Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία Gay 2021

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία Gay 2021

Τα ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις στις Travel Gay.

Από το Τόκιο στο Βερολίνο, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις τον τελευταίο χρόνο. Μερικά είναι γκέι ξενοδοχεία, άλλα είναι γκέι δημοφιλή. Travel Gay είναι ο ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις για γκέι στον κόσμο. Έχουμε πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές σελίδας ετησίως. Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι τα ξενοδοχεία μας με τις περισσότερες κρατήσεις αντικατοπτρίζουν τα γούστα των ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο.

 

Ψάχνετε για ένα gay ή φιλικό προς τους gay; Μην ψάχνετε άλλο.

 

APA Hotel Shinjuku-Gyoemmae

 

APA Hotel Shinjuku-Gyoemmae - Τόκιο

 

Πολύ κοντά στο σταθμό Shinjuku-Gyoenmae, το Hotel Shinjuku είναι έξυπνο και οικονομικό. Η καλύτερη γκέι νυχτερινή ζωή του Τόκιο μπορεί να βρεθεί στην περιοχή Ni-chome πάνω στο δρόμο. Βρίσκεται επίσης κοντά σε μια από τις πιο δημοφιλείς γκέι σάουνες του Τόκιο. Τα δωμάτια είναι συμπαγή και άρτια εξοπλισμένα. Αυτή είναι μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την τεράστια πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Το φαγητό σερβίρεται όλη την ημέρα στο ψητοπωλείο του ξενοδοχείου στο ισόγειο. Απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το Shinjuku.

Κάντε κράτηση απευθείας.

Ξενοδοχείο Trinity Silom

 

Ξενοδοχείο Trinity Silom - Μπανγκόκ

 

Η Μπανγκόκ είναι μια τεράστια και δυνατή πόλη. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο. ο Silom gay σκηνή είναι ακριβώς στο κατώφλι σας. Θα έχετε όλη τη δράση σε κοντινή απόσταση με το πλεονέκτημα ενός ήσυχου νυχτερινού ύπνου. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Η Trinity Silom ήταν σταθερά φαβορί Travel Gay για πολλά χρόνια.

Καθημερινά παρέχεται πρωινό, ενώ στο διπλανό κτήριο θα βρείτε πισίνα και γυμναστήριο.

Κάντε κράτηση απευθείας.

Ξενοδοχείο Ritual Torremolinos

 

Ξενοδοχείο Ritual - Torremolinos

 

Ένα ξενοδοχείο μόνο για γκέι άνδρες στην Costa Del Sol στην Ισπανία, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών της Ευρώπης. Βρίσκεται στην καρδιά του Torremolinos και έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία Bajondillo. Υπάρχει σπα, σάουνα, χώρος γυμνιστών και μπαρ στον τελευταίο όροφο. Επικρατεί πάρτι. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για διακοπές gay party στην Ισπανία.

Η γκέι νυχτερινή ζωή του Τορεμολίνος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Κάντε κράτηση απευθείας.

 

Axel Hotel Βερολίνο

 

 

Ξενοδοχείο Axel - Βερολίνο

 

Η Axel είναι η πιο γνωστή μάρκα γκέι ξενοδοχείων στην Ευρώπη και η Axel Berlin είναι δημοφιλής εδώ και καιρό Travel Gay. Βρίσκεται στο Schoneberg, τη διάσημη γκέι συνοικία του Βερολίνου. Το εμπορικό κέντρο KaDeWe είναι εύκολα προσβάσιμο. Το Axel Berlin είναι ένα ξενοδοχείο για πάρτι, αλλά είναι επίσης κομψό και τα δωμάτια είναι πολύ έξυπνα. Το μπαρ του ξενοδοχείου είναι κάτι σαν σημείο συνάντησης για γκέι τζετ σετ.

Η γκέι νυχτερινή ζωή του Βερολίνου είναι θρυλικό. Αν θέλετε να κάνετε πάρτι, τότε αυτή είναι η πόλη για εσάς.

Κάντε κράτηση απευθείας.

Boutique Hotel Imperial Palace

 

Imperial Palace Boutique Hotel - Σεούλ

 

Στην καρδιά του Itaewon, η καλύτερη νυχτερινή ζωή της Σεούλ βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Το ξενοδοχείο έχει μερικά ζωηρά έργα τέχνης στους τοίχους. Το Itaewon είναι η πιο δημοφιλής περιοχή στους τουρίστες - θα δείτε πολλούς Αμερικανούς στρατιώτες εδώ τριγύρω όταν δεν είναι απασχολημένοι στην αποστρατικοποιημένη ζώνη. Είναι επίσης γεμάτο γκέι μπαρ και εστιατόρια.

Τα δωμάτια είναι μικρά αλλά κομψά σχεδιασμένα για να αισθάνονται ευάερα και ευρύχωρα.

Κάντε κράτηση απευθείας.

 

St Giles Λονδίνο

 

 

St Giles - Λονδίνο

 

Το Λονδίνο είναι μια τεράστια και ακριβή πόλη. Προσελκύει πάνω από 30 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως. Η επιλογή του σωστού ξενοδοχείου μπορεί να είναι δύσκολη - από πού να ξεκινήσετε; Το St Giles είναι το πιο δημοφιλές ξενοδοχείο στο Λονδίνο Travel Gay. Είναι άνετο και προσιτό. Η πολυσύχναστη νυχτερινή ζωή του Soho και τα καταστήματα της Oxford Street βρίσκονται ακριβώς στο κατώφλι σας.

Η διαμονή στο κέντρο του Λονδίνου μεγιστοποιεί τις εμπειρίες σας από την πόλη. Πολλά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι με τα πόδια. Οι συγκοινωνιακές συνδέσεις είναι επίσης εξαιρετικές.

Κάντε κράτηση απευθείας.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Aarhus

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Aarhus από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Aarhus για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας