Trans Pride Μάντσεστερ

Οδηγός υπερηφάνειας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Trans Pride αυξάνεται

Οι εκδηλώσεις Trans Pride στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξάνονται κάθε χρόνο από πρόσφατες και ταπεινές καταβολές. Τη δεκαετία του '90, το Brighton Pride ήταν μια αρκετά μέτρια εκδήλωση που επικεντρώθηκε σε μια πορεία, ένα πάρτι στο πάρκο και μια μικρή συναυλία. Σήμερα μετατρέπεται σε γκέι Γκλάστονμπερι με τίτλο Α-listers και εκατοντάδες χιλιάδες συνοδούς. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι το gay Pride είναι πλέον πολύ εμπορευματοποιημένο, αλλά αυτή η συζήτηση δείχνει μόνο πόσο μακριά έχουν φτάσει τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Πέρα από τον κουραστικό θόρυβο των πολιτιστικών πολέμων, οι τρανς άνθρωποι ζουν την πραγματική τους ζωή και προσπαθούν να προχωρήσουν στον κόσμο. Το Trans Pride είναι ο καλύτερος τρόπος για τα τρανς άτομα να συναντηθούν, να γιορτάσουν και να συνεχίσουν την εκστρατεία για την ισότητα. Καθώς αυξάνεται η αποδοχή των τρανς, οι εκδηλώσεις Trans Pride γίνονται πιο ορατές. Οι εκδηλώσεις Trans Pride διεξάγονται σοβαρά μόνο για λίγα χρόνια. Το κίνημα βρίσκεται στα πρώτα του στάδια, αλλά σημειώνεται μεγάλη πρόοδος. Εδώ είναι ο οδηγός μας για μερικές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις Trans Pride του Ηνωμένου Βασιλείου.

Trans Pride Λονδίνο

Trans Pride Λονδίνο

Το Λονδίνο φιλοξένησε την πρώτη του εκδήλωση Trans Pride το 2019. Είναι εκπληκτικό να πιστεύουμε ότι η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου χρειάστηκε τόσο πολύ για να πραγματοποιήσει μια επίσημη εκδήλωση Trans Pride. Διοργανώθηκε από τη Lucia Blayke - είχε τις λέξεις Trans Pride με τατουάζ στο στήθος της.

Κάποιος κράτησε αναμνηστικά μια πινακίδα με την ένδειξη «Τους Βρέχει». Περίπου 1,500 παρακολούθησαν το πρώτο Trans Pride του Λονδίνου.

Το Trans Pride London επρόκειτο να επιστρέψει το 2021, αλλά παρεμπόδισε μια παγκόσμια πανδημία. Θυμηθείτε, "Το London Trans + Pride είναι και θα είναι πάντα διαμαρτυρία."

Trans Pride Μπράιτον

Trans Pride Μπράιτον

Το Μπράιτον φημίζεται ως η ανεπίσημη γκέι πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι μια πόλη όπου οι τρανς άνθρωποι αισθάνονται ασφαλέστεροι για την επιχείρησή τους. Είναι γνωστή ως μια πόλη με τα πάντα. Η εκδήλωση Trans Pride του Μπράιτον είναι ένα από τα καλύτερα. Ο καιρός τείνει να είναι καλύτερος στη νότια ακτή και το Μπράιτον έχει συγκριτικά υψηλό αριθμό τρανς κατοίκων. Είναι σίγουρα μια εκδήλωση προορισμού για τρανς άτομα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2020 σηματοδότησε την 6η επέτειο του Trans Pride Brighton. Η πορεία συνήθως ξεκινά από το Marlborough Pub και φτάνει στο Brunswick Gardens στο Hove, όπου θα βρείτε ένα μπαρ, ζωντανή μουσική και πάγκους. Τότε είναι μια περίπτωση αλκοόλ στον ήλιο.

Trans Pride Μάντσεστερ

Sparkle / Trans Pride Μάντσεστερ

Το Trans Pride στο Μάντσεστερ οργανώνεται από την ομάδα trans advocacy Λάμπω. Πραγματοποιείται στο Sackville Gardens στην καρδιά του Gay Village του Μάντσεστερ τον Ιούλιο. Το Sparkle ιδρύθηκε το 2005 και πραγματοποίησε την πρώτη του εκδήλωση εκείνο το έτος, καθιστώντας το ένα από τα πιο μακροχρόνια γεγονότα Trans Pride στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μέχρι το 2019, περίπου 26,000 άτομα παρακολούθησαν το Trans Pride στο Μάντσεστερ.

Τρανς υπερηφάνεια Λιντς

Trans Pride Λιντς

Η Λιντς πραγματοποίησε την πρώτη της εκδήλωση Trans Pride το 2018 με την υπερηφάνεια να πραγματοποιείται την Trans Day of Visibility το Σάββατο 31 Μαρτίου. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι πιο εκτεταμένο από πολλά άλλα γεγονότα Trans Pride. Μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, συναντήσεων και συναυλιών πραγματοποιούνται τον Μάρτιο, που οδηγεί στην ίδια την πορεία.

Trans Pride Λίβερπουλ

Η Trans Pride στην περιοχή Merseyside & Cheshire συζητήθηκε για πρώτη φορά το 2018 και η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το 2019. Το Liverpool Queer Collective είναι το ιδανικό μέρος για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εκδηλώσεις Gay Pride και Trans Pride στο Λίβερπουλ.

Όπως έχουμε δει από αυτά τα βασικά γεγονότα Trans Pride στο Ηνωμένο Βασίλειο, το κίνημα των trans δικαιωμάτων βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αλλά έχουν γίνει μεγάλα οφέλη. Αυτά τα γεγονότα είναι πιθανό να αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Μπράιτον

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Μπράιτον από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπράιτον για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας