Gay Group Trip: Key West και Florida Keys

Ένας οδηγός για τον πολιτισμό Key West

Το Key West είναι ένας από τους καλύτερους πολιτιστικούς προορισμούς της Φλόριντα

Το Key West είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στη Φλόριντα για τέχνη και πολιτισμό. Ήταν από καιρό μια μεγάλη κλήρωση για συγγραφείς και καλλιτέχνες. Το Key West είναι το απόλυτο καταφύγιο του Αμερικανού συγγραφέα.

Το νησί αντιμετώπισε οικονομικές προκλήσεις μετά τη Μεγάλη Ύφεση. Σε τελική ανάλυση, είναι μια από τις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες της Αμερικής. Ως αποτέλεσμα, η Key West προήχθη ως πολιτιστικός προορισμός. Η καμπάνια λειτούργησε. Από τότε υποστηρίζεται από τον τουρισμό και τον πολιτισμό. Το Key West είναι επίσης κάτι προορισμός πάρτι, έτσι δεν θα βρείτε έλλειψη μερών για να πάτε τη νύχτα. Εδώ είναι ο πολιτιστικός οδηγός μας στο Key West.

Κι Ουέστ

Το σπίτι και το μουσείο του Έρνεστ Χέμινγουεϊ

Ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ είναι ένας από τους σπουδαίους Αμερικανούς συγγραφείς. Είχε πολλά πνευματικά σπίτια. Ένας από αυτούς ήταν ο Key West. Είχε ένα σπίτι στο νησί και έγραψε μερικά από τα αριστουργήματά του εκεί. Είναι ο μόνος συγγραφέας που μπορούσε να κάνει ένα μυθιστόρημα σχετικά με την αλιεία ευανάγνωστο.

Θα βρείτε το πρώην σπίτι του στην καρδιά της Παλιάς Πόλης Key West. Πέρασε δέκα γόνιμα χρόνια στην ιδιοκτησία. Λαμβάνοντας υπόψη τις μάχες του αργότερα στη ζωή, φαίνεται ότι το γαλήνιο σκηνικό του Key West ήταν σημαντικό για τη δημιουργική του παραγωγή. Πάνω από 40 γάτες ζουν στο κατάλυμα και οι περισσότερες προέρχονται από τις γάτες του Hemingway. Αξίζει να συμμετάσχετε σε μια ξενάγηση για μια εικόνα σχετικά με τον αντίκτυπο του Hemingway στην πολιτιστική ιστορία της Key West.

Το Μουσείο του Τενεσί Ουίλιαμς

Ένας άλλος από τους λογοτεχνικούς γίγαντες της Αμερικής, ο Tennessee Williams ήταν ένας παράξενος θεατρικός συγγραφέας που ερωτεύτηκε τον Key West. Πέρασε τριάντα τέσσερα χρόνια στο νησί στην οδό Duncan 1431. Είναι μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το κατάλυμα Hemingway. Αυτό είναι δύο από τις σημαντικότερες πολιτιστικές προσωπικότητες της Αμερικής στον ίδιο δρόμο!

Λέγεται ότι ο Williams έγραψε το Street Car Named Desire όταν έμενε σε ένα ξενοδοχείο στο νησί το 1947. Η Key West θα ήταν ένα πιο φιλόξενο μέρος για έναν gay συγγραφέα σε λιγότερο φιλελεύθερους καιρούς.

Η παρουσία αυτών των δύο συγγραφέων έβαλε πραγματικά τον Key West και τους Florida Keys στο χάρτη ως πολιτιστικούς προορισμούς. Φροντίστε να επισκεφθείτε το Μουσείο του Τενεσί Ουίλιαμς και να δείτε το σπίτι του διατηρημένο όπως ήταν όταν έζησε εκεί.

Ναυτικό Μουσείο Mel Fisher

Ναυτικό Μουσείο Mel Fisher

Ο Mel Fisher είναι ένας από τους σπουδαίους χαρακτήρες της Key West. Ήταν πρώην αγρότης κοτόπουλου και μεγάλος ονειροπόλος. Θα πήγαινε κυνήγι θησαυρού στον ελεύθερο χρόνο του και το σύνθημά του ήταν «Η σημερινή μέρα». Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, δεν ήταν. Το 1985 έκανε τελικά τη μεγάλη του ανακάλυψη. Βρήκε την Nuestra Señora de Atocha, μια ισπανική γαλόνι που βυθίστηκε το 1622. Υπήρχε 450 εκατομμύρια δολάρια θησαυρού στο πλοίο.

Το Nuestra Señora de Atocha χαιρετίστηκε ως το πιο ακριβό ναυάγιο που βρέθηκε ποτέ. Το σύνθημά του αποδείχθηκε περισσότερο από ελπιδοφόρο. Τι μέρα πρέπει να ήταν όταν ανακάλυψε επιτέλους τον θησαυρό του.

Μπορείτε να δείτε μερικά από τα αντικείμενα που έσωσε από το Nuestra Señora de Atocha στο Μουσείο Mel Fisher. Το μουσείο περιέχει πολλά ακόμη εξαιρετικά ευρήματα από αξιόλογα ναυάγια.

Γκέι ζευγάρι κωπηλασία στο Key West

Φλωρεβιανή κουζίνα

Η Αμερική είναι μια χώρα μεταναστών. Η Φλόριντα υπήρξε εδώ και καιρό ένα χωνευτήρι διαφορετικών πολιτισμών. Η κουζίνα της Φλωρεντίας συνδυάζει στοιχεία της Ασίας και της Καραϊβικής. Το φαγητό τείνει να είναι πολύ φρέσκο, υγιεινό και λίγο πικάντικο. Τα πιάτα με θαλασσινά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Πολλά εστιατόρια στο Key West σερβίρουν κουζίνα με έγχυση της Φλωρεντίας. Φροντίστε να το δοκιμάσετε καθώς είναι πολύ γευστικό και πολύ ιδιαίτερο για τα Florida Keys.

Κι Ουέστ

Σπίτια Conch

Η επιρροή της Φλωρεντίας φαίνεται επίσης στην αρχιτεκτονική του Key West. Το Conch Houses εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα ως αποτέλεσμα της μετανάστευσης της Καραϊβικής. Το στυλ Conch φέρνει μια ξεχωριστή μπαχάμη επιρροή με μια φλοριδική συστροφή.

Τα χρώματα Key West είναι εμπνευσμένα από τη θάλασσα. Τείνουν να είναι ζεστά και παιχνιδιάρικα. Περιμένετε κίτρινα λεμονιού, ροζ σολομού και κρεμώδη λευκά. Η αρχιτεκτονική του Key West είναι γεμάτη γοητεία. Οι σύγχρονες εξοχικές κατοικίες έρχονται συχνά με βεράντα και δικτυωτά. Μέρος της ελκυστικότητας της διαμονής στο Key West ξυπνάει περιτριγυρισμένο από φως του ήλιου και χρώμα. Δείτε Περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για την Key West.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Κι Γουέστ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Key West από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κι Ουέστ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας