Ίμπιζα

Οι καλύτερες παραλίες γκέι στην Ίμπιζα

Η Ίμπιζα έχει να κάνει με την παραλία

Η Ίμπιζα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο ως μέρος για πάρτι και χαλάρωση στον ήλιο. Κάθε χρόνο, πάνω από επτά εκατομμύρια τουρίστες κατεβαίνουν στο μικροσκοπικό νησί και οι εκπληκτικές παραλίες είναι ένας μεγάλος λόγος για αυτό. Με περισσότερες από 80 παραλίες, η Ίμπιζα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παραλιακούς προορισμούς της Ευρώπης.

Οι παραλίες στην Ίμπιζα είναι ομόφωνα γραφικά και πανέμορφα, τα ζεστά μεσογειακά νερά και ο έντονος ισπανικός ήλιος κάνουν τις παραλίες εδώ μερικές από τις καλύτερες στον κόσμο. Κάθε παραλία κατά μήκος της ακτής είναι διαφορετική και αν ψάχνετε για απεριόριστες κρουαζιέρες και πάρτι όλη τη νύχτα ή ήσυχους όρμους χαλάρωσης, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ιδανική τοποθεσία σε αυτό το ηλιόλουστο νησί.

γκέι παραλία

Η καλύτερη παραλία για ομοφυλόφιλους στην Ίμπιζα

Παραλία Es Cavallet: Το επίκεντρο της ομοφυλοφιλικής σκηνής στην Ίμπιζα, το Playa Es Cavellet απομακρύνεται από τη φασαρία της Ίμπιζα και προσφέρει εγγυημένη χαλάρωση. Η παραλία φιλοξενεί Chiringay - ένα ολοήμερο εστιατόριο που είναι σχεδόν αποκλειστικά γκέι στην πελατεία του και αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές στέκι για τους γκέι ντόπιους και επισκέπτες του νησιού. Το Es Cavallet είναι τεράστιο και η γύρω περιοχή έχει μια τραχιά ποιότητα που προσθέτει στη γοητεία.

Κατά τους κορυφαίους καλοκαιρινούς μήνες, η παραλία είναι γεμάτη, κυρίως, με γκέι ξαπλώστρες και αναζητητές του ήλιου. Το Playa Es Cavallet βρίσκεται μακριά από την πεπατημένη διαδρομή και η βόλτα από το χώρο στάθμευσης είναι περίπου 20 λεπτά, ωστόσο, η βόλτα αξίζει τον κόπο όταν βλέπετε τη λευκή άμμο που τεντώνει και την εκρηκτική σημαία του ουράνιου τόξου. Οι αμμόλοφοι πίσω από την παραλία είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός κρουαζιέρας.

Η καλύτερη παραλία ρούχων-προαιρετική στην Ίμπιζα

Sa Caleta: Με μια εντυπωσιακή και εντυπωσιακή ακτογραμμή και κρυστάλλινα νερά, η παραλία Sa Caleta είναι εύκολα μια από τις πιο όμορφες και μοναδικές τοποθεσίες της Ίμπιζα. Η απόκρημνη παραλία είναι η αγαπημένη των ντόπιων και προσφέρει μια ήρεμη απόδραση από τις πιο πολυσύχναστες τοποθεσίες του νησιού. Ωστόσο, δεν είναι η χαλαρωτική ατμόσφαιρα που προσελκύει τους περισσότερους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες εδώ - η παραλία είναι εντελώς προαιρετική ένδυση.

Θα παρατηρήσετε αμέσως τα γυμνά σώματα που είναι διάσπαρτα στους μικρούς βράχους της παραλίας Sa Caleta και η προαιρετική ενδυμασία είναι το πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό της παραλίας. Οι ορμίσκοι σε σχήμα πέταλου που αποτελούν αυτό το τμήμα της ακτογραμμής παρέχουν άφθονη ησυχία και απομόνωση για να κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς ντροπή και το νερό είναι εύκολα προσβάσιμο. Τα τοπικά εστιατόρια είναι γνωστά σε όλη την Ίμπιζα για τα γευστικά πιάτα θαλασσινών τους.

Η πιο γραφική παραλία στην Ίμπιζα

Κάλα Ντ' Χορτ: Για εκπληκτική θέα στον αψιδωτό κόλπο και στο βραχονησίδα El Vedra ύψους 400 μέτρων, κάντε το ταξίδι στην παραλία Cala D'Hort. Αυτή η μικρή παραλία είναι μια από τις πιο ανέγγιχτες και φυσικά όμορφες περιοχές στην ακτογραμμή της Ίμπιζα. Το νερό είναι ήρεμο και καθαρό και αγκαλιάζει απαλά τη ζεστή άμμο. Το Cala D'Hort δεν είναι μεγάλη παραλία, ωστόσο είναι πολύ δημοφιλής, γι' αυτό φροντίστε να φτάσετε νωρίς για να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε ένα υπέροχο σημείο με την καλύτερη θέα.

Το καθαρό νερό σημαίνει ότι η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα και ο εξοπλισμός μπορεί να ενοικιαστεί ή να αγοραστεί από πολλά καταστήματα κατά μήκος της παραλίας. Ακριβώς πίσω από την παραλία υπάρχει ένα σύμπλεγμα από μικρά μπαρ που σερβίρουν ποτά και τάπας, η ατμόσφαιρα εδώ είναι απίστευτη και τη νύχτα μερικοί από τους μικροσκοπικούς χώρους αργά μεταμορφώνονται σε ζωντανά και ζωντανά σημεία.

γκέι παραλία

Η καλύτερη παραλία για κρουαζιέρες στην Ίμπιζα

Es Cavallet Dunes: Ακριβώς πίσω από το Playa es cavalett και γνωστή σε όλη τη γκέι σκηνή της Ίμπιζα, οι Es Cavallet Dunes είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός κρουαζιέρας του νησιού και προσφέρουν μια έκταση ερημιάς για εξερεύνηση. Οι αμμόλοφοι είναι ιδιαίτερα ζωντανοί το βράδυ, όταν οι αμμουδιές εισβάλλονται από ντόπιους και γκέι.

Βρίσκεται κοντά στο Chiringay, οι αμμόλοφοι αποτελούν μέρος της γκέι περιοχής Es Cavallet που είναι ένα δημοφιλές στέκι για την κοινότητα LGBT + του νησιού. Οι αμμόλοφοι καταλήγουν κοντά στην άκρη των υδάτων σε μέρη και είναι από μόνα τους ένα συναρπαστικό και όμορφο περιβάλλον.

Η πιο δημοφιλής παραλία στην Ίμπιζα

Λας Σαλίνας: Η επιτομή της αίγλης Ibizan, η παραλία Las Salinas βρίσκεται στο νότιο άκρο του νησιού και είναι κατοχυρωμένη σε προστατευμένο φυσικό καταφύγιο. Τα πεντακάθαρα γαλάζια νερά που αγκαλιάζουν απαλά πάνω στην άμμο έχουν κάνει το Las Salinas μία από τις πιο περιζήτητες παραλίες της Ίμπιζα εδώ και δεκαετίες. Η παραλία έχει από καιρό συσχετιστεί με το δροσερό και μοντέρνο πλήθος του νησιού και τους πολυσύχναστους ρυθμούς που ξεχειλίζουν από τα πολλά κλαμπ που καταλαμβάνουν το μήκος της.

Η νότια πλευρά του Las Salinas σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η παραλία από την ανατολή έως την δύση του ηλίου. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία στο κοντινό δάσος, ποδήλατο γύρω από τον κόλπο ή απλά να καθίσετε και να πιείτε και να πιείτε κοκτέιλ σε αυτό το παρθένο και ζωντανό βασικό στοιχείο κάθε ταξιδιού στην Ίμπιζα.

γκέι παραλία

Η αγαπημένη παραλία των διασημοτήτων στην Ίμπιζα

Cala Jondal: Η παρθένα λευκή άμμος του Cala Jondal είναι γεμάτη με πολυτελείς ξαπλώστρες και αριστοκρατικές ομπρέλες και υπάρχει ένας ξύλινος περίπατος που διατρέχει μεγάλο μέρος της παραλίας. Είναι αυτές οι επιπλέον πινελιές που κάνουν την παραλία τόσο δημοφιλής μεταξύ διεθνών διασημοτήτων, που συχνά βλέπουν να πιουν ένα κοκτέιλ ή να διαβάζουν ένα βιβλίο στην όμορφη παραλία Cala Jondal. Ο όρμος μέσα στον οποίο βρίσκεται το Cala Jondal προστατεύει τους παραθαλάσσιους από τους σκληρούς ανέμους και αυτό σημαίνει ότι σε ήσυχους καιρούς, η περιοχή είναι μια τοποθεσία απόλυτης γαλήνης και ησυχίας, μακριά από τα πλήθη της πόλης της Ίμπιζα.

Η κορυφαία φύση του Cala Jondal σημαίνει ότι υπάρχει τώρα μια εντυπωσιακή ποικιλία από εστιατόρια και μπαρ που βρίσκονται στην παραλία. Το εμβληματικό Blue Marlin βρίσκεται επίσης στο Cala Jondal, ένα από τα πιο αποκλειστικά beach club στον κόσμο και προσφέρει την υψηλότερη πολυτέλεια που διατίθεται στην Ίμπιζα. Για να αποφύγετε την απογοήτευση, εάν θέλετε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε από τα μεγάλα κλαμπ και σαλόνια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, κάντε κράτηση μερικές εβδομάδες νωρίτερα.

γκέι παραλία

Η καλύτερη παραλία στη Φορμεντέρα

Playa Illetes: Αν και δεν βρίσκεται στην Ίμπιζα, η Φορμεντέρα είναι η πιο λαμπερή αδερφή της Ίμπιζα και σε μικρή απόσταση με το φέρι. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα κατευθυνθούν προς τη Φορμεντέρα για λίγες μέρες για να χαλαρώσουν μετά την απασχολησιμότητα της Ίμπιζα. Το Formentera είναι το δικό του μοναδικό κοντινό νησί με απίστευτες λευκές αμμουδιές και γαλαζοπράσινα νερά. Μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα με σκούτερ ή ποδήλατο.

Το Playa Illetes είναι η κύρια παραλία της Formentera - περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από τον τερματικό σταθμό των φέρι. Δεν είναι μια γκέι παραλία, αλλά έχει καταταχθεί στις δέκα καλύτερες παραλίες του κόσμου τόσο που αξίζει να επισκεφθείτε. Όσο πιο μακριά περιπλανηθείτε κατά μήκος της παραλίας, τόσο λιγότερο κόσμο γίνεται και θα συναντήσετε επίσης μια περιοχή γυμνιστών που είναι απαλλαγμένη από ξαπλώστρες και λίγο πιο κατάφυτη.

Υπάρχουν μερικά εστιατόρια στην παραλία, αν και μπορεί να είναι ακριβό, οπότε είναι καλύτερο να παραλάβετε κάτι σε ένα σούπερ μάρκετ στην κοντινή La Savina, όπου είναι το πορθμείο της Ίμπιζα.

Δείτε Περισσότερα: Δραστηριότητες σε Ίμπιζα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στην Ίμπιζα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στην Ίμπιζα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ίμπιζα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας