Rainbow Retreat - Ένα ιερό της Τασμανίας

Rainbow Retreat - Ένα ιερό της Τασμανίας

Πριν από δώδεκα χρόνια, οι κάτοικοι της Μελβούρνης, ο Πέτρος και ο Ίαν, πέταξαν τη ζωή της πόλης και βρίσκουν τη δική τους ξεχωριστή θέση.

Στην Τασμανία, ανακάλυψαν τι είναι τώρα Ουράνιο τόξο υποχώρηση κατά λάθος μετά από επίσκεψη σε άλλο κοντινό κατάλυμα. Ερωτεύτηκαν αμέσως με το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον και την καταπληκτική θέα στον ωκεανό.

Ο Πέτρος και ο Ίαν έχτισαν το δικό τους σπίτι και στη συνέχεια τρεις αυτόνομες καμπίνες για τους επισκέπτες, μαζί με ένα καταφύγιο διάσωσης και αποκατάστασης ζώων.

Κάθε καμπίνα επισκέπτη διαθέτει διπλό κρεβάτι, πολυθρόνες μπροστά από μια ξυλόσομπα, τραπέζι φαγητού και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κουζίνα αερίου και ψυγείο. Η τηλεόραση, τα φώτα και το ζεστό νερό είναι όλα ηλιακά. Το νερό της βροχής συλλέγεται από την οροφή του κύριου σπιτιού και αποθηκεύεται σε δεξαμενές τροφοδοσίας βαρύτητας για να παρέχει στις καμπίνες παροχή νερού για ντους, πλύσιμο και τουαλέτες.

Αλλά είναι η μαγευτική θέα στον ωκεανό και η αφθονία της άγριας ζωής που πραγματικά κάνει Ουράνιο τόξο υποχώρηση ένα ξεχωριστό μέρος.

Οι wallabies θα περιμένουν έξω από την πόρτα σας (ο Peter παρέχει βοηθητικά μια μπανιέρα με ειδική τροφή) και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δείτε wombats και possums. Η τοποθεσία είναι μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε τη βορειοανατολική ακτή της Τασμανίας, συμπεριλαμβανομένου του κοντινού κόλπου των πυρκαγιών και του εκπληκτικού κόλπου Wineglass.

Το Rainbow Retreat είναι ένα οικολογικό καταφύγιο από κάθε άποψη. Μην περιμένετε τις εγκαταστάσεις που θα βρείτε σε ένα ξενοδοχείο. Ωστόσο, ο Peter και ο Ian θα χρεώσουν τα κινητά τηλέφωνα και τους φορητούς υπολογιστές σας στο κεντρικό σπίτι. Παρέχονται πόσιμο νερό και προμήθειες για ευρωπαϊκό πρωινό και το ψυγείο είναι εφοδιασμένο με κρασί και μπύρα. Και αν το επιλέξετε, ο Ian θα ετοιμάσει ένα νόστιμο σπιτικό δείπνο και θα το παραδώσει στην καμπίνα σας.

Αυτό το αξιοθαύμαστο «μακριά από όλα» που έχει τη φύση κυριολεκτικά χτυπάει την πόρτα σας (τα wallabies!), Το οποίο διαχειρίζεται ένα πολύ υπέροχο ζευγάρι γκέι.

Εάν επισκεφθείτε την Τασμανία, βεβαιωθείτε ότι σκοπεύετε να περάσετε τουλάχιστον δύο νύχτες στο Rainbow Retreat.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά gay Tasmania, κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Rainbow Retreat, κάντε κλικ εδώ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες εκδρομές στην Τασμανία

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Τασμανία από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τασμανία για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας