Γουατεπέ

Δραστηριότητες σε Μεντεγίν

Το Μεντεγίν είναι μια πόλη σε άνοδο

Ένα, δύο, cha cha cha ... καλωσορίσατε στη Μεντεγίν. Η δεύτερη πόλη της Κολομβίας έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Κάποτε θεωρήθηκε ότι ήταν η ιδιωτική πτέρυγα των αρχηγών ναρκωτικών της Κολομβίας. Ο Μεντεγίν εμφανίστηκε σαν φοίνικας από τους πολέμους των ναρκωτικών και έγινε ένας σημαντικός οικονομικός και πολιτιστικός κόμβος. Είναι πολύ φιλόξενο στους επιχειρηματίες.

Το Μεντεγίν περιβάλλεται από τις Άνδεις στην κοιλάδα Aburra. Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό περιβάλλον. Η Medellin έχει αναπτυχθεί ταχύτατα. Είναι μια πόλη σε άνοδο. Βρίσκει επίσης μια νέα ταυτότητα στον λαϊκό πολιτισμό ξεχωριστά από το παρελθόν του: Η μητρική της Madonna και η Μεντεγίν Μαλούμα τραγούδησαν ένα ντουέτο για την πόλη το 2019. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για επίσκεψη καθώς η πόλη διατηρεί ακόμα την ιδιόμορφη, ξεθωριασμένη γοητεία της. Η Μεντεγίν είναι πιθανό να γίνει πιο εξευγενισμένη τα επόμενα χρόνια.

Μεντεγίν

Πλατεία Μποτέρο

Στην παλιά συνοικία του Μεντεγίν, το Plaza Botero είναι ένα μεγάλο πάρκο δίπλα στο Μουσείο Antioquia. Διαθέτει 23 γλυπτά του Fernando Botero Angulo. Είναι ντόπιος του Μεντεγίν και είναι ίσως ο πιο διάσημος εν ζωή καλλιτέχνης της Λατινικής Αμερικής. Τα γλυπτά του απεικονίζουν ανθρώπους στη μεγαλύτερη πλευρά, συνδέοντάς τους με μερικά από τα παλαιότερα σωζόμενα έργα τέχνης - πρώιμες απεικονίσεις της μητέρας φύσης έρχονται στο μυαλό. Είναι ένας ιδιαίτερα Κολομβιανός καλλιτέχνης.

Επισκεφθείτε το ίδιο το μουσείο και ανακαλύψτε πολλά περισσότερα έργα τέχνης του Botero. Θα δείτε πολλά από τα καλύτερα σύγχρονα κολομβιανά έργα τέχνης στο Μουσείο Antioquia, συμπεριλαμβανομένων τοιχογραφιών του Pedro Nel Gomez Agudelo.

Μεντεγίν

Ελ Πομπλάντο

Μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές στο Μεντεγίν, ειδικά για τουρίστες, εδώ θα βρείτε το μεγαλύτερο μέρος της νυχτερινής ζωής της πόλης. Η Μεντεγίν έχει γίνει κάτι μαγνήτης hipster. Μετά από όλα, είναι δροσερό, είναι στα βουνά, ο καφές είναι υπέροχος και είναι κάπως νευρικός. Θα δείτε πολλούς από τους τυχοδιώκτες hipster στο El Poblado.

Είναι το πιο φιλικό προς τον τουρισμό μέρος της πόλης, οπότε είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο Μεντεγίν. Θα βρείτε μερικά από αυτά Τα καλύτερα ξενοδοχεία του Μεντεγίν στο El Poblado, για να μην αναφέρουμε εστιατόρια, μπουτίκ και εμπορικά κέντρα. Είναι το πιο δυτικοποιημένο τμήμα της πόλης.

Μεντεγίν · Μπαρ

Εξερευνήστε τα γκέι μπαρ της Medellin

Τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ της Medellin βρίσκονται στο El Poblado. Μπαρ Chiquita είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη βραδιά σας για γκέι στο Μεντεγίν. Έχει πολύχρωμη, campy διακόσμηση. Μπορείτε να πιείτε ένα ποτό στη βεράντα και να προσέχετε μερικές ζεστές γεύσεις - υπάρχουν τόσα πολλά στην Κολομβία.

Ντοντέ Ακουέλος είναι επίσης μια καλή επιλογή, ειδικά αν θέλετε να τραβήξετε. Είναι ανοιχτό κάθε μέρα, ενώ το Bar Chiquita ανοίγει μόνο από Τετάρτη έως Σάββατο. Υπάρχουν τρία γκέι κλαμπ στο Μεντεγίν - οι εκδηλώσεις και οι ώρες λειτουργίας μπορεί να διαφέρουν, επομένως ελέγξτε τα κοινωνικά τους στοιχεία.

Γουατεπέ

Γουατεπέ

Αν και δεν βρίσκεται στο ίδιο το Μεντεγίν, η Γουατεπέ απέχει μόλις 44 χλμ. Και είναι εύκολα προσβάσιμη με λεωφορείο ή ταξί. Αξίζει ένα ταξίδι νωρίς το πρωί. Η Γουατεπέ είναι μια πολύχρωμη κολομβιανή πόλη. Αποπνέει γοητεία. Σίγουρα θα θέλετε να έχετε μια στιγμή Instagram στο Guatepe.

Τα κτίρια είναι βαμμένα σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων - όλα είναι μάλλον στρατόπεδο. Απολαύστε ένα φλιτζάνι δυνατό καφέ στην πλατεία και παρακολουθήστε λίγο κόσμο. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε έναν πιο αργό ρυθμό ζωής. Μπορείτε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή και να επιστρέψετε στο Μεντεγίν. Αξίζει όμως να περάσετε μια νύχτα στη Γουατεπέ. Καθώς είναι ένα δημοφιλές μέρος διακοπών για τους Κολομβιανούς, μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό.

Πάρκο Άρβι

Το μετρό Medellin είναι εντυπωσιακό και οι ντόπιοι είναι περήφανοι για αυτό. Είναι πολύ αποτελεσματικό και συμβόλιζε την άνοδο της Μεντεγίν μετά τους πολέμους των ναρκωτικών. Χτίστηκε το 1994 και έκανε την πόλη πολύ πιο προσιτή. Οι άνθρωποι μπορούσαν να εγκαταλείψουν τις γειτονιές τους και να ταξιδεύουν εύκολα και με ασφάλεια. Ενθάρρυνε την οικονομική δραστηριότητα.

Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε με το μετρό. Συνδέει τους οικισμούς στην πλαγιά του λόφου με την πόλη. Μπορείτε να κάνετε μια πανοραμική βόλτα με το μετρό στο πάρκο Arvi. Είναι μια πολύ γραφική βόλτα πάνω από τις στέγες. Η διαδρομή από το Medellin στο Arvi Park άνοιξε το 2010. Το πάρκο είναι τεράστιο και ιδανικό για λίγη ανάπαυλα. Είναι ένα από τα καλύτερα τουριστικά αξιοθέατα στο Μεντεγίν. Μπορείτε να ακολουθήσετε διάφορα μονοπάτια, συμπεριλαμβανομένου του Προϊσπανικού Μονοπατιού και να ανακαλύψετε οικισμούς πριν από την ισπανική κατάκτηση. Υπάρχει επίσης μια αγορά για εξερεύνηση στην είσοδο του πάρκου. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ταξίδι από το πάρκο Arvi στη μικρή πόλη Santa Elena για ένα μεσημεριανό γεύμα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Μεντεγίν

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Μεντεγίν από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μεντεγίν για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας