Παλιά πόλη / Vieux Nice

Δραστηριότητες στη Νίκαια

Η Νίκαια έχει την καλύτερη γκέι σκηνή στη Γαλλική Ριβιέρα

Η Νίκαια είναι μια παράκτια πόλη στη Γαλλική Ριβιέρα. Είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Γαλλίας. Η Νίκαια είναι από καιρό δημοφιλής στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Θα βρείτε μια ζωντανή γκέι σκηνή με επίκεντρο πολλά μπαρ και κλαμπ.

Τα αγγλικά ανώτερα μαθήματα έκαναν τη Νίκαια έναν τουριστικό προορισμό προτού ο τουρισμός γίνει μια τεράστια βιομηχανία. Η Νίκαια προσανατολίζεται στον τουρισμό από τον 18ο αιώνα. Περίπου τέσσερα άτομα επισκέπτονται τη Νίκαια κάθε χρόνο.

Μια μεγάλη ακτογραμμή με εξαιρετικές παραλίες, δυναμική κουζίνα, μπαρόκ εκκλησίες, αρχιτεκτονική Belle Epoque και ένα άψογο μεσογειακό κλίμα καθιστούν τη Νίκαια μια μεγάλη κλήρωση.

Πηγαίνετε στη Νίκαια

Promenade des Anglais

Το Promenade des Anglais πήρε το όνομά του από τους Άγγλους ευγενείς που βοήθησαν να βάλουν τη Νίκαια στον χάρτη. Καλύπτει πέντε μίλια από την ακτή της Νίκαιας. Υπάρχουν πολλά γραφικά καταστήματα για εξερεύνηση, όπως ζαχαροπλαστεία του 19ου αιώνα και αγορές που πωλούν κλασικά και πολύχρωμα φαγητά της Προβηγκίας. Το Promenade des Anglais θεωρείται η πιο ελκυστική ακτογραμμή της Γαλλίας.

Έχετε το νου σας για το art-deco Palais de la Méditerranée και το Grand Hotel - το αγαπημένο ξενοδοχείο της Queen Victoria στη Νίκαια. Στην πραγματικότητα, όταν η βασίλισσα Βικτώρια βρισκόταν στο κρεβάτι του θανάτου της, αναρωτήθηκε αν ένα ταξίδι στη Νίκαια θα μπορούσε να γιατρέψει τις ασθένειές της.

Το Promenade des Anglais γίνεται πολύ απασχολημένο κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής. Τα μπαρ και τα εστιατόρια θα συσκευαστούν. Συνιστάται κράτηση για προχωρημένους.

Παλιά πόλη / Vieux Nice

Πόλη / Vieux Νίκαια

Η παλιά πόλη αποτελείται από στενά δρομάκια γεμάτα καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια. Έχει μια ιταλική αίσθηση, η οποία είναι κατανοητή, δεδομένου ότι η Νίκαια ήταν μέρος της Ιταλίας έως το 1860. Το Place du Palais de Justice είναι η κεντρική πλατεία της παλιάς πόλης της Νίκαιας.

Θα βρείτε το Cours Saleya στην παλιά πόλη. Είναι μια πολυσύχναστη αγορά που είναι δημοφιλής στους ντόπιους. Ένα καλό μέρος για να δοκιμάσετε τη ζωή της Προβηγκίας.

Για μια ματιά στο μακρινό παρελθόν της Γαλλίας, κατευθυνθείτε προς τον Palais Lascaris. Είναι ένα παλάτι του 18ου αιώνα που φιλοξενεί πολλά πολιτιστικά θαύματα από τη γαλλική ιστορία. Για μια άλλη κουλτούρα, κατευθυνθείτε στο Matisse's House. Ήταν το σπίτι του διασημότερου καλλιτέχνη της Νίκαιας τη δεκαετία του 1920 και του 1930.

Ωραία · Κλαμπ Gay Dance

Ανακαλύψτε τη γκέι σκηνή της Νίκαιας

Η Νίκαια διαθέτει πολλά γκέι μπαρ και γκέι κλαμπ για εξερεύνηση. La Cave Wilson είναι ένα μπαρ καμπαρέ που προσελκύει ένα μεγάλο γκέι πλήθος. Ανοίγει στις 6 μ.μ. Ένα καλό μέρος για ένα κοκτέιλ νωρίς το βράδυ. L'insta Bar, πρώην Bar Bitch, διαθέτει ευρύχωρη βεράντα. Ένα καλό μέρος για ένα απογευματινό ποτό και λίγο κόσμο που παρακολουθεί.

Αν ψάχνετε να κάνετε μια νύχτα, Η 6 είναι ένα από τα παλαιότερα γκέι κλαμπ στη Νίκαια. Είναι ιδιαίτερα απασχολημένο τα σαββατοκύριακα. Λε Γλαμ είναι ίσως το πιο δημοφιλές γκέι μπαρ στη Γαλλική Ριβιέρα. Είναι εκεί που πιθανότατα θα καταλήξετε σε μια ομοφυλοφιλική βραδιά στη Νίκαια.

Όμορφη

Φαγητό και ποτό

Το Nice είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους καλοφαγάδες. Η Salad Nicoise είναι ένα αξιοσημείωτο τοπικό πιάτο. Το Ratatouille είναι επίσης ένα τοπικό αγαπημένο. Το Socca είναι ένα απαράδεκτο street food. Είναι μια λεπτή τηγανίτα με απαλή γέμιση - ιδανικό ελαφρύ σνακ.

Η Rose είναι μια ιδιαίτερη ειδικότητα στη Νίκαια. Μπορείτε να αγοράσετε ένα εξαιρετικό μπουκάλι ξηρό τριαντάφυλλο στη Νίκαια για πολύ λίγο. Η Νίκαια υπήρξε αμπελουργική περιοχή από την αρχαιότητα. Οι Φοίνικες ήταν ίσως οι πρώτοι οινοπαραγωγοί στη Νίκαια. Φροντίστε να δοκιμάσετε ένα φρουτώδες κόκκινο της Προβηγκίας με ένα γεύμα.

Άλλοι αξιοσημείωτοι προορισμοί στη Νίκαια

Ωραία Όπερα είναι ένα απαράδεκτο αξιοθέατο. Είναι ένα τόσο κομψό κτίριο. Μπορείτε να πάτε στην όπερα το βράδυ. Εάν όχι, βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει. Cathédrale Sainte-Réparate στη Νίκαια χρονολογείται από τον 11ο αιώνα, αλλά το σημερινό κτίριο ιδρύθηκε τον 17ο αιώνα. Είναι η πνευματική καρδιά της Νίκαιας. Το κτίριο πήρε το όνομά του από τον Άγιο Ρεπαράτα, προστάτη της Νίκαιας.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Νίκαια

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Νίκαια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Όμορφη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας