παραλία της Ελλάδας

Οι καλύτερες παραλίες γκέι στην Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει μερικές από τις καλύτερες γκέι παραλίες στον κόσμο

Πουθενά οι παραλίες δεν μοιάζουν με την Ελλάδα και με χιλιάδες νησιά, μίλια ακτών και μεσογειακό κλίμα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες γκέι παραλίες στον κόσμο στην Ελλάδα. Από βράχια έως άμμο, περιποιημένα έως τραχιά και ακόμη και ρούχα έως ρούχα προαιρετικά, υπάρχουν ατελείωτες επιλογές που πρέπει να γίνουν όταν πρόκειται για παραλίες στην Ελλάδα.

Τα νησιά του αρχιπελάγους της Ελλάδας ανεβαίνουν από τις λαμπερές γαλάζιες θάλασσες καθώς βραχώδεις εκτάσεις που βρέχονται από τον ήλιο και τις ελιές. Η απέραντη έκταση των νησιών σημαίνει ότι οι γκέι παραλίες εδώ είναι εξαιρετικά ποικίλες και υπόσχονται κάτι για κάθε ταξιδιώτη, ανεξάρτητα από ενδιαφέροντα ή γούστα. Εδώ είναι ο οριστικός οδηγός μας για τις καλύτερες παραλίες γκέι στην Ελλάδα.

Ελλάδα

Μύκονος

Η Μύκονος είναι η πρωτεύουσα της γκέι κουλτούρας, της νυχτερινής ζωής και του κλαμπ στην Ελλάδα, οπότε δεν είναι περίεργο γιατί μερικές από τις καλύτερες γκέι παραλίες της χώρας μπορούν να βρεθούν σε αυτόν τον παράδεισο του ηδονισμού. Παραλία Ελιά είναι μια μακρά και τεντωμένη περιοχή από παρθένα λευκή άμμο, ζεστά γαλαζοπράσινα νερά και μια πραγματικά ακμάζουσα γκέι ατμόσφαιρα. Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες καλύπτουν αυτήν την παραλία και καθώς πέφτει η νύχτα, τα μπαρ και τα κλαμπ κατά τη διάρκεια της ζωής τους ζωντανεύουν με γκέι παραθεριστές από όλο τον κόσμο απολαμβάνοντας νόστιμα ποτά και μουσική χωρίς διακοπές.

Η παραλία Ελιά είναι αναμφίβολα η πιο γεμάτη δράση και δημοφιλής Οι γκέι παραλίες της Μυκόνου, ωστόσο, για μια πιο χαλαρή εμπειρία, μπορείτε να επισκεφθείτε την παραλία Αγράρι. Το Agrari προσφέρει ένα ήσυχο περιβάλλον, με λιγότερους τουρίστες και μια πιο απομονωμένη τοποθεσία. Η παραλία είναι επίσης ένα φαινομενικά δημοφιλές σημείο κρουαζιέρας, με γκέι παιδιά που έρχονται από όλη τη Μύκονο για να συνδεθούν και να γνωρίσουν άλλους ομοϊδεάτες.

Δυστυχώς, ο αυξημένος τουρισμός και ένα κύμα νέων θέρετρων σήμαινε αυτό Παραλία Super Paradise έχει χάσει κάποια από την αρχική γοητεία της γκέι. Ωστόσο, η τοποθεσία παραμένει δημοφιλής στους επισκέπτες του γκέι τουρίστες και είναι πλέον ένας ζωντανός και ζωντανός προορισμός για πάρτι στην παραλία, με πολλά beach bar και κλαμπ να παίζουν μουσική όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Διαβάστε περισσότερα: Gay Nudist Παραλίες κοντά στη Μύκονο.

Σαντορίνη

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη, το σπίτι των νεόνυμφων, θέρετρα υψηλού επιπέδου και πολλές ιστορικές και πολιτιστικές τοποθεσίες. Το νησί φιλοξενεί επίσης μερικές από τις πιο εκπληκτικές και παρθένες παραλίες της Ελλάδας. Τα άσπρα και μπλε κτίρια που καλύπτουν τις πλαγιές της απότομης Σαντορίνης έρχονται σε αντίθεση με το φόντο των ατελείωτων παραλιών και των απέραντων θαλασσών, και πουθενά περισσότερο από την παραλία Columbo. Το Columbo Beach είναι ένας πραγματικά μοναδικός προορισμός με την άμμο με τα χρώματα του άνθρακα και τα καθαρά βράχια. Μια απομονωμένη και ήσυχη παραλία, το Columbo είναι το ιδανικό μέρος για γυμνή ηλιοθεραπεία ή ακόμα και διακριτική κρουαζιέρα.

Η Βλυχάδα είναι μια άλλη από τις γκέι παραλίες της Σαντορίνης και είναι γνωστή για το μεγάλο σχήμα της ημισελήνου, η οποία δημιουργεί ένα προστατευμένο και ήσυχο περιβάλλον. Το πιο απομακρυσμένο τμήμα της παραλίας είναι το ανεπίσημο τμήμα ομοφυλόφιλων και το καλοκαίρι μπορεί συχνά να φαίνεται γεμάτο άντρες που χαλαρώνουν, συχνά χωρίς ρούχα. Το άλλο άκρο της παραλίας είναι η πιο εμπορική περιοχή και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε ένα γεύμα ή ποτό καθώς παρακολουθείτε το ηλιοβασίλεμα πάνω από τον ορίζοντα. Διαβάστε περισσότερα: Οδηγός για το νησί της Σαντορίνης.

Σκιάθος

Σκιάθος

Ενώ η Σκιάθος είναι μικρή, και φιλοξενεί μόνο μία γκέι παραλία, έπρεπε να κάνει τη λίστα λόγω του ρόλου της ως ένα από τα δύο κύρια νησιά που χρησιμοποιήθηκαν ως τοποθεσίες μαγνητοσκόπησης για το εμβληματικό Mamma Mia! Το θρυλικό μουσικό έπος είδε τη Meryl Streep να χορεύει και να χορεύει σε πολλές από τις παραλίες και τα δάση της Σκιάθου. Οι παραλίες με μαλακή άμμο και οι δρόμοι του παλιού λιμανιού της Σκιάθου χρησιμοποιήθηκαν έντονα στην ταινία και οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν εκεί έξω με τη δική τους φαντασία ABBA εδώ.

Η μόνη πραγματική γκέι παραλία του νησιού, ωστόσο, είναι η Μικρή Μπανάνα, ένας μικρός αμμώδης όρμος που είναι καλύτερα προσβάσιμος με βάρκα. Υπάρχει μικρή ανάπτυξη στο Little Banana και αυτή η φιλόξενη γκέι παραλία στερείται των περισσότερων ανέσεων, οπότε φροντίστε να φέρετε τα δικά σας προμήθειες. Η ηρεμία και η τραχύτητα της Μικρής Μπανάνας το καθιστούν το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τους ήχους των κυμάτων.

Λιμνοθάλασσα

Κρήτη

Αν ψάχνετε για μια εκπληκτική, αμμώδη και καλοδιατηρημένη παραλία στην Κρήτη, μην ψάχνετε άλλο από τον Κόμο. Το Komos Beach είναι μια έκταση 2 χιλιομέτρων μεσογειακού παραδείσου, που υπόσχεται πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά και ζωντανή ατμόσφαιρα. Το αποκορύφωμα του Komos ωστόσο, είναι το τμήμα γυμνιστών, ένα δημοφιλές μέρος για τους gay ταξιδιώτες να συναντιούνται και να κοινωνικοποιούνται. Ποτέ δεν θα είστε μακριά από υπέροχη μαγειρική και γοητευτική νυχτερινή ζωή στην παραλία του Κομού, καθώς η μικρή πόλη της Πιτσίδας βρίσκεται ακριβώς ενδοχώρα και είναι το ιδανικό χωριό για να δοκιμάσετε αυθεντικά και φρέσκα κρητικά πιάτα.

Η παραλία Sarandaris είναι πολύ μικρή, στην πραγματικότητα, είναι περισσότερο όρμος παρά παραλία. Αλλά μην συγχέετε το μέγεθός του για έλλειψη ατμόσφαιρας, καθώς η μικρή κλίμακα αυτού του αμμώδους όρμου το καθιστά το ιδανικό μέρος για να συναντηθείτε και να κοινωνικοποιήσετε με τους άλλους γκέι ντόπιους και τουρίστες που το συχνάζουν. Ένα δημοφιλές γκέι στέκι, ο Sarandaris γίνεται ιδιαίτερα απασχολημένος καθώς το βράδυ συνεχίζει, γίνεται όλο και πιο ζωντανό και ατμοσφαιρικό.

Διαβάστε περισσότερα: Ελληνική Παραλία Γκέι Γυμνιστών.

Θάλασσα

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα δεν δημιουργεί πάντα τις ίδιες εικόνες του γκέι πολιτισμού με τις γειτονικές Σαντορίνη και Μύκονο, ωστόσο αυτό το τραχύ, άγριο και φυσικά εκπληκτικό μέρος του κόσμου έχει μια μικρή, αλλά ζωντανή κοινότητα ομοφυλόφιλων. Οι παραλίες της Κέρκυρας είναι εξαιρετικά ποικίλες, από τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες του Βορρά έως τους βραχώδεις όρμους του νότου, τα παράκτια περιβάλλοντα εδώ είναι πραγματικά δυναμικά.

Η Μυρτιώτισσα είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο δημοφιλείς και γνωστές παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα, και ενώ δεν είναι αποκλειστικά γκέι, οι ανοιχτόμυαλες και φιλελεύθερες στάσεις της παραλίας της Μυρτιώτισσας, το καθιστούν έναν πολύ δημοφιλή προορισμό για τους γκέι ταξιδιώτες που επισκέπτονται το νησί. Η παραλία βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πόλη της Κέρκυρας - την πρωτεύουσα του νησιού. Η χρυσή άμμος της παραλίας συνορεύεται από μια ψηλή και δραματική γραμμή απότομων βράχων που προσφέρει προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά μπορεί επίσης να κάνει την πρόσβαση δύσκολη, οπότε φροντίστε να ντύσετε λογικά όταν κάνετε το αξιόλογο ταξίδι στην παραλία.

Η παραλία Ίσσος είναι μια από τις μεγαλύτερες της Κέρκυρας, με τη λευκή άμμο να απλώνεται στον ωκεανό. Η περιοχή είναι τραχιά και εκτός δρόμου όσον αφορά τον τουρισμό, και αυτό προσφέρει ένα επίπεδο ιδιωτικότητας και απομόνωσης που δεν απαντώνται συχνά στις μεγάλες παραλίες της Ελλάδας. Το βόρειο άκρο του Ίσου είναι εκεί όπου οι γκέι ταξιδιώτες και οι ντόπιοι τείνουν να μαζεύονται. Διαβάστε περισσότερα: Οδηγός Gay Corfu Island.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Κέρκυρα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Κέρκυρα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κέρκυρα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας