Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Greater Palm Springs

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Greater Palm Springs

Απλωμένο στην τεράστια κοιλάδα Coachella και περιλαμβάνοντας εννέα χαρακτηριστικές πόλεις, το Greater Palm Springs είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στις ΗΠΑ για ταξιδιώτες LGBTQ+ που αναζητούν έναν ικανοποιητικό συνδυασμό εξερεύνησης και χαλάρωσης. Το Greater Palm Springs, που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στους μεγάλους κόμβους του Λος Άντζελες και του Σαν Ντιέγκο, είναι εξίσου κατάλληλο για μικρότερες αποδράσεις, καθώς είναι μεγαλύτερα ταξίδια και είναι μια σταθερά δημοφιλής επιλογή μεταξύ Travel Gay χρήστες.

Αυτή η όαση που συνδέεται με την έρημο προσελκύει εδώ και καιρό άτομα LGBTQ+ από όλες τις ΗΠΑ και όχι μόνο, τα οποία συρρέουν στους δρόμους της με τους φοίνικες για τη φανταστική γκάμα των queer χώρων, την πλούσια κουλτούρα και μια από τις πιο διαφορετικές τοπικές κυβερνήσεις της χώρας.

Ενώ το Παλμ Σπρινγκς είναι, αναμφίβολα, το επίκεντρο της ζωής LGBTQ+ στην ευρύτερη περιοχή, οι κοντινές πόλεις, όπως οι Rancho Mirage, La Quinta και Coachella φιλοξενούν επίσης εντυπωσιακά διαφορετικά και φιλόξενα queer σκηνές. Επιπλέον, το Greater Palm Springs είναι εμποτισμένο με μια αίσθηση δημιουργικότητας που είναι αισθητή μέσω της χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής της περιοχής και της ακμάζουσας καλλιτεχνικής κοινότητας.

Για να κατανοήσουμε αυτόν τον πλούσιο σε εμπειρίες προορισμό, συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Greater Palm Springs για ταξιδιώτες LGBTQ+.

 

Τέχνες και Πολιτισμός στο Greater Palm Springs

 

Το Greater Palm Springs επωφελείται από την εξίσου κοντινή του απόσταση τόσο με τη φύση όσο και με τις μητροπολιτικές πόλεις, πράγμα που σημαίνει ότι είναι το ιδανικό σημείο εστίασης για μια ακμάζουσα και εμπνευσμένη καλλιτεχνική κοινότητα. Εξελιγμένο τον περασμένο αιώνα από μια παγκόσμια γκάμα επιρροών, το Greater Palm Springs αναγνωρίζεται σήμερα ως ένας από τους πιο κομψούς ταξιδιωτικούς προορισμούς των ΗΠΑ. Τα σημάδια του καλλιτεχνικού πνεύματος της περιοχής διακρίνονται εύκολα και θα βρείτε υπαινιγμούς μιας πραγματικά μοναδικής κουλτούρας σε μέρη που κυμαίνονται από μουσεία τέχνης και θέατρα μέχρι απέραντους εξωτικούς βοτανικούς κήπους.

Το El Paseo είναι η πολυτελής εμπορική περιοχή του Greater Palm Springs και φιλοξενεί επίσης μια τεράστια ποικιλία από γκαλερί και καταστήματα τέχνης που έχουν δεσμευτεί να υπερασπιστούν το έργο μιας διαφορετικής συλλογής τοπικών καλλιτεχνών. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε τα πάντα είναι να ξεκινήσετε μια καλλιτεχνική βόλτα με οδηγό έναν πεπειραμένο ντόπιο, ο οποίος όχι μόνο θα έχει μια εμπιστευτική άποψη για την καλλιτεχνική σκηνή του Greater Palm Springs αλλά θα έχει επίσης σχέσεις με πολλούς από τους καλλιτέχνες των οποίων η τέχνη είναι απεικονίζεται.

Υπάρχει κάτι απείρως ελκυστικό στις καθαρές γραμμές και τα φειδωλά χρώματα που καθορίζουν την αρχιτεκτονική των μέσων του αιώνα που είναι τόσο συνώνυμη με το Greater Palm Springs. Οι ντόπιοι γνωρίζουν αυτή τη συγκεκριμένη γοητεία και οι επισκέπτες της περιοχής θα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από ξεναγήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν αυτό το ιδιαίτερα εμβληματικό αρχιτεκτονικό φαινόμενο. Ως μέρος αυτών των περιηγήσεων, θα έχετε τη σπάνια ευκαιρία να μπείτε μέσα σε αυτά τα σπίτια και να περπατήσετε στα χνάρια των αστεριών από περασμένες εποχές.

 

Περιπέτεια και φύση στο Greater Palm Springs

 

Η Καλιφόρνια είναι μια πολιτεία με ένδοξα βουνά, εκτάσεις από δάση κοκκινόξυλου και μερικούς από τους πιο ονειρεμένους αμπελώνες της χώρας. Απολαμβάνοντας περισσότερες από 300 ημέρες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο, το Greater Palm Springs είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στις ΗΠΑ για να συνδυάσετε τη συναρπαστική περιπέτεια με έναν απίστευτα υψηλό βαθμό πολυτελών ταξιδιών. Κυλήστε από μια τετραπλή αφίσα και σε ένα βρυχηθμό εκτός δρόμου - στο Greater Palm Springs όλα είναι δυνατά.

Αν ψάχνετε για έναν εντελώς μοναδικό τρόπο για να ζήσετε το Greater Palm Springs, απολαύστε την περιοχή στο σύνολό της μέσω του εναέριου τραμ Palm Springs. Ένα πραγματικό επίτευγμα μηχανικής όταν ολοκληρώθηκε το 1963, τα βαγόνια του τραμ έχουν ενημερωθεί από τότε και είναι σήμερα τα μεγαλύτερα περιστρεφόμενα βαγόνια τραμ στον κόσμο. Από το τραμ, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ανεμπόδιστη θέα στην κοιλάδα Coachella.

Για μια από τις πιο μοναδικές φυσικές εμπειρίες του πλανήτη, οι επισκέπτες στο Greater Palm Springs θα πρέπει να επισκεφθούν οπωσδήποτε το απέραντο τοπίο του Ζωολογικού Κήπου και των Κήπων του Ζωντανού Ερήμου. Ένα πάρκο ζώων που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, αυτό το αξιοθέατο διαθέτει μεγάλους, ανοιχτούς περιβόλους για κάθε είδος τους. Η διατήρηση της ζωής στην έρημο είναι ο πυρήνας αυτού που κάνει ο ζωολογικός κήπος και έχει ενημερώσει τη μοναδική ανοιχτή προσέγγισή τους για τη δημιουργία εξαίσιων οικοτόπων.

 

Spas και ευεξίας στο Greater Palm Springs

 

Από την ανακάλυψή του από ιθαγενείς αποίκους της Αμερικής, το Greater Palm Springs είναι αγαπητό για τα αναζωογονητικά ζεστά νερά του. Αυτό αξιοποιήθηκε περαιτέρω μόνο από τους αστέρες του Old Hollywood που άρχισαν να συρρέουν στην περιοχή στα μέσα του 20ου αιώνα, και σήμερα μια πολυτελής συλλογή από ιαματικά λουτρά υγείας και εγκαταστάσεις ευεξίας βρίσκεται σε όλη την κοιλάδα Coachella. Με άνετο καιρό όλο το χρόνο και πραγματικά ήρεμο περιβάλλον, το Greater Palm Springs είναι το τέλειο μέρος για να σχεδιάσετε την επόμενη απόδραση ευεξίας σας.

Χωρίς αμφιβολία, το Estrella Spa είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πολυτελείς τοποθεσίες της περιοχής. Οργανωμένο γύρω από μια ειδυλλιακή χασιέντα στον κήπο στο λαμπερό Παλμ Σπρινγκς, το σπα είναι η επιτομή της πολυτελούς χαλάρωσης και το σπίτι σε μια τεράστια ποικιλία από περιποιήσεις εμπνευσμένες από τον φυσικό κόσμο. Από ρεφλεξολογικό μασάζ μέχρι απολέπιση σώματος, κάθε ταξιδιώτης LGBTQ+ μπορεί να απολαύσει στη γαλήνια όαση που είναι το Estrella Spa.

Σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά του κέντρου του Παλμ Σπρινγκς, το Andreas Hotel and Spa συνδυάζει το παραδοσιακό στιλ των μέσων του αιώνα με μοντέρνες πινελιές για να δημιουργήσει ένα σπα που είναι τόσο κομψό όσο και χαλαρωτικό. Το Andreas Hotel and Spa είναι ένα ίδρυμα στο Παλμ Σπρινγκς και διαθέτει εγκαταστάσεις όπως μια σκιερή εξωτερική πισίνα, πολυτελείς σουίτες και πολλές εγκαταστάσεις ευεξίας.

Για να ανακαλύψετε την πρακτική πλευρά ενός ταξιδιού στο Greater Palm Springs, φροντίστε να διαβάσετε το δικό μας Σχεδιάστε μια απόδραση στο Greater Palm Springs.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Παλμ Σπρινγκς

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Παλμ Σπρινγκς από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Παλμ Σπρινγκς για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας