Γκέι ζευγάρι στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης

Οι δέκα κορυφαίες γκέιμπορτ στη Βόρεια Αμερική

Ο εύχρηστος οδηγός gaybourhood

Η Βόρεια Αμερική φιλοξενεί μερικά από τα πιο καθιερωμένα, διάσημα και συναρπαστικά gayborhoods του κόσμου, γεμάτα ιστορία και χώρους νυχτερινής διασκέδασης για γκέι. Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο gayborhood, διαβάστε οπωσδήποτε.

Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι υπάρχει λιγότερη ανάγκη για διακριτές ομοφυλοφιλικές σχέσεις στον 21ο αιώνα, όπως το κύμα των δικαιωμάτων LGBT+ και η αυξανόμενη αποδοχή των ταυτοτήτων φύλου και των σεξουαλικών προσανατολισμών. Ωστόσο, οι ομοφυλόφιλοι εξακολουθούν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Είτε διατηρούν την κουλτούρα LGBT+, απαθανατίζουν τον αγώνα των ακτιβιστών κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, είτε συνεχίζουν να παρέχουν έναν ασφαλή χώρο για τη νεολαία LGBT+, αυτές οι περιοχές αντιπροσωπεύουν την ομορφιά της διαφορετικότητας. Επιπλέον, πολλά από αυτά συγκαταλέγονται στις καλύτερες συνοικίες πάρτι στον κόσμο.

Διαβάστε τη συλλογή μας από τις 10 καλύτερες γκέι περιοχές στην Αμερική.

 

Γαλλική συνοικία, Νέα Ορλεάνη

 

Νέα Ορλεάνη

Λίγες πόλεις μπορούν να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ της διατηρημένης ιστορικής σημασίας και μιας ζωντανής, ακμάζουσας και καθιερωμένης ομοφυλοφιλικής σκηνής όπως η Νέα Ορλεάνη. Η Γαλλική Συνοικία είναι τόσο γοητευτική όσο χαοτική και εξευγενισμένη όσο και ηδονιστική. Η περιοχή φιλοξενεί μεγάλο αριθμό ομοφυλοφίλων κλαμπ και μπαρ, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα παλαιότερα στις ΗΠΑ. Όταν περπατάτε γύρω από τη Γαλλική Συνοικία, είναι δύσκολο να χάσετε την αφθονία εγκαταστάσεων και έργων τέχνης αφιερωμένα στη σχέση της πόλης με το υπερφυσικό και το απόκρυφο.

Η Νέα Ορλεάνη θεωρείται από καιρό μια από τις πιο στοιχειωμένες πόλεις της χώρας, με αιώνες μυθολογίας που περιγράφουν τις συναντήσεις με μάγισσες, ζόμπι και βαμπίρ. Ένας κόμβος δημιουργικότητας, μουσικής και πολιτισμού για δεκαετίες, η Γαλλική Συνοικία είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γειτονιές στις ΗΠΑ.

Το γκέι μπαρ με τη μεγαλύτερη λειτουργία στη Νέα Ορλεάνη είναι Η γωνιακή τσέπη. Αυτό το κλασικό μπαρ μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό και ενεργητικό κλαμπ καθώς η νύχτα συνεχίζεται. Το Corner Pocket είναι ένα βασικό στοιχείο της τοπικής ομοφυλοφιλικής σκηνής και συχνά φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες θεματικές βραδιές και ζωντανές παραστάσεις στη Γαλλική Συνοικία. Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για τη Νέα Ορλεάνη.

 

Hell's Kitchen, Νέα Υόρκη

 

κουζίνα της κόλασης

Το Hell's Kitchen είναι τόσο χίπστερ όσο έρχονται. Το gayborhood της Νέας Υόρκης επικεντρωνόταν στις μποέμ γειτονιές του East Village και του Greenwich, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η κουζίνα της Hell's έχει εδραιώσει τη φήμη της ως η κύρια γκέι συνοικία της πόλης. Όπως πολλές από τις άλλες gay συνοικίες του κόσμου, το Hell's Kitchen ήταν κάποτε μια επικίνδυνη, άθλια και άθλια γειτονιά της Νέας Υόρκης - όπως υποδηλώνει το όνομα - προτού αναπτυχθεί και μετατραπεί στο λαμπερό πολυτελές σπίτι του γκέι πληθυσμού της πόλης. Υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ, κλαμπ, ακόμη και κλαμπ μελών εδώ. Όλοι οι γκέι ταξιδιώτες στη Νέα Υόρκη θα πρέπει να ξεκινήσουν τη βραδιά τους στο Hell's Kitchen. Διαβάστε περισσότερα: Οι καλύτεροι γκέι μπαρ στην κόλαση της κόλασης.

 

Άντερσονβιλ, Σικάγο

 

Σικάγο

Η θυελλώδης πόλη είναι ένα συνονθύλευμα από ξεχωριστές και ποικίλες γειτονιές. Το Andersonville είναι μια τέτοια γειτονιά, ένας εκτεταμένος αλλά χαλαρός θύλακας της κοινότητας LGBT + και ένας εναλλακτικός τρόπος ζωής. Γνωστό για τους ευχάριστους και γοητευτικούς δρόμους του, το Andersonville είναι το καλύτερο μέρος στην πόλη για μικρές καφετέριες, ανεξάρτητες μπουτίκ και μουσικά καταστήματα. Το gayborhood έχει μια μακρά ιστορία που παρέχει ένα ασφαλές καταφύγιο στους ξένους και τους παλιούς του Σικάγο, με χιλιάδες ΛΟΑΤ + ανθρώπους να μετακινούνται εδώ καθ 'όλη τη διάρκεια του 20ού αιώνα.

Ενώ το Andersonville έχει αναμφισβήτητα γίνει πιο εξευγενισμένο τα τελευταία χρόνια, η περιοχή εξακολουθεί να διατηρεί την κάπως λιπαρή και αυθεντική γοητεία της. Το Sidetrack είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές γκέι κλαμπ του Σικάγου και είναι τεράστιο με πολλαπλές πίστα και μια ευρύχωρη βεράντα στον τελευταίο όροφο. Το μικτό γκέι πλήθος εδώ είναι χωρίς αποκλεισμούς και φιλόξενο και είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια νύχτα χωρίς κρίσεις. Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Σικάγο.

 

Zona Rosa, Πόλη του Μεξικού

 

Πόλη του Μεξικού

Προπύργιο πολυπολιτισμικότητας, έκφρασης και φιλελεύθερων αξιών στην Πόλη του Μεξικού, η Zona Rosa είναι μια από τις πιο εμβληματικές και πολύχρωμες γειτονιές της πόλης. Μεταφρασμένο στα αγγλικά, Zona Rosa σημαίνει «Ροζ Ζώνη» - ένα κατάλληλο όνομα για τη μεγαλύτερη και πιο γνωστή gayborhood στην Πόλη του Μεξικού. Η περιοχή έχει αναπτυχθεί όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, με ευρύχωρους πεζόδρομους και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Η Πόλη του Μεξικού είναι μια εκτεταμένη μητρόπολη που μερικές φορές μπορεί να είναι χαοτική και συντριπτική για εξερεύνηση. Το Zona Rosa είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τους τουρίστες, καθώς φιλοξενεί πολλά αξιοθέατα και πληθώρα νυχτερινής ζωής και χώρων διασκέδασης. Η περιοχή είναι εύκολη στην εξερεύνηση και, μερικές φορές, είναι λιγότερο ξέφρενη από την ευρύτερη Πόλη του Μεξικού.

Ο κεντρικός δρόμος της Zona Rosa είναι η Calle Amberes και αυτό είναι το επίκεντρο του πολιτισμού LGBT + στην περιοχή. Μια πυκνή και συγκεντρωμένη επιλογή γκέι μπαρ και κλαμπ γεμίζουν Amberes και το βράδυ οι δρόμοι είναι συχνά γεμάτοι με γκέι πάρτι. Με κάτι που συμβαίνει σε κάθε γωνιά αυτής της πολυσύχναστης γειτονιάς, η Zona Rosa μπορεί να υπερηφανεύεται για μια αισθητή ατμόσφαιρα ζωντάνια και ενέργεια. Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για την Πόλη του Μεξικού.

 

Δυτικό Χόλιγουντ, Λος Άντζελες

 

γκέιμπορντ

Το Δυτικό Χόλιγουντ είναι ο πρωταρχικός προορισμός για την ομοφυλοφιλική κοινότητα και τον πολιτισμό στο Λος Άντζελες και είναι αναμφισβήτητα το πιο αναγνωρίσιμο και γνωστό gayborhood στον κόσμο. Η περιοχή έχει έναν ισχυρό και αινιγματικό γκέι πληθυσμό, με πάνω από το 40% του πληθυσμού του WeHo να αναγνωρίζεται ως LGBT+, και αυτό γίνεται αντιληπτό ενώ περπατάτε σε οποιαδήποτε από τις εμβληματικές λεωφόρους του. Η περιοχή είναι επίσης ένας κόμβος πολυτελούς τρόπου ζωής και λιανικής, με τους δρόμους του Δυτικού Χόλιγουντ να φιλοξενούν εμβληματικά καταστήματα από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας.

Η γειτονιά φιλοξενεί μια από τις πιο συγκεντρωμένες και πολλά υποσχόμενες σκηνές γκέι νυχτερινής ζωής των ΗΠΑ με 25 gay μπαρ και κλαμπ που καλύπτουν μια ποικιλία ενδιαφερόντων και γεύσεων. Το επίκεντρο του Δυτικού Χόλιγουντ μετά το σούρουπο είναι η λεωφόρος Santa Monica, όταν ο δρόμος ζωντανεύει με γκέι ντόπιους και τουρίστες που επιθυμούν να δοκιμάσουν μια γεύση από την κουλτούρα των πάρτι του Δυτικού Χόλιγουντ. Το μεγαλύτερο της περιοχής και τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Δυτικό Χόλιγουντ έχουν συγκεντρώσει παγκόσμιες ταυτότητες ως προμαχώνες έκφρασης και ηδονισμού, συμπεριλαμβανομένων Μίκυ, και Η Μονή. Διαβάστε περισσότερα: Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Δυτικό Χόλιγουντ.

 

Το Χωριό, Μόντρεαλ

 

γκέιμπορντ

Δεν θα περιμένατε απαραίτητα να βρείτε μια ζωντανή, προνοητική και πολυσύχναστη γκέι περιοχή στην πρωτεύουσα του Γαλλικού Καναδά, αλλά το Μόντρεαλ είναι στην πραγματικότητα μια από τις γκέιτ πόλεις της Βόρειας Αμερικής εδώ και δεκαετίες, οδηγώντας το δρόμο για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων σε ολόκληρη την ήπειρο και θέτοντας ένα παγκόσμιο πρότυπο για τη θεραπεία των LGBT + ατόμων. Το gayborhood στην πόλη είναι στοργικά γνωστό ως "The Village" και είναι το επίκεντρο όλων των πραγμάτων gay στο Μόντρεαλ. Με επίκεντρο την οδό Sainte-Catherine, η γκέι νυχτερινή ζωή της περιοχής είναι τεράστια και ποικίλη, με χώρους προσανατολισμένους σε όλα τα ενδιαφέροντα και τα γούστα.

Το κόσμημα στο στέμμα που είναι το γκέι χωριό του Μόντρεαλ, Καμπαρέ Μάντο παρείχε μη αποδεκτές πρωτογενείς παραστάσεις έλξης για τριάντα χρόνια. Ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα και προσφέρει νυχτερινές παραστάσεις και καμπαρέ, το ομώνυμο Mado Lamotte της παράστασης, είναι μια καθιερωμένη και άγρια ​​ταλαντούχα βασίλισσα που συχνά συνοδεύεται από τα πιο διάσημα αστέρια του πλανήτη. Το Cabaret Mado δεν είναι ένα μέρος για να χάσετε και θα πρέπει να βρίσκεστε στο δρομολόγιο κάθε γκέι ταξιδιωτών στο Μόντρεαλ. Διαβάστε περισσότερα: Ανακαλύψτε το Gay Village του Μόντρεαλ.

 

The Castro, Σαν Φρανσίσκο

 

γκέιμπορντ

Λίγες τοποθεσίες είναι τόσο συνώνυμες με τον αγώνα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ + στις ΗΠΑ, όπως το San Fransisco και συγκεκριμένα το Castro gayborhood. Ήταν εδώ τη δεκαετία του 1970 όπου σχηματίστηκαν πολλοί από τους κορυφαίους οργανισμούς δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ + των ΗΠΑ και όπου ο πολιτικός ακτιβιστής και ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, ο Χάρβεϊ Μίλκ κάλεσε σπίτι. Σήμερα η περιοχή εξακολουθεί να είναι προπύργιο του πολιτισμού LGBT + με μια μεγάλη γκάμα γκέι μπαρ και κλαμπ, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται κατά μήκος μιας οδού Castro που εκτείνεται μεταξύ Market και 19th Streets.

Ενώ το Castro μπορεί να έχει χάσει κάποια από τη Βοημία και το χαλίκι που το έκαναν εστία για ακτιβισμό στη δεκαετία του 1970, η περιοχή εξακολουθεί να παραμένει μια περιοχή που καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον πληθυσμό των ΛΟΑΤ + και εξακολουθεί να αποτελεί το επίκεντρο των ομοφυλοφιλικών ζητημάτων σε εθνικό επίπεδο. Η εμβληματική φήμη του Castro το έχει καταστήσει δημοφιλές σημείο τουρισμού διεθνώς, με τους ομοφυλόφιλους και τους ευθείους ανθρώπους να συρρέουν στις χιλιάδες τους για να ζήσουν το εκλεκτικό περιβάλλον και τα περίεργα αξιοθέατα. Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Castro.

 

The Village, Τορόντο

 

γκέιμπορντ

Το Τορόντο διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα γκέι χωριά στη Βόρεια Αμερική και το μεγαλύτερο στον Καναδά. Η καθιερωμένη ομοφυλοφιλία του χωριού έχει μια μακρά ιστορία παροχής ενός ασφαλούς, χωρίς αποκλεισμούς και διασκεδαστικού χώρου στον γκέι πληθυσμό της πόλης. Το Village, που βρίσκεται στην περιοχή Downtown του Τρόντο, είναι το επίκεντρο της ζωής και του πολιτισμού, και εδώ θα βρείτε την πλειονότητα των γκέι μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια της πόλης, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που χρησιμοποιήθηκαν ως τοποθεσίες γυρισμάτων για την έκδοση των ΗΠΑ του εμβληματικού "Queer as Folk".

Γούντι είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή hangout του χωριού LGBT +, με ντόπιους και τουρίστες να συρρέουν μέσα από τις πόρτες του για απαράδεκτες παραστάσεις και ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης. Προσφέροντας μια ελαφρώς πιο χαλαρή και χαλαρή ατμόσφαιρα, Μπαρ μπουτίκ είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ και να παρακολουθήσετε οι άνθρωποι, καθώς το μπαρ φιλοξενεί μια ευρύχωρη και πολυσύχναστη εξωτερική βεράντα. Η φιλική και ανοιχτή ατμόσφαιρα στο Boutique το καθιστά ιδανικό για να συναντήσετε ντόπιους και να επισκεφθείτε άτομα ΛΟΑΤ +. Διαβάστε περισσότερα: Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Τορόντο.

 

South Beach, Μαϊάμι

 

γκέιμπορντ

Για την κορυφή της γοητευτικής και της ηλιοθεραπείας γκέι νυχτερινής ζωής και ψυχαγωγίας, μην ψάχνετε περισσότερο από την αβίαστη, λαμπερή, South Beach. Το παραλιακό gayborhood του South Beach προσφέρει πληθώρα γκέι εστιατορίων, μπαρ και κλαμπ, πολλά από τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως τα πιο συναρπαστικά και πολυτελή στις ΗΠΑ. Το Palace Bar είναι το ιδανικό πρόσωπο για να απολαύσετε ένα υπέροχο κοκτέιλ σε μια εξωτερική βεράντα και να ζήσετε την πραγματική φαντασία του Μαϊάμι της δεκαετίας του '80. Σε αντίθεση με τις περισσότερες γκέι περιοχές στη Βόρεια Αμερική, το South Beach είναι το σπίτι Γκέι παραλία 12ης οδού, δημοφιλής σε όλα τα είδη ομοφυλόφιλων ανδρών, που αναζητούν τη ζεστή άμμο και τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά. Η παραλία 12th Street μπορεί να βρεθεί εύκολα καθώς βρίσκεται κοντά στο τεράστιο πάρκο Flamingo. Διαβάστε περισσότερα: Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μαϊάμι.

 

Davie Village, Βανκούβερ

 

γκέιμπορντ

Βρίσκεται στη δραματική δυτική ακτή του Καναδά, το Davie Village είναι η φωτεινότερη και gayest gayborhood του Βανκούβερ, γεμάτη σημαίες υπερηφάνειας, διασταυρώσεις ουράνιων τόξων και πολλά γκέι μπαρ και κλαμπ. Οι οδοί Bute και Davie αποτελούν την καρδιά του Davie Village και εδώ θα βρείτε το μεγαλύτερο μέρος των γκέι χώρων, που κυμαίνονται από μικρούς και οικείους ανθρώπους που παρακολουθούν hotspots έως εκτεταμένους και δημοφιλείς κλαμπ για ομοφυλόφιλους χορούς. Δεν είναι μόνο η νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων που είναι άφθονη στο Davie Village, υπάρχει επίσης μια σειρά από καταστήματα, βιβλιοπωλεία, καφετέριες και χώρους κοινότητας LGBT +.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Σικάγο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Σικάγο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σικάγο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας