Ο Τόνι δεν κατεβαίνει!

Ο Τόνι δεν κατεβαίνει!

Ο Tony Moran είναι ένας από τους πιο γνωστούς και σεβαστούς DJs στο είδος μουσικής, παίζοντας τακτικά σε τεράστιο ομοφυλόφιλο κοινό σε όλη την Ασία.

Έτσι, ο ενθουσιασμός θα φτάσει στον πυρετό όταν φτάνει στα καταστρώματα στο πάρτι κλεισίματος των υψηλών αναμενόμενων Τραγούδι Kran 8 στην Μπανγκόκ στις 13 Απριλίου.

Οι τραγουδιστές του Song Kran 8 θα είναι από τους πρώτους που θα ακούσουν την τελευταία παραγωγή του στο dance club, "I'm Not Coming Down". Συνεργάστηκε με τον θρυλικό χορό Martha Wash σε αυτό και είναι ενθουσιασμένος που το έκανε για πρώτη φορά στο πάρτι.

Ο Moran ξεκίνησε την καριέρα του το 1981 ως το ήμισυ της ομάδας παραγωγής, "The Latin Rascals". Βοήθησε στη συγγραφή και την παραγωγή του "Show Me" για το The Cover Girls, ένα τραγούδι που έγινε ο πρώτος χρυσός δίσκος του Top 40.

Κατά τη διάρκεια της λαμπερής του καριέρας, έχει συνεργαστεί με τις Rihanna, Mariah Carey, Madonna, Neyo, Cher, Kristine W, προτάθηκε για δύο Grammy για την παραγωγή του "Don't Let This Moment End" και "Heaven's What I Feel" της Gloria Estefan. και παρήγαγε σημαντικές επιτυχίες indie dance club, συμπεριλαμβανομένων των "Put Your Hands Up", "Cafe Con Alegria" και "The Promise".

Είναι υπέροχο να σε βλέπω να δουλεύεις ξανά με τη Martha Wash!

Η Martha Wash και εγώ είμαστε πολύ καιρό φίλοι και συνεργάτες. Μου έπαιξε ένα νέο τραγούδι που είχε συν-γράψει. Το αναγνώρισα από το τελευταίο της άλμπουμ, SOMETHING GOOD και μπορούσα πραγματικά να δω την προσωπική προσκόλληση που είχε σε αυτό. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι η κυρίαρχη του πεπρωμένου της. Δεν της έδωσα άλλη επιλογή από το να μου επιτρέψει να το ανακαινίσω.

Αυτή είναι η πρώτη σας συνεργασία από το "Keep Your Body Workin;"

Ναι, και αυτό ήταν το 2007! Έχουμε κάνει άλλα πράγματα στο στούντιο που δεν τελειώσαμε ποτέ.

Το "Keep Your Body Workin" έφτασε στο # 1 στο Billboard. Περιμένετε το ίδιο με το "I'm Not Coming Down";

Δέχομαι. Στην πραγματικότητα, το "Keep Your Body Workin" ήταν το # 1 στο τέλος του 2007 και έμεινε στο # 1 για την πρώτη εβδομάδα του 2008. Αυτό ήταν πολύ φοβερό!

Πώς άλλαξε η σκηνή του συλλόγου από τότε;

Έχει αλλάξει σημαντικά, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Η μουσική χορού έχει χωριστεί σε πολλαπλά είδη. Οι άνθρωποι έχουν επεκτείνει τις ιδέες τους για το τι μπορεί να είναι μια εμπειρία πάρτι και κλαμπ. Η κλίμακα παραγωγής που επενδύεται για την ενίσχυση της μουσικής και την τόνωση όλων των αισθήσεών σας είναι εντυπωσιακή. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.

Πότε ήταν ο DJ στο Songkran 6, ένιωσα όλα τα όνειρα που είχα ποτέ για την τέλεια βραδιά που έγινε πραγματικότητα. Γι 'αυτό είμαι τόσο χαρούμενος που συμμετέχω στο Songkran 8, γιατί μπορώ να φανταστώ μόνο τι θα είχαν σκεφτεί για αυτό.

Ξεκινήσατε την καριέρα σας τις μέρες του freestyle του 1981. Πιστεύετε ότι το freestyle θα επανέλθει ποτέ;

Ναί. Θα εξελιχθεί, αλλά η ατμόσφαιρα που του έδωσε αυτή τη μοναδική γεύση θα παραμείνει. Περιστασιακά κάνω μερικές παραστάσεις freestyle. Ήμουν έκπληκτος όταν 8,000 άτομα εμφανίστηκαν στο τελευταίο

Διατηρείτε επαφή με την TKA, Sa-Fire, το Cover Girls ή τη Lisette Melendez;

Ναί! Όλοι τους κάνουν και φαίνονται υπέροχοι. Τα τραγούδια που ηχογράφησαν έχουν γίνει όλα κλασικά λατρευτικά και όλα συνεχίζουν να περιοδεύουν μαζί, παίζοντας για τεράστια πλήθη. Έχουν ακόμα τις κινήσεις τους και μαντέψουν τι; Κι εγώ! 

Πώς καταφέρατε να επιμείνετε στη συνεχώς μεταβαλλόμενη μουσική βιομηχανία για τόσο καιρό;

Δεν αναγκάζομαι να αλλάξω. Απλώς πηγαίνω με αυτό.

Τι ακολουθεί μετά την Μπανγκόκ;

Περισσότερα έργα μουσικής παραγωγής και καλλιτεχνών. Τραγούδησα επίσης ένα τραγούδι για έναν θρύλο της οικιακής μουσικής, τον Todd Terry. Τιμήθηκα που μου ζήτησε να το κάνω. Μόλις τελειώσαμε τα remixes για αυτό και σκοπεύω να το εμφανίσω στο Songkran 8. Ονομάζεται "Take It All The Way" και θα κάνω ακριβώς αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με DJ Tony Moran ιστοσελίδα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας