Space Needle

Δραστηριότητες σε Σιάτλ

Το Σιάτλ έχει εξαιρετική νυχτερινή ζωή και μια μεγάλη πολιτιστική σκηνή

Το Σιάτλ είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Αμερικής, για να μην αναφέρουμε μια από τις πιο πράσινες πόλεις της. Είναι γνωστό ως Emerald City καθώς περιβάλλεται από καταπράσινα δάση. Υπάρχουν πάνω από 2,000 καφετέριες στο Σιάτλ, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου καταστήματος Starbucks.

Η μουσική σκηνή του Σιάτλ οδήγησε στην άνοδο του grunge, έναν ήχο που ενσωματώθηκε από τον Νιρβάνα. Το Σιάτλ είναι επίσης η γενέτειρα του Jimi Hendricks. Έχει μια ζωντανή μουσική σκηνή μέχρι σήμερα. Η νυχτερινή ζωή είναι πολύ ζωντανή. Το Σιάτλ είναι πολύ φιλόξενο στους γκέι ταξιδιώτες. Θεωρείται ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσετε και ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστείτε. Είναι επίσης ένας υπέροχος τουριστικός προορισμός.

Pike Place Market

Pike Place Market

Το Pike Place Market χρονολογείται από το 1907 και είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για φαγητούς. Θα βρείτε εκατοντάδες εμπόρους που πωλούν μια μεγάλη ποικιλία εποχιακών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων προϊόντων. Θα μυρίσετε φρεσκοψημένα προϊόντα και θα βρείτε πολλές επιλογές για φαγητό στο δρόμο. Κοντά στην αγορά θα βρείτε επίσης το πρώτο κατάστημα Starbucks.

Το Pike Place Market είναι δημοφιλές τόσο στους τουρίστες όσο και στους ντόπιους. Είναι μια από τις παλαιότερες αγορές των αγροτών των ΗΠΑ και αποτελεί το βασικό στήριγμα της σκηνής φαγητού του Σιάτλ.

Space Needle

Space Needle

Το Space Needle είναι ένα φαλλικό εμβληματικό και εγγενές τμήμα του Σιάτλ. Ολοκληρώθηκε το 1962 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Έκθεσης. Πολύ ένα προϊόν της εποχής του διαστήματος, έχει ποιότητα SciFi. Εμπνεύστηκε από τον Πύργο της Στουτγάρδης στη Γερμανία. Μπορείτε να πάρετε το ασανσέρ στο κατάστρωμα παρατήρησης και να απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης. Μπορείτε επίσης να κάνετε κρασί και να δειπνήσετε στο εστιατόριο. Είναι τουριστικό, αλλά είναι διασκεδαστικό και αξίζει την τιμή εισδοχής.

Μουσείο Τέχνης Σιάτλ

Το Σιάτλ έχει μια σκηνή καλών τεχνών. Είναι από καιρό δημοφιλής στους καλλιτέχνες και τους μουσικούς. Το Μουσείο Τέχνης του Σιάτλ (SAM) έχει πάνω από 25,000 έργα τέχνης. Τα κύρια τμήματα περιλαμβάνουν αφρικανική τέχνη, αμερικανική τέχνη, ισλαμική τέχνη και τέχνη από την αρχαιότητα. Είναι μικρότερο από πολλά γιγαντιαία μουσεία που βρίσκετε σε μεγαλύτερες πόλεις. Μπορείτε να κάνετε δικαιοσύνη στον SAM σε ένα ταξίδι. Υπάρχουν διάφορες εκθέσεις όλο το χρόνο.

Μουσική

Η μουσική σκηνή του Σιάτλ

Ο ήχος του Σιάτλ στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90 έγινε τόσο σημαντικός. Η σκηνή του grunge ήταν ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας που καλλιέργησε τους Nirvana, τους Smashing Pumpkins, τους Hole και πολλές άλλες μπάντες. Ήταν ο ήχος alt rock που διαμόρφωσε το soundtrack στο Gen X. Η σκηνή μπορεί να μην ήταν τόσο μεγάλη όσο φαινόταν, αλλά δεν ήταν λιγότερο επιρροή. Η σκηνή του Σιάτλ δεν ήταν αποκλειστική για το Σιάτλ. Το Grunge επεκτάθηκε πολύ πέρα ​​από την πόλη, αλλά παραμένει στενά συνδεδεμένο με το Σιάτλ μέχρι σήμερα.

Υπάρχουν αρκετοί μουσικοί χώροι για επίσκεψη στο Σιάτλ, όπου το Showbox at The Market είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Άνοιξε το 1939 και έκτοτε αποτελεί βασικό στοιχείο της μουσικής σκηνής του Σιάτλ.

Γκέι Σιάτλ

Εξερευνήστε τη γκέι σκηνή του Σιάτλ

Το Σιάτλ έχει εξαιρετική νυχτερινή ζωή. Υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ και γκέι κλαμπ για εξερεύνηση. Madison Pub είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη βραδινή σας γκέι στο Σιάτλ. Είναι ένα χαλαρό μπαρ στην περιοχή Capitol Hill.

Δεν υπάρχουν πολλά λεσβιακά μπαρ στις ΗΠΑ. Ωστόσο, το Σιάτλ έχει ένα. Αγριο τριαντάφυλλο βρίσκεται επίσης στην περιοχή Capitol Hill και είναι γυναικεία και διαχειριζόμενη. Ένα από τα πιο καυτά γκέι μπαρ του Σιάτλ ονομάζεται Μονόκερος. Είναι πολύχρωμο, περισσότερο από ένα μικρό στρατόπεδο και αξίζει να το επισκεφτείτε. Ας υποθέσουμε ότι θα θέλατε να χορέψετε τη νύχτα, Πόνυ είναι μια καλή ομάδα για να δοκιμάσετε.

Μουσείο πολιτισμού ποπ

Ιδρύθηκε από τον Paul Allen, συνιδρυτή της Microsoft, το Μουσείο Pop Culture είναι απαραίτητο για όλους τους οπαδούς της ποπ κουλτούρας και του SciFi. Θα δείτε το καπέλο της Indiana Jones, το χέρι του Luke Skywalker, στηρίγματα από τον Buffy, A Nightmare στην Elm Street και πολλά άλλα. Το μουσείο παρουσίασε κάποτε το σακάκι του Prince από το Purple Rain. Η αμερικανική ποπ κουλτούρα είχε μεγαλύτερη παγκόσμια επιρροή από οποιαδήποτε άλλη πολιτιστική πτυχή τον περασμένο αιώνα. Αυτό είναι ένα μουσείο στους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα μουσεία.

Κατά μήκος της προκυμαίας

Η προκυμαία του Σιάτλ είναι αρκετά τουριστική. Τα μπαρ είναι λίγο πιο ακριβά. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό με εξαιρετική θέα και να κάνετε μια κρουαζιέρα γύρω από τον κόλπο από το Pier 55. Η φημισμένη αγορά Pike Place είναι κοντά στην προκυμαία. Η μεγαλύτερη γοητεία της προκυμαίας είναι η θέα που έχετε από τον κόλπο Elliot και τα γύρω βουνά.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Σιάτλ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Σιάτλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σιάτλ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας