Escape To Neverland, Koh Kood

Escape To Neverland, Koh Kood

Ψάχνετε για αυτό το αόριστο τροπικό νησί όπου μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από όλα; Το Koh Kood μπορεί να είναι ακριβώς το μέρος.

Το Kood (ή "Kut" για τους ντόπιους) είναι lβρισκόταν στην ανατολική πλευρά του Κόλπου της Ταϊλάνδης, στην επαρχία Trat κοντά στο πιο μεγαλύτερο, πιο ανεπτυγμένο Koh chang.

Όπως πολλά άλλα νησιά της Ταϊλάνδης, το Kood έχει μια ακτή με αμμώδεις παραλίες με φοίνικες και ένα τροπικό εσωτερικό τροπικό δάσος με ποτάμια και καταρράκτες. Αυτό που κάνει το Kood τόσο ξεχωριστό είναι ότι κατάφερε να διατηρήσει μια ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ προσβασιμότητας και ήρεμης απόστασης.

Κο Κουντ 4Υπάρχει αρκετή ανάπτυξη για να καταστεί το νησί προσβάσιμο, με μια καλή επιλογή θέρετρων χαμηλού κλειδιού (όλα ανεξάρτητα και χωρίς αλυσίδες ξενοδοχείων, εκτός από τα εξαιρετικά αποκλειστικά Soneva Κιρί). Τα θέρετρα είναι καλά διασκορπισμένα και επωφεληθούν από τις κορυφαίες παραλίες με λευκή άμμο στη δυτική ακτή, προσφέροντας καταλύματα σε στιλ μπανγκαλόου. Τα θέρετρα σερβίρουν υπέροχα τοπικά γεύματα. Πολλά έχουν το δικό τους beach bar και απευθείας συνδέσεις με ταχύπλοο προς την ηπειρωτική χώρα.

Προορισμός Hideway

Το Kood είναι και αισθάνεται απομακρυσμένο και σχεδόν μοναδικά ανεπτυγμένο. Χωρίς μεγάλες εξελίξεις, χωρίς «περπάτημα στο δρόμο», χωρίς ντίσκο ή νυχτερινή ζωή, πέρα ​​από το δικό σας μπαρ. Αυτό δεν είναι για όλους, αλλά αν ψάχνετε για έναν κρυφό προορισμό, αυτό είναι το μέρος.

Η Θέρετρο Captain Hook είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο και παραδίδεται πραγματικά μια εβδομάδα χαρούμενης χαλάρωσης και κάποιων αγαπημένων αναμνήσεων.

Το θέρετρο διαθέτει ευρύχωρες βίλες μίνι πισίνας με υπέροχη θέα στη θάλασσα, κρυμμένες σχεδόν εκτός θέασης ανάμεσα σε βράχους και δέντρα. Περισσότερες βίλες συνορεύουν με μια υπέροχη ήρεμη όχθη ποταμού με μαγκρόβια επένδυση.

Κο Κουντ 5Ο όμορφος βαρκάρης του θέρετρου είναι έτοιμος να σας μεταφέρει στο ποτάμι και να αποβιβαστείτε στο τέλος ενός μεγάλου πεζόδρομου. Αυτό συνδέεται με τον μοναδικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο του νησιού. Μεταφέρει επίσης τους επισκέπτες σε έναν εκπληκτικό καταρράκτη και μια πισίνα γλυκού νερού στο κέντρο του νησιού. Έδειχνε χαρούμενος που επιδείκνυε την ανδρεία του βουτώντας από το ψηλότερο σημείο στο δροσερό καθαρό νερό. Από αυτό είναι φτιαγμένα τα όνειρα, αλλά όλα αυτά ήταν πολύ αληθινά!

Το προσωπικό είναι πραγματικά γοητευτικό, διαθέσιμο όποτε χρειαστεί και γνωρίζει πολύ καλά ότι οι άνθρωποι έρχονται εδώ για γαλήνη και ησυχία.

Υπάρχουν και άλλες θέρετρα στο Koh Kood αξίζει να εξεταστεί για να γίνει αυτή η απόδραση στο Neverland. Τα περισσότερα είναι σχετικά μικρά και γεμάτα σεζόν (Νοέμβριος έως Μάρτιος), γι 'αυτό κάντε κράτηση νωρίς.

Ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές ξενοδοχείων στο Koh Kood.

Εναλλακτικά, μπορείτε κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία στο Koh Kood.

Δημοσιεύθηκε: Οκτώβριος 2014

Ενημερώθηκε: Ιανουάριος 2016

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες εκδρομές στο Koh Chang

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Koh Chang από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Koh chang για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Περισσότερα Gay Koh Chang