουμε προτεραιότητά μας να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και να μην κρίνουμε ο ένας τον άλλον. Θυμάμαι ότι είδα ανθρώπους να δίνουν στον Ζακ Έφρον φλάκ επειδή δεν έμοιαζε όπως εκείνος στο Baywatch. Αν προσπαθήσετε να διατηρήσετε 8% σωματικό λίπος όλη σας τη ζωή Θα πεθάνεις. Οι άνθρωποι που είναι διάσημοι είναι υπό αυτόν τον έλεγχο όλη την ώρα. Η αγάπη που δίνεις είναι η αγάπη που λαμβάνεις και η κρίση που δίνεις είναι η κρίση που θα λάβεις. Αν δεν είσαι σε σχέση και θέλεις για να είσαι, άρχισε να συμπεριφέρεσαι σαν το άτομο που θέλεις να προσελκύσεις. Γίνε η αλλαγή - να μην είσαι πολύ Michael Jackson για τα πράγματα!».

 

Πώς έφτασε στη ΡΑΔΑ

 

"Όταν πήγα στη δραματική σχολή έπρεπε να μαζέψω 16 χιλιάδες λίρες για να πληρώσω τα δίδακτρα μου στο RADA. Με συναντούσαν ξανά και ξανά άνθρωποι που με ρωτούσαν τι θα έκανα αν δεν έπαιρνα τα χρήματα. Είπα ότι δεν ήταν επιλογή . Ή τι θα γινόταν αν έπαιρνα τα μισά λεφτά; Ήμουν σαν να μην ασχολούμαι με αυτό ως πιθανότητα. Έγραφα σε ανθρώπους, έκανα εκδηλώσεις, φιλοξένησα σειρές με χορηγίες και έκανα masterclass υποκριτικής για παιδιά. Και το έκανα. Τρελή συμπεριφορά όπως γράφοντας στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας στην οποία εργαζόμουν εκείνη την εποχή. Θα μπορούσα να είχα αποφασίσει ότι δεν ήταν δυνατό».

 

Ο Tom Prior για ταξίδια ομοφυλόφιλων

 

Συζητήσαμε για ταξίδια, φυσικά! Το Μπουτάν είναι ο πρώτος προορισμός που αναφέρει ο Τομ. "Με συγκίνησε τόσο ο ακαθάριστος εθνικός δείκτης ευτυχίας που έχουν εκεί. Είναι μια από τις μόνες χώρες που μετρά την ευτυχία των πολιτών της. Είναι μια χώρα αρκετά δύσκολη για να μπεις." Το Land of the Thunder Dragon δεν επέτρεπε στους τουρίστες να το επισκεφτούν μέχρι πρόσφατα. Δεν εισήγαγαν καν την τηλεόραση μέχρι την αλλαγή της χιλιετίας.

"Μου άρεσε επίσης πολύ η Ναμίμπια - αμμόλοφοι που εκτείνονται για εκατοντάδες μίλια. Το να στέκεσαι στη μέση μιας ερήμου που συνεχίζεται για πάντα. Αν σου έχει σκάσει λάστιχο, όπως έκανα, είναι δύσκολο. Αλλά είναι μια συγκλονιστική χώρα."

 

Trailer για το Firebird

 

 

Πού βρίσκεται στη λίστα του Tom's bucket;

 

Έχει πάει σε πολλά μέρη, αλλά μπορεί να σκεφτεί μερικά που θα ήθελε να επισκεφτεί ξανά. Η Ισλανδία είναι μεγάλη! Ήταν στην Ανταρκτική όταν άρχισαν τα lockdown για τον COVID. Ήταν εκεί για 32 ημέρες, οπότε ο κόσμος που έφυγε δεν ήταν αυτός στον οποίο επέστρεψε. Συνάντησε πιγκουίνους που πιθανότατα δεν είχαν συναντήσει ποτέ ανθρώπους. «Ήταν πολύ φιλικοί».

Ο Robert Mapplethorpe είπε: «Θέλω να δω κάτι που δεν έχω ξαναδεί». Σε αυτό το πνεύμα και για τα μελλοντικά του έργα, ο Tom θέλει να αξιοποιήσει το θέμα των υπερανθρώπινων δεξιοτήτων που ήδη έχουμε και της εξωαισθητηριακής αντίληψης. Αλίμονο, δεν μπορεί να δώσει πολλές λεπτομέρειες ακόμα! Ο Tom Prior έχει σαφώς πολλές ακόμη ιστορίες να πει.

Ακολουθήστε τον Tom Prior στο Instagram.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λονδίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Λονδίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας