παραλία Bondi

Οι καλύτερες παραλίες γκέι στο Σίδνεϊ

Το Σίδνεϊ είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στην παραλία στον κόσμο

Το Σίδνεϊ φημίζεται ως παγκόσμιο hotspot για τον ομοφυλόφιλο τουρισμό. Η πόλη προσελκύει χιλιάδες ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες κάθε χρόνο που φτάνουν στα όνειρά τους εν μέρει λόγω των παγκοσμίου επιπέδου παραλιών. Οι παραλίες στο Σίδνεϊ είναι μερικές από τις καλύτερες στην Αυστραλία και δεν υπάρχει καμία έλλειψη καθώς η πόλη φιλοξενεί 100 παραλίες.

Υπάρχει ένα απίστευτο φάσμα ποικιλομορφίας μεταξύ του παραθαλάσσιου τοπίου της περιοχής και θα μπορείτε να απολαύσετε πολλά περιβάλλοντα παραλίας. Κάθε τοποθεσία κατά μήκος της ακτής είναι διαφορετική, από μικρούς και ιδιωτικούς όρμους έως την παγκοσμίως διάσημη παραλία Bondi. Οι παραλίες του Σίδνεϋ μπορούν να προσφέρουν ατελείωτη δράση και διασκέδαση καθώς και την ευκαιρία για χαλάρωση σε μια κατά τα άλλα πολυσύχναστη πόλη.

Σίδνεϊ

Η καλύτερη παραλία Gay στο Σίδνεϊ

Παραλία Clovelly: Μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του Σίδνεϊ μεταξύ των ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών. Το Clovelly Beach βρίσκεται ανάμεσα σε δύο βραχώδεις καταυλισμούς, έναν μικρό όρμο που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα μέρη της πόλης για κολύμβηση με αναπνευστήρα και απόλαυση των ζεστών γαλαζοπράσινων νερών. Η προστατευμένη φύση της παραλίας σημαίνει ότι η θάλασσα είναι ήρεμη και γαλήνια, παρέχοντας μια ασφαλή και ήσυχη περιοχή για εξερεύνηση.

Η παραλία είναι ένα ήσυχο στέκι για την τοπική κοινότητα LGBT + που προσελκύεται στη μικρή κλίμακα και την αίσθηση της κοινότητας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το Clovelly Beach φιλοξενεί επίσης πισίνα με θαλασσινό νερό που επιτρέπει κολύμπι όλο το χρόνο. Αυτός είναι ο τέλειος προορισμός αν ψάχνετε κάπου για να απολαύσετε τον ήλιο.

Η καλύτερη παραλία γυμνιστών στο Σίδνεϊ

Παραλία Οβελίσκου: Εάν οι λέξεις "προαιρετικά ρούχα" σας φαίνονται καλά, φροντίστε να δείτε το Obelisk Beach, μία από τις μοναδικές γυμνές παραλίες του Σίδνεϊ και μια σταθερά δημοφιλής τοποθεσία για ομοφυλόφιλους ντόπιους και τουρίστες. Σε απόσταση αναπνοής και μήκους μόλις 100 μέτρων, το Obelisk Beach είναι το τέλειο ιδιωτικό καταφύγιο για τους λάτρεις της απογύμνωσης. Εκτός από το να θαυμάσετε τα αμέτρητα γυμνά παιδιά που κατοικούν σε αυτή τη μικρή παραλία, οι επισκέπτες του Οβελίσκου μπορούν επίσης να απολαύσουν εκπληκτική θέα στον κόλπο.

Η απομονωμένη τοποθεσία της παραλίας σημαίνει ότι οι επισκέπτες πρέπει να σταθμεύσουν στην κορυφή του λόφου και να περπατήσουν σε αρκετά απόσταση για να φτάσουν. Υπάρχει μια μεγάλη σκάλα που θα σας οδηγήσει στην άμμο και ενώ ο περίπατος μπορεί να είναι κουραστικός, ο τελικός προορισμός αξίζει τον κόπο.

Η καλύτερη παραλία λεσβιών στο Σίδνεϊ

McIver's Ladies Baths: Αν και δεν είναι αυστηρά μια παραλία από μόνη της, τα McIver's Ladies Baths στο Coogee είναι ένας φιλικός και ασφαλής χώρος για να συγκεντρωθούν γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Από λεσβιακά ζευγάρια μέχρι γυναίκες των οποίων η θρησκεία απαγορεύει το μπάνιο μπροστά σε άνδρες, θα βρείτε ένα φιλόξενο περιβάλλον εδώ για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Ξεκινήστε ή τελειώστε με μια βουτιά στη θάλασσα στην κοντινή παραλία Coogee.

Η καλύτερη απομονωμένη παραλία Gay στο Σίδνεϊ

Παραλία Little Congwong: Μακριά από τα γεμάτα τουριστικά σημεία, η παραλία Little Congwong είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε σε μια ήρεμη ηρεμία. Η παραλία βρίσκεται ακριβώς πέρα ​​από την κύρια περιοχή του Κονγκόνγκ και είναι προσβάσιμη από έναν γοητευτικό χώρο περιπάτου από σκυρόδεμα που εκτείνεται κατά μήκος της ακτής και προστατεύεται από το πλούσιο πράσινο της περιοχής. Το νερό είναι ήρεμο και ζεστό και η ατμόσφαιρα είναι αισθητά πιο χαλαρή σε σύγκριση με άλλους κοντινούς προορισμούς. Περιστασιακά, οι επισκέπτες στην παραλία θα απολαύσουν το παγωτό σκάφος, το οποίο φτάνει στην ακτή και πουλά μια ποικιλία από δροσιστικά ποτά και γλυκά.

Το Little Congwong είναι επίσης μια ανεπίσημη παραλία γυμνιστών με την ατμόσφαιρα χωρίς φροντίδα και ημι-ιδιωτική τοποθεσία. Ακόμα και στις μεγάλες καλοκαιρινές περιόδους, αυτό το μικρό κομμάτι παρθένων ακτών παραμένει ήσυχο και μπορείτε να απολαύσετε ηλιοθεραπεία και κοκαλιάρικο βουτιά, σε σχετική γαλήνη.

Η καλύτερη παραλία Gay Cruising στο Σίδνεϊ

Παραλία Lady Jane: Στο τέλος της χερσονήσου South Head, η Lady Jane είναι μια μικρή παραλία που διαθέτει απαλή λευκή άμμο και υπέροχη γκέι ατμόσφαιρα. Το κυριότερο σημείο για κρουαζιέρες στην πόλη, η Lady Jane υπήρξε κόμβος για άντρες που αναζητούν άντρες εδώ και δεκαετίες και τώρα έχει τη φήμη ως μια από τις καλύτερες περιοχές για να πάρει παιδιά.

Η παραλία είναι επίσης μια ανεπίσημη παραλία γυμνιστών και η πλειονότητα αυτών που επισκέπτονται αυτό το LGBT + δεν επιλέγουν να φορούν ρούχα. Η παραλία δεν είναι ρητώς ομοφυλόφιλη και συχνά επισκέπτεται από λίγους ευθείες επισκέπτες. Απλώς προειδοποιήστε, ορισμένοι τουρίστες χρησιμοποιούν το μονοπάτι πάνω από την παραλία για να μαζέψουν τη μάζα των γυμνών ανδρών παρακάτω, οπότε αν θέλετε να αποφύγετε τα έντονα κεφάλια λίγο πιο κάτω από το κύριο τμήμα.

παραλία Bondi

Η πιο δημοφιλής παραλία στο Σίδνεϊ

παραλία Bondi: Πολύ λίγες παραλίες γίνονται παγκοσμίως αναγνωρισμένα ορόσημα και το Bondi είναι ένα από αυτά. Ανάμεσα στα κορυφαία αξιοθέατα της Αυστραλίας, η παραλία είναι μια ομάδα δραστηριοτήτων όλο το χρόνο, με σέρφερ, τζόγκερ, φανατικούς θαλάσσιων σπορ και ξαπλώστρες που συρρέουν σε αυτήν την μεγάλη έκταση της λευκής άμμου. Ο πλακόστρωτος περίπατος πίσω από την παραλία είναι γεμάτος μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια, ώστε να μην είστε ποτέ μακριά από υπέροχο φαγητό και ποτό.

Ενώ η παραλία είναι δημοφιλής σε όλους στο Σίδνεϊ, προσελκύει μεγάλο πλήθος ΛΟΑΤ +. Το Bondi Beach είναι ένα πολιτιστικό ορόσημο και έχει παρουσιαστεί σε αμέτρητες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, κρατήστε τα μάτια σας έξω και ίσως να εντοπίσετε έναν από τους εμβληματικούς ναυαγοσώστες του Bondi.

Η καλύτερη παραλία με κρυφό κόσμημα στο Σίδνεϊ

Παραλία Red Leaf: Αγαπημένο στους ντόπιους αλλά συχνά λείπει από ταξιδιώτες και τουρίστες, η Red Leaf Beach είναι ένα απομονωμένο και ελάχιστα γνωστό μυστικό όσων ζουν στην περιοχή. Θα βρείτε πάντα ένα μικρό πλήθος γκέι εδώ. Είναι προσβάσιμο από μια σειρά σκαλοπατιών πίσω από τις αίθουσες του συμβουλίου Woollahra. Η παραλία είναι τόσο δημοφιλής στους ντόπιους λόγω της ήσυχης ατμόσφαιρας και της κλειστής περιοχής κολύμβησης, που κάνει το κολύμπι με ασφάλεια και χωρίς καρχαρίες.

Στην κορυφή της παραλίας βρίσκεται ένα μικρό καφέ που προσφέρει υπέροχη θέα στο λιμάνι και σερβίρει μια εντυπωσιακή ποικιλία από αναψυκτικά και σνακ. Η παραλία είναι επίσης ένα δημοφιλές σημείο για ιστιοπλοΐα και άλλες δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ. Μπορείτε να νοικιάσετε εξοπλισμό από κοντινές εγκαταστάσεις.

Tamarama Beach Σίδνεϊ

Η πιο γραφική παραλία στο Σίδνεϊ

Παραλία Ταμαράμα: Πολύ κοντά στο πολυσύχναστο Bondi, η παραλία Tamarama απομακρύνεται από το θόρυβο και το χάος της περιοχής του Σίδνεϊ και των πιο δημοφιλών παραλιών της πόλης. Μία από τις λιγότερο πολυσύχναστες παραλίες της πόλης, το Tamarama είναι αναμφισβήτητα το πιο γραφικό παράκτιο περιβάλλον του Σίδνεϊ και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική θέα στον κόλπο.

Η παραλία είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για παρέες φίλων, καθώς δεν υπάρχουν εδώ οι περιορισμοί που εμποδίζουν τα μπάρμπεκιου και τις μικρές πυρκαγιές, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για βραδινή συγκέντρωση ή πικνίκ. Να είστε προειδοποιημένοι ότι η θάλασσα εδώ μπορεί να είναι επικίνδυνη και τα βίαια ριπίδια και τα ρεύματα είναι κοινά ακόμη και στις ρηχές περιοχές, καθώς οι επισκέπτες αυτοί συνιστάται να μείνουν έξω από το νερό, εκτός εάν ναυαγοσώστες είναι σε λειτουργία.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Σίδνεϊ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Σίδνεϊ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σίδνεϊ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας