Οι καλύτερες γκέι παραλίες στις ΗΠΑ

Οι καλύτερες γκέι παραλίες στις ΗΠΑ

Από τις πολυσύχναστες ακτές της Sebastian Street Beach, όπου η τέχνη, ο πολιτισμός και η διαφορετικότητα συγκρούονται, μέχρι την εμβληματική παραλία Ginger Rogers, όπου η παλιά γοητεία του Χόλιγουντ συναντά τον σύγχρονο ηδονισμό. Πέρα από τα αστραφτερά νερά και την ηλιόλουστη άμμο, οι γκέι παραλίες προσφέρουν μια μοναδική και μεταμορφωτική εμπειρία για όσους το επισκεφτούν.

Ελάτε μαζί μας καθώς εμβαθύνουμε σε αυτά τα εξαιρετικά παράκτια πετράδια και τις κοινότητες που τα κάνουν να λάμπουν.

12th Street Beach, Μαϊάμι

Μέρος της ομορφιάς της παραλίας 12th Street βρίσκεται στην ελκυστική σειρά ανέσεων και εγκαταστάσεων αναψυχής. Με γήπεδα βόλεϊ, εξοπλισμό άρσης βαρών και μια λωρίδα από γκέι μπαρ και κλαμπ που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, μόλις βρείτε το τέλειο μέρος, δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείτε ξανά. Ένα από τα κοντινά αξιοθέατα για τους επισκέπτες της παραλίας 12th Street είναι αναμφίβολα Palace Bar, ο κορυφαίος χώρος νυχτερινής διασκέδασης LGBTQ+ του Μαϊάμι.

Εάν οι προοπτικές του βόλεϊ και της ηλιοθεραπείας δεν σας γαργαλούν αρκετά, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, το 12th Street Beach φιλοξενεί μια σειρά από πάρτι και εκδηλώσεις με επίκεντρο το queer. Το Winter Party Festival του Miami Beach, το White Party και το Miami Beach Pride βλέπουν τη 12th Street να ανθίζει καθώς χιλιάδες γκέι ταξιδιώτες κατεβαίνουν στην παρθένα αμμουδιά της.

Baker Beach, Σαν Φρανσίσκο

Εάν το Σαν Φρανσίσκο είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να είσαι ομοφυλόφιλος, τότε η παραλία Baker μπορεί απλώς να είναι η καλύτερη παραλία για γκέι στον κόσμο. Από την πλούσια ιστορία του LGBTQ+ ακτιβισμού της πόλης μέχρι το δίκτυο των queer χώρων νυχτερινής ζωής που παραμένουν μέχρι σήμερα, το Σαν Φρανσίσκο είναι ένας προορισμός που προκαλεί δέος για πολλούς ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Η παραλία Baker βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη στην περιοχή Presidio και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους γυμνιστές και τους γκέι ντόπιους.

Δεν υπάρχουν πολλές gay παραλίες με θέα που συναγωνίζεται το Baker Beach - οι επισκέπτες εδώ μπορούν να απολαύσουν μια απίστευτα όμορφη πλευρική θέα στη γέφυρα Golden Gate. Οι γκέι ταξιδιώτες θα πρέπει να κατευθυνθούν στο βόρειο άκρο της παραλίας, όπου πολλοί queer ντόπιοι συρρέουν για πικνίκ, ημέρες στην παραλία ή βουτιές στον ψυχρό Ειρηνικό.

Παραλία Pines, Fire Island

Για σχεδόν 100 χρόνια, οι ομοφυλόφιλοι Νεοϋορκέζοι ξεφεύγουν από την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού με ταξίδια στο Fire Island - ένα προπύργιο της queer κοινότητας στη νότια ακτή του Long Island. Ενώ το Fire Island περιβάλλεται από μια σειρά από πανέμορφες παραλίες που προσελκύουν μια εξίσου υπέροχη επιλογή από ταξιδιώτες γκέι, το Pine Beach είναι χωρίς αμφιβολία το επίκεντρο της παράκτιας δράσης της περιοχής. Στο Fire Island όλα πάνε, και μόλις τελειώσετε με την παραλία, δεν θα θέλετε να χάσετε τον πλούτο των γκέι μπαρ και κλαμπ που βρίσκονται λίγο πιο πέρα ​​από τους αμμόλοφους.

Η θεατρική κοινότητα της Νέας Υόρκης άρχισε να επισκέπτεται το Fire Island τη δεκαετία του 1920 και έκτοτε, μια σταθερή ροή διασκεδαστών και ερμηνευτών έχει κρατήσει ζωντανό το δημιουργικό πνεύμα της περιοχής. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε τη ζωντανή βραδινή ατμόσφαιρα του Fire Island είναι το The Blue Whale, ένα κατεξοχήν gay μπαρ Pine Beach που φιλοξενεί μια σειρά από εκδηλώσεις, όπως εβδομαδιαία drag brunch, χορευτικά πάρτι και εκδηλώσεις Pride.

Τζίντζερ Ρότζερς Μπιτς, Λος Άντζελες

Ανεξάρτητα από το πότε επιλέγετε να επισκεφτείτε την εμβληματική παραλία Ginger Rogers του Λος Άντζελες, θα βρείτε ένα υγιές πλήθος ομοφυλόφιλων του Δυτικού Χόλιγουντ, αλλά είναι τα Σαββατοκύριακα όταν αυτή η μοναδική γραφική άμμος ζωντανεύει πραγματικά. Προσβάσιμο με το Santa Monica Blue Bus 9, το Ginger Rogers Beach είναι η μόνη γκέι παραλία στην πόλη του Λος Άντζελες και ως εκ τούτου είναι ένα διαρκώς διασκεδαστικό μέρος για να περάσετε μια μέρα δίπλα στη θάλασσα. Το γκέι πλήθος τείνει να συγκεντρώνεται γύρω από το Lifeguard Tower 18 και υπάρχει ένα ευχάριστο μονοπάτι ποδηλασίας που τρέχει κατευθείαν σε αυτό το σημείο.

Μετά από μια μέρα χαλάρωσης στην παραλία Τζίντζερ Ρότζερς, οι γκέι ταξιδιώτες θα θέλουν να περάσουν το βράδυ εξερευνώντας την queer χώρα των θαυμάτων που είναι το Δυτικό Χόλιγουντ. Το μεγαλύτερο gaybourhood των ΗΠΑ, το Δυτικό Χόλιγουντ, φιλοξενεί το μεγαλύτερο μέρος των gay bar της πόλης και ένα σταθερό αγαπημένο Travel Gay is Η Μονή - που έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο MTV Logo Best Gay Bar In The World.

Sebastian Street Beach, Ft. Λόντερντεϊλ

Βρίσκεται στο τέλος της οδού Sebastian, κοντά στο Ritz Carlton, αυτή η γκέι παραλία είναι μοναδική στο γεγονός ότι είναι γεμάτη με μια συλλογή από πολυτελή θέρετρα και πανύψηλα ξενοδοχεία, που σημαίνει ότι προσφέρεται υπέροχα για μια ελαφρώς υπερυψωμένη εμπειρία γκέι παραλίας. Το Fort Lauderdale είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς ταξιδιών για ομοφυλόφιλους στις ΗΠΑ και η παραλία Sebastian Street είναι ένα hotspot για τον γκέι πληθυσμό της πόλης τους θερμότερους μήνες. Το Fort Lauderdale είναι ένα απίστευτα φιλικό μέρος και οι σόλο γκέι ταξιδιώτες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συναντήσουν ντόπιους γκέι στα μπαρ κατά μήκος της παραλίας της οδού Sebastian.

Σε μικρή απόσταση με το ταξί από την παραλία Sebastian Street βρίσκεται το Wilton Manors, η πιο δημοφιλής γκέι συνοικία της Φλόριντα. Το Wilton Manors είναι μια ποικιλόμορφη και ζωντανή συνοικία που εκτείνεται σε πολλά τετράγωνα και διαθέτει μια πληθώρα από γκέι μπαρ και κλαμπ. Ακόμη και η κυβέρνηση του Wilton Manors είναι σε μεγάλο βαθμό LGBTQ+ και η περιοχή έχει μια πραγματικά ανοιχτή ατμόσφαιρα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Fire Island

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Fire Island από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Νησί Fire για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας